Vjeko 180 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan I Jevta ostao bez goriva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1940 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 2893 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Presekao sam se pomislio da je crko samo se udavio.Jedva sam navukao sa rezerve da upali i na leru do pumpe.Razlog je pretovaren sa dva putnika i skoro po ograničenju.A auto put u sloveniji pravo osveženje u odnosu na srbiju i hrvatsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Octobar 24, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Meni je MZ 250 i Yamaha XT 600 trosila 4l/100km ali ne i katana. Jevto, koju brzinu si mu odrzavao i koliko dugo kada ti je trosio 10l/100km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 24, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 610 km turica sa kolegom iz osnovne i ujedno kolegom iz bivse firme. Beograd-Paracin-Zajecar-Negotin-Kladovo-Golubac-Beograd. 85 posto puta ove rute, fenomenalno uzivanje. Pogotovo Paracin Zajecar i Kladovo- Golubac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1940 Napisano Octobar 24, 2019 Drug član, 2893 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 25, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosecna potrosnja ovaj put bila oko 5l mozda i malo vise. I tu je @rboban u pravu. Sve do 80-100 on mozda moze i da potrosi manje, al preko 100 konstantno mora vise. Mada sobzirom da nam je od Beograda do Negotina skoro prosek bio 120/130 km/h nije ni cudo sto je svukao tolilo. Na autoputu nismo ni spustali ispod 150, a tu Katana pokazuje svoju pravu snagu i udobnost. Mislili smo da kad predjemo na put Paracin Zajecar da to nece ici tako brzo, medjutim put preko Cestobrodice je toliko dobar da nismo ni hteli da olabavimo sa gasom a bez obzira na krivine bilo je prostora za to itekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3099 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 733 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam prvi, ali teska srca sam zavrsio sezonu. Hvala Kati za jos jednu bezbriznu godinu bez kvarova i sto me je odvukla i dovukla svuda gde sam pozeleo. Zasluzila je da se opere i ususka u garazi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 29, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj stedeo od pritiska prao rucno kad sam imao uslove, sundjer krpe kofa, medjutim morace da ide pod pritisak. Ne vredi. Pa kako mu bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Novembar 1, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Marko_987 i moja malenkost smo prosle nedelje izveli masine da vide jos malo sunca ove godine.. A sledece godine, ako se organizujemo, nadam se slici na kojoj ce biti bar 10-ak KATANA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 8, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekad neko pomislio o generalnoj ili osvezenju (polugeneralnoj) ili se zapitao o ceni na ovom modelu moracu da vas razocaram jer izgleda da za ovaj model nema takvog rada ispod 1000-2000 evra, a da to bude novo i da valja, al zaista da valja. Al zaista se ne isplati koliki god fan ovog modela bili. Sto znaci gasirajte te Katane dok ne ispuste dusu (naravno redovni servisi i odrzavanje) a kad im dodje kraj (mada mnogi i dalje misle da su neunistive kruzi legenda) ili kad se istrose i umore, isplatljivije je kupiti drugu bolju Katanu nego se zezati sa zamenom agregata, generalnim itd. I to mnogo isplatljivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Novembar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da nova radilica sa lezajevima + klipovi, klipnjace nema ispod 1000 jevreja za bilo kog Japanca iz tog doba, a verovatno i vise novaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 9, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira na sve kad oduzmes i saberes, ne postoji trenutak kad sam se iskreno pokajao sto vozim ovaj model motocikla. Jako izdrzljiva raga koja ce sto kaze moj drugar i pokvarena da te vozi. Po 7,8 sati maltene bez gasenja do usijanja, krme se i dalje drzi. Drugaru na vrh fabrickoj hondi otisla temperatura maltene ka crvenom, kaze ja moram da gasim motor pregrejace se. Ja ga pitam a gde to pise, ja na Katani ne vidim nista Steta sto ovde mi na Balkanu vozimo vec umorene ili poluumorene agregate. Ovaj motor ko je imao i odrzavao otpocetka stvarno moze maksimalno da pruzi. Dugi niz godina....da se navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 14, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Koji filter goriva stavljate u Katanu? Jel ide onaj tipa MAHLE KL13? I ako