rboban 1041 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan To STO trazis je kao da gledas GOLFA dvojku dizela i GTI verziju i usporedjujes po to kvalitet..... A za ljude koji tako gledaju, KTM i nije.... SVE NAJBOLJE !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan KTM je relativno mlad marka sto se putnih motora tice i nem toliko motora u cirkulaciji kao drugi proizvodjaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lijepo sam pitaom da li ima na forumu neko ktm koji je presao preko 30 000km i niko se nije javljao onda su se javili dvojica ali sa advencurima. i niko drugi a i na mobile.de ne postoji ktm koji je presao 100 000 km sto govori o qalitiju ktm. tako da bez nervoze na mobile .de nema ni jedna MV Agusta,ni dukati sa100000,tako da otvaramo temu "da li se MV Agusta stvarno toliko cesto kvari?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lijepo sam pitaom da li ima na forumu neko ktm koji je presao preko 30 000km i niko se nije javljao onda su se javili dvojica ali sa advencurima. i niko drugi a i na mobile.de ne postoji ktm koji je presao 100 000 km sto govori o qalitiju ktm. tako da bez nervoze potpuno si u pravu,to je jedno tesko smece od motora, ne znam ko to moze da kjpi,samo idioti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažem jedino što valja je KTM marketing ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Januar 1, 2010 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da i ovi privatnici što idu na Dakar sve idiot do idiota! Toliko su loši ti motori da je organizator morao da promeni pravila da ih se kurtališe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni ti KTM-ovi za Dakar, nijedan nije prešao 30000 ;D i oni profesionalci što voze motocross polomi 30 ramova i 30000 kostiju a ne uspije da predje 30000km. Ma sve je to krš, eno i Formule 1, pola miliona eura za nešto što nemože da stigne ni do mora, i WRC auta sve magnezijum, titanijum, ovo ono pa generalna na 1500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 3, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ala vas jeklinac isprimao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sipaticna mu je i boja, nekako nezna, za devojcice i sminkere, vidis da ce odmah da se raspadne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa ovdje rasprava pichi, a ja mislio da je tema zakljucana, pa nisam znao da mogu da dam doprinos .... LM, gdje smo ono stali? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa ovdje rasprava pichi, a ja mislio da je tema zakljucana, pa nisam znao da mogu da dam doprinos .... LM, gdje smo ono stali? ;D kod kvarova :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 10, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan SMT 990 i necu da se ljutim za tolike kvarove... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ja nisam presao 30.000 ali sam presao 3.000km sa mojim i nema kvarova za sad tj ispraznio mi se akumulator - nije skroz ali nece ni da pokusa da vergla kad detektuje slab napon rade svetla,radi tabla stisnes start dugme, cuje se klik i dobijes error number na tabli izvadio ga, dopunio, vratio i vozi dalje ;D zanimljivo je da kad se akumulator dopuni on pocne da pisti da te obavesti da mu je dosta i da ga skines sa punjaca znaci ne da su mu delovi samo kvalitetni vec i inteligentni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za akumulator je do jaja samo treba sedeti uz njega sve vreme !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan A el mogu da kazem i ja neku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A el mogu da kazem i ja neku? naravno dokle god ne pricas o tdm-u ;D ili o africi jedini koji ne treba vise nista ovde da kaze je nemanja_91 spamuje mi temu covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A el mogu da kazem i ja neku? jedini koji ne treba vise nista ovde da kaze je nemanja_91 spamuje mi temu covek Strog si brale, moze da te tuzi za ugrozavanje prava na slobodu govora ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan A el mogu da kazem i ja neku? Pa naravno, to cekamo sve vreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pokvario mi se zub,da li to ima neke veze sa tim sto sam u narandzastoj ekipi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf moram da se utisam sto se tice KTM-a i pouzdanosti ,nisam imao bas lepo misljenje o njima ali ovaj 690smc je vec nesto sto bih jako voleo da imam ,motor ide nenormalno ,kao950 ,neverovatno,a pouzdanost japanca ili barem tako svi tvrde,,neugodna vibracija je proslost ,KTM690 moj iduci cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 21, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос нешто пре 8, после сливника са Бановег Брда, једном колеги на 900 и кусур Авантура скренух пажњу да му не раде светла, на шта ће он "Мора да су цркла", а пошто ме престиже, видим да му и назад нису радила... Џенерал фаилур бај КТМ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre ovih kisnih dana na raskrsnici stanem pored starijeg ktm a neka enduro varijanta lc4 tipa 98 ili tako nesto..... mladji momak uvezao na cajgeru 38000 ...tako da eto dokaza da moze da predje bar 30000 moj se slabo kvari mada ga slabo i vozim kaze majstor oticice klipnjaca kad tad al da se popraviiti da ne dramim....uglavnom toliko je zabavno da jbg negde mora da se plati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo vas je čitati. Ja imam 2003 950 adventure i još radi Imam problem samo sa bencinom, uljem i zadnjim gumama, i malo sam kratak 1,8m na 0,88 višine zica, ali ide ako se ne zaustavljam. Ako koga još nešto zanima neka pita, znam još 3 sa istim motorima, još par njih sa 990 još svi rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 21, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja bash danas video nandzharasti 950 adv u 27. marta.. polomljen mu zadnji desni migavac... ccc... taj ktm bash ne zna da napravi motor jedva chekam da finansije dozvole da se ja zajebem sa jednim 990 adv r... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...