demo0007 117 Napisano Januar 3 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykaProbaj i ovo, stavljam kad idem van Bg-a i bolje je definitivno.. Motorcycle Honeycomb Gel Seat Cushion https://a.aliexpress.com/_EI8fme4 Jedino sto sam provalio da bi mi rešilo problem je prerada sedišta u prednjem delu, pošto svako malo skliznem na rezervoar. A htedoh isto, da kupim polovno i preradim, zao mi ovo originalno da diram jer je kao novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Nedelja u 11:34 (promenjeno) Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bleki je konačno malo radEo... Aj malo pa da idem po pečenje,jagnjeće, naručili, sepra komšija peče, seče, dostavlja... Slavi sutra tašta, idi tamo, 'vamo, vozi ovo, ono... Ponadah se za juče, za podršku... ma kakvi... Ali kad budem seo... 300g celih je moje! Snimio i zvuk Blekija, užas živi, kao u ehou da je, valjda sam držao ruku na zvučniku... Promenio Nedelja u 11:36 član shoyyka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Nedelja u 12:47 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma evo ga... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Ponedeljak u 19:09 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da rasturimo sutra ovog lepotana Kupljen u Bavanistu, ukljucuje lampu upozorenja za temperaturu, posle 15ak min rada, cuje se vazduh koji "brboce" u posudi za vodu sa leve strane napred! Iskreno se nadam da je samo lose odzracen sistem, bas lep, radi kao satic.. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13183 Napisano Ponedeljak u 20:23 Ne silazi, 7481 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Ponedeljak u 20:25 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne ja, drugar za sebe uzeo i odmah problem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Utorak u 05:43 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Agregati se upropaste zbog loše ozrake.Deluje jednostavna radnja... Donji deo mu je problematičan, crevo s prednje strane, njemu posvetiti pažnju. Ja sam ga cimao, naginjao i što šta,uspeo sam, greje se crevo, dobro je... Kažu najbolje je da ga dvojica nagnu što više, samo čuješ klo, klo... Ode vazduh naviše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Utorak u 08:00 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee uljaro uljaro....srce mi plače 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 08:09 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nego zasto li se moj drug Eol zbunio Ce ga opravimo, sta je-da je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 12:39 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da izvestim razlog ukljucivanja lampe za temperaturu na tabli. Motor sa slike je imao pad u desnu stranu, oklop desni je zamenjen drugim (nije krpljen), hladnjak je ispravljan i to ne dobro pa se drzao na jednom srafu posto se nosaci nisu "gadjali" sa rupama. Glavni, srednji ventilator se naslonio na hladnjak iznutra i otkinuo sebe sa osovine motora, mali desni ventilator je proradio kada sam mu zastitu ispravio, a on je bio jednim srafom (ukoso!) prihvacen i oslonjen na ram motocikla. U sistemu je bilo 1.4L zelenog koncentrata a to ne sme! Niti je bilo dovoljno (3.2L), niti je pogodjen tip, niti je mix! Eto igranka cas, hladnjak sam ispravio i testirao, nedostajuce nosace napravio, cekam da mi sutra stigne srednji ventilator (spal zamenski, nadjoh za 40e 175mm) pa da spakujem. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Utorak u 12:48 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kako??? Kako neko bude toliko lud da ostavi 1.5L koncentrata u motor... Kako neko sipa zeleni antifriz u motor? De mi samo kaži jednu stvar, kuća u kojoj je kupljen, jel u dvorištu ima poljoprivrednih mašina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 12:55 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja isao u kupovinu pa pojma nemam gde tacno, u Bavanistu od momka koji uvozi motore. Jos nije ni registrovan... Auspuh je vidim od 650 modela, takav je valjda iz CH stigao. Spolja se nije videlo ostecenje, lepo radi (tako na kratko u mestu sto su probali) i izgleda! U prvoj voznji probnoj je