nema na stanju koji se moze zamenski uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3099 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 733 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Filteri vazduha Tehnički delovi | Moto oprema Guevara, motooprema.eu WWW.MOTOOPREMA.EU Filteri vazduha Tehnički delovi Ja sam stavio jedan od ova 2. Mislim da je ovaj 3604 oznaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3099 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 733 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sada videh da si pitao za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko instalirao podizace upravljaca (posto nisu ni heblovi ni korman)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Novembar 16, 2019 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontao nesto ovako da stavim na moj, naravno neka verzija iz kucne radinosti, dobra je ideja, mogu da se podesavaju na milion nacina, ali srecom stapovi su mi 41mm, pa cu da stavim heble od VFR 750 koje imam od ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam model koji se osim sto podize upravljac, moze i da se okrece oko ose i time priblizi. Kada sam danas probao da instaliram, primetim da mora da se obradjuje jer kod nasih motora, rucice imaju zljeb za zavrtanj. Takodje deo koji ulazi u otvor gde prolazi upravljac, nema dovoljno duzine za ceo potez i time bi obrada bila na ivici dodatka. ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chakmoching 0 Napisano Novembar 17, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li tešio nešto. I mene bi zanimalo podizanje upravljača.Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim "pivot handlebar raiser" sa Ali Expressa, nemoze brza i direktna instalacija kao sto sam se nadao. 1. ili da skidam trianglu i pravim klasican nosac za korman, pa na njega da dodam kupljeni deo (u ovom slucaju morao bih da idem na ugradnju kormana) 2. obradim ovaj deo da prodje zavrtanj 3. dodam produzetak na obradjeni valjkasti deo iz 2., kako bih dobio duzi oslonac kao i ravnomerniji hvat prilikom pritezanja Javljam sta sam uradio ili ako neko ima drugo resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si planirao da podigneš heblove? Većini vozača odgovara visina fabričkih na 750ici. Ako si mislio nešto drastično onda možda nije loša ideja da ideš na korman. Ili da jednostavno kupiš bajk sa položajem sedenja kao na damskom biciklu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Nemanjom. Mene recimo noge pocnu da zatezu i bole na posle 250/300 km ponekad. Takav grc sam imao 2 puta (iako pravim manje pauze) da sam mislio da mi je zivac otisao. Znaci meni nisu problem heblovi ni malo nego me zezaju noge na duzim turama. I smeta mi to sto ne mogu sa Katanom da skrenem nigde sa puta. Moze ona da ide al nije to to. Em unistavam ralicu, lezajeve i sl em to nije motor predvidjen za to. Al sa svim turing sport motorima je to tako manje vise. Ako hoces uspravno sedenje i malo offroad-a, i da ne brines mnogo na kvalitet puta, touring enduro je pravo resenje za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1786 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa kupljenim dodatkom bi mi vise odgovaralo. Kada sam kupio ovaj motor upravo je imao korman instaliran i delovalo je zgodno kada sam ga isprobavao, ali se na duzu turu ispostavilo da je standardna postavka bolja. Nije idealno ali vozim tako poslednje tri sezone. Na zalost, izgubljeni su klasicni nosaci kormana pa sam sa gore navedenim dodatcima hteo da poboljsam poziciju sa "heblovima" i bez mnogo zezanja. Pitanje je, da li ste nesto slicno radili a jos bolje ako ste to radili sa istim ovakvim dodatkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 12, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Odrzavamo temu. Pogled na Rumuniju. Jel ste zivi? Ili vam koliko vidim sporo ide prodaja Katana na PANecete ih skoro prodati, vozimo se i sl sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3099 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 733 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vozimo i sledece godine. Mene malo hvata zimska depra. Jebem mu mater, ovaj period bez voznje nikako da prodje, a leto mi proleti. Ovako zimi mi svaki dan isti. Inace i meni je prolazila kroz glavu prodaja, ali me toliko dobro sluzi da sam siguran da bih se zajebao. Mislim i da doplatim 1.000evra ne dobijam nista. I ako nisu na ceni odlicne sprave su u pitanju, narocito za te pare. Dok ne skupim jedno 4.000 za 5-6 godina star motor vozim Katu i dalje. Znaci jos mnogo godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...