shoyyka 10057 Napisano Mart 27 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Evo kolega, ako budu trebale još neke mere... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Mart 27 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Lako ćemo za deflektore, ovo drugo je problem, koji god da uzmem ne radi bez deflektora, kao da ga nema, i gore. Ovaj gledam... Onaj Kappin lepši, za ovaj ne nađoh nigde neku recenziju, da vidim položaj, možda i ne treba deflektor. I "ružnoću" da ocenim... Ovde može komotno i brisač da se montira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano Mart 27 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan To je to, hvala vi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Mart 27 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put napravih za nalepnicu, fali mi kapica da sakrijem maticu,otišle sa bivšim motorima. Naručujem, trebaće i za produžetak blatobrana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Mart 28 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pola dana se zezam sa štitnicima,, na prošlom bajku lagano, manje biksne. Na ovom kroz celu ručicu, staviš štitnik, treba duži šraf, odem do Zvonka, istovari dve kante M6, traži... Odaberem 10ak... Ali ne lezi vraže, samo jedan pasuje tj. steže štitnik, drugi nemam. Krati neke, nemere... Šta je sad? Konačno mi sinu lampica... ebg stariji čika. Naime 1 i 2 se sabijaju i šire gumenu čauru/biksnu u zidu ručke, onda možeš stegnuti štitnik. Ja kad ga skratim nemam potreban navoj u čauri gume(i u njoj je navoj)! Kupuj običan sa skroz navojem, nije baš u kvalitetu kao ovaj ali moći će. U prošlom bajku je jedinica duplo manja, nisam morao menjati originalan šraf. I uspeo, jeeee... Namestiš jedno, stiže drugo, voltmetar... Ovaj mi delovao simpatično. Ima i USB za punjenje fona. Podizači su mi bitni, pa i produžetak blatobrana, da ne peskarim grane i oklop. Zaštitio sam od glavnog udara... A valja se i vozati, ovih dana?!?! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 1 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigli podizači kormanovića, a i namontirah voltmetar, nađoh mu mesto, đasvi mi se. Nego da li je ovo ok kako ga priključim na aku, i tako stoji. Kad ga budem palio videću punjenje? A bata @Arakis? I ovako kad kupih motor, računam nije vožen(verovatno jeste jer je bila km. 28000,a pri kupovini 30002km.),aj da ga dopunim, kad u startu na pametnom punjaču isto 13.5. Uvek sam nalazio aku sa 12.8, i malo više...možda je ganc nov, tako i izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5757 Napisano April 1 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to napon, trebao bi biti oko 14.4V ali zbog duzine kabla od aku pa preko brave do voltmetra imas pad napona od 1V. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 3 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Maja na putu. I to sam belu... Promenio April 3 član shoyyka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 6 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za Blekija, tj. za me nova oprema (polovna, godinu stara). RPHA 70 carbon. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 9 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ugrabih jutros te namestih produžetak. Meni je mLogo milo em drago kad ga imam, nema prskanja čak čini mi se do poviše hladnjaka. Naručih najširi, najduži... U prvi mah se čini da je preveliki... Kad međutim... Neje loše... I da je širi pri dnu ništa mu ne bi falilo... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 11 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stavih deflektor, sad je visina 45cm,kao onaj povišeni iz Motolanda. Ali nisam zadovoljan, nisam probao, ne mogu se oblačiti za par km., pod rukom se oseća da nije čvrst zato što je kačenje pri samom kraju deflektora, mora biti malo još unutra, ne može to da drži silu vetra na krajevima. Ili će drhtati ili ne daj Bože otkinuti glavni vizir. Polako ću kad ga budem probao. Rekoh da ga ne bušim ali će morati verivatno, ali onda ću smanjiti visinu. Izgleda ništa bez onog iz Motolanda plus ovaj ali kačenje menjam, skidam sa fabričkog deflektora. I ovaj sam učvrstio ali... I stigle kapice, fali mi jedna veličina. Promenio April 11 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 11 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobitna kombinacija. Čuvaš kacigu i vizir ne čistiš na svakoj pauzi. Jes ružna malo ona rupa od starog kačenja... mož' se zapušiti... Promenio April 11 član shoyyka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano April 11 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo do jaja ružno, na svakom motoru. Al' da ti se sijaju grane, sijaju se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 11 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jupiter je napisao: Meni je ovo do jaja ružno, na svakom motoru. Al' da ti se sijaju grane, sijaju se. U pravu si za ružnoću... ali ima svrhu ebg. I da, ovo je bivši motor na fotosu gore. Ovo je "novi"... Bleki Promenio April 11 član shoyyka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 18 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigla maja iz S. Franciska, naručena 29.03. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano April 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano April 18 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Postajem nervozni al' oštar, nisam seo na Blekija od ROM, od 30.marta A nisam ga prao od 01.,ccc... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 2 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bleki nišani... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 4 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Joooj ne znam... Ne dira mi se kompaktnost, opet bi valjalo da se malo preseče monotonija sa nekim trakicama... Crvene, žuto-zelene...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16239 Napisano Maj 4 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ja tu ne bi' dir'o... P.s.Joooj, kad se setim diskoteke, tu dole ispod tih stepenica levo Promenio Maj 4 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Maj 4 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lično,samo trakice na felne,ali motor je tvoj pa ćeš ili nećeš uraditi kao se tebi sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8000 Napisano Maj 4 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš mora, samo trakice na felne u kombinaciji crveno-belo-crno, kao što je scorpion nalepnica na auspuhu. Uvođenje neke četvrte boje nema konekciju ni sa čim na motoru... Prelep motor, baš moćno deluje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 4 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BokyBoy je napisao: Ništa ja tu ne bi' dir'o... P.s.Joooj, kad se setim diskoteke, tu dole ispod tih stepenica levo Da hvala, podseti me, diskoteka...ekstra,cure...Šteta,sve alavi upropastiše, gore hotel... ja se venčao u sali Kneževa. 1868 započeta gradnja, balska dvorana... Старо здање — Википедија SR.M.WIKIPEDIA.ORG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 6 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vratio ledovke što su došle sa Blekijem, malo izvukao prednje,ne mogu staviti fabričke nazad, a da ne štrče mnogo, isekli dodatak na nosačima, ne znam što im je smetao, nisu ni bili stavljeni ali ok. Jesu maleni ali sijaju baš. Nije ni ružno toliko. I malo sam gume "testirao". Ma dobre bre, Michelin Pilot Power 2ct,uostalom koje god sam vozio na ovog tipa mašini sve su držale odlično. Zvonko me naplaši, hoće prednja da klizne?! Nisu mrdnule iako je prednja pri kraju, moraću je još malo pa zameniti, gledam DOT prednje 2418...a mekana k'o duša. Ranije je stavljena. Zadnja 0221,još je ima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 12 (promenjeno) Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mene mi se ovo sviđa Naručeno Edit:Natpis samo na bočnim Promenio Maj 12 član shoyyka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...