upalio lampu za ulje (koja je i za temperaturu u zavisnosti koja se iznad ikonica ukljuci), drugar se prepao i dovezao mi motor... Rasplet je kucnut iznad Jeftino ja svoje motore prodajem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Utorak u 14:13 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sad samo ostaje nada da se nije ozbiljno pregrejao i napravio neku nepovratnu štetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1785 Napisano Utorak u 14:17 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Mislim da je on jedan jedini tamo sa brdo motora. Bio jednom, delovali su ok, cuo sam dosta pozitivnih iskustava, mada sam cuo jos par, tacnije "ne kupuj ako je bio registrovan i vozio ga" e sad, ko ce ga znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Utorak u 14:22 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nijednom preprodavcu ne treba verovati. Ko prati iole cene tamo, sve mu jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 14:23 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covek je prodavac, cisto sumnjam da je i znao... Motor je tamo paljen u mestu, proban u ulici ali ne i doveden na temperaturu. Ja da sam bio sigurno bih primetio drugu nijansu desnog oklopa, ispravljan hladnjak... Desava se jbg, polovna stvar. Ocekujem i auspuh da stigne, dominator, lanac, lancanici.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13183 Napisano Utorak u 17:45 Ne silazi, 7481 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cifra. Izađe to na 500 600 evra za par minuta. Valjda će i kod nas početi da se vrednuju motocikli po stanju a ne po godištu. Jer imati motocikl koji je za primer mnogo košta. Nisu ljudi svesni. Samo masti i kozmetike, četke, prskalice, penomati, je bar 300 evra. Gde je ostalo... Ja sam par puta bio u Bavaništu. Ima gomila motora i fazon je, izvoli gledaj vidi probaj ako ti se sviđa plati i gotova stvar. Nema puno diskusije. Neki su primerci onako... Nisu po mom ukusu a bilo je nekih u besprekornom stanju. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Utorak u 18:23 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to masti, četke, kozmetike i ostale gluposti koje koštaju 300 eura, šta imaš ti konkretno od svega toga u garaži i koliko često upotrebljavaš i koliko je uopšte često to potrebno motociklu?! Preteruje se, ljudi favorizuju svoje motocikle dižući im cenu, tražeći potencijalne kupce i misle da njihovi primerci vrede mnogoooo više od ostalih i da su dobili neke specijalne kure i tretmane. Onda obavezno ide svaki dan fotka ili bar svaki drugi dan. Vozilo se prodaje po godištu, kilometraži i opštem stanju, a ne da li sam mu zavlačio štapiće za uši u svaku šupljinu i prao ga mirisnim kupkama i mazao kremicama. Vozite se više, nabacite kilometražu i koristite ga za šta je napravljen. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 18:43 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pristiglo i za zamenuuuu Za gsx1250f oznake su sledece, lancanik zadnji JTR1800.43 (43 je broj zuba fabricki predvidjen), lancanik prednji oznaka JTF513.18rb (18 je fabricki broj zuba, RB je oznaka za lancanik sa gumom na koju se lanac oslanja) Lanac je dimenzije 530 sa 118 linkova. Oznaka filtera za vazguh je (U HF izvedbi) HFA3621. Eto malo informacija mozda nekome zatreba Ako kolega iznad aludira na mene, postujem, ima pravo na misljenje! Ukoliko mu smetam moje postove neka preskoci i svima lepo... Ja problem nemam sa tudjim odrzavanjem (ili neodrzavanjem) niti cifru od koga trazim. Trosim svoj novac na svoju stvar... Vidim u dnu strane ko uvek cita sta god da kucnem... Glupo je juriti za nekim ko te nervira iz nekog razloga, moja je motivacija iskljucivo pomoc. Stvarno sam ubedjen da imam lepe primerke motora... Svako dobro i siguran put 3 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 18:49 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, svi kojima sam motor prodao su prisutni ovde, niko nije imao primedbi i svaki je prodat dalje skuplje nego sto je meni placeno. Bas glupo sto sam doveden u situaciju da ovako nesto kuckam jbg. Mozda ja previse otvoreno sve radim... Ako mi jos ko skrene paznju, preispitacu svoje ponasanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Utorak u 19:04 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Možda nekom smeta tvoje prisustvo na forum , a nekom Vučić na TV-u.....kome ugoditi .....samo nastavi , može samo da se izvuku benefiti iz tvojih izlaganja.....eto kupih one tegove za korman od tebe...... da nisam ..ne bih mogao kuckam poruke dok vozim motor Puno pozdrava Nešo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1634 Napisano Utorak u 19:09 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Treba odrzavati vozilo koliko god je moguce ali ne treba ga ni preterivati. Voziti i redovno odrzavati, cuvati i mora da, tj trebalo bi da traje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22519 Napisano Utorak u 19:12 Integrisan, 9654 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa citam evo u nazad sta kuckam, volim da se pohvalim jbg, delimo istu ljubav ali razumem da neko to nije razumeo ispravno (i podrzavam!). Sebi ne dajem za pravo da odredim sta ce ko kucati, koliko slika i kada... Opet kazem, ima clanova sa cijim se misljenjem ne slazem ali mi to ne smeta. Formirani smo tako kako jesmo, iskustva nas oblikovala. Odosmo u off Verujem da bi se uzivo slatko o motorima ispricali... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7546 Napisano Utorak u 19:25 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Pa citamevo u nazad sta kuckam, volim da se pohvalim jbg, delimo istu ljubav ali razumem da neko to nije razumeo ispravno (i podrzavam!). Sebi ne dajem za pravo da odredim sta ce ko kucati, koliko slika i kada... Opet kazem, ima clanova sa cijim se misljenjem ne slazem ali mi to ne smeta. Formirani smo tako kako jesmo, iskustva nas oblikovala. Odosmo u off Verujem da bi se uzivo slatko o motorima ispricali... Brate, ovo je moto forum, i ništa o motorima i konkretnom motoru nije off. Eno im 66 tema o politici i svemu - kome se ne čita o motorima nek nas preskoči, jbte prethodnih par dana kao politička stranka da smo - i odma da napomenem da sam apsolutno APOLITIČAN, PODJEDNAKO ih ne volim sve. A što se tiče održavanja, definitivno svi imamo svoje standarde i definicije šta je održavanje. Ja ne lickam i ne pickam, čak što više tvrdim da voda i motor (a tek hemija!) treba što manje da se susreću. Versys za godinu i kusur opran.. Tri puta... Ovlaš Ali... Ako neko hoće da izvučem šta je sve promenjeno na tom motoru, provereno i naštelovano može... Ali da pređemo u temu onda za njega da ne offujem.. Nešo piši, pratimo 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13183 Napisano Utorak u 19:33 Ne silazi, 7481 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Milanezi said: Koje su to masti, četke, kozmetike i ostale gluposti koje koštaju 300 eura, šta imaš ti konkretno od svega toga u garaži i koliko često upotrebljavaš i koliko je uopšte često to potrebno motociklu?! Preteruje se, ljudi favorizuju svoje motocikle dižući im cenu, tražeći potencijalne kupce i misle da njihovi primerci vrede mnogoooo više od ostalih i da su dobili neke specijalne kure i tretmane. Onda obavezno ide svaki dan fotka ili bar svaki drugi dan. Vozilo se prodaje po godištu, kilometraži i opštem stanju, a ne da li sam mu zavlačio štapiće za uši u svaku šupljinu i prao ga mirisnim kupkama i mazao kremicama. Vozite se više, nabacite kilometražu i koristite ga za šta je napravljen. Sve imam zato to i kažem. Pored toga što mi je motocikl hobi, svo to lickanje, pakovanje, optimizacije mi dođu kao pod-hobi. Dakle imam jedan i po hobi Vozi se kad se može i koliko se može, nekad mi je lepo i da kad ne mogu da ga vozim radim nešto oko njega. Npr. kad vidim NFS primerak, Šojkin i još par ljudi zaista mi bude drago i lepo da vidim takav motocikl jer za mene to nosi poseban status. Ja tako volim, da je isplativo nije, da je potrebno nije, ali ja volim da je tako. Pretprošle godine sam dočekao troje poznanika, išli iz Bugarske do Nordkappa i nazad. Dva TDM i jedan GTR 1400. Kao da su iz kontejnera izvađeni ali eto otišli bukvalno na kraj Evrope i nazad. Znači može i tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...