BaxomirR 31 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorcic, mada su mogli bar neke dizajnerske razlike napraviti izmedju 650F i ovog, ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan motor sa agregatom koji moze dobiti samo najvise ocene ali..definitivno je mali,narocito meni koji ga je uzeo posle Stroma i koji je daleko udobniji....i samo to i nista vise,u svim ostalim segmentima je 1250 kao fakultetlija naspram dece u vrticu....180cm 110 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih I eFa, Nazalost samo 650, Jos uvek mi je 1250 preskup, Ali da je dobar dobar je stvarno fantastican touring motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 12, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gile_Extremeboy Nisi pogrijesio...Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Da zadnje sedište uskoro postane premalo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Види види !!! Овај 650 би изгледа и мом возачу легао, само како би на дуже стазе легао мени-Балансеру? Гиле, пусти сапутницу да изнесе утиске, кад стигне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ona se provozala na defileu samo, reci ce ti da mnogo vruce bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 14, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Luda boja... uvijek mi se sviđao... Mene zapao plavi jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, GuMi5 je napisao: Luda boja... uvijek mi se sviđao... Mene zapao plavi jbg... A meni zapao crni ja plavo-beli obozavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 14, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Gumi, samo za tebe : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 15, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se na tom motoru sviđa osim solunara... pa majku mu čemu toliki dimnjak??? Nervira u PM... Ja imam Scorpion, prihvatljiviji je mnogo, mada i dalje ako mene pitate velik'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Januar 15, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna, ne menjam ga do daljnjega, mislim na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Januar 15, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sjedalica dobraaaaa... auuuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ima i ova tema, tek sad videh, ne moram da se slepam kod drugara bez oklopa. Aj da je malo aktiviramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Napravih 400km. i razočarah se baš,spolja gladac... Zapušteno,rđa,ukratko... @Pingvin37Ako ti nije teško sagni se ispod sa desne strane motora i reci mi da li ti je odozdo karter crn,kao agregat ili siv? Ovde odozdo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1368 Napisano April 15, 2023 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček sad, Šojka ima dva. (a ja trenutno ni jedan ) Jesu li to neki novi momenti ? Kupljen GSXF Bandit sa oklopima ? Da sam uspeo da shvatim po kojoj ceni se ustvari prodaje onaj "stari" možda bi se čak i ja javio na oglas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 15, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykaNisam blizu motora danas, al sutra cu vrv biti. Pa javljam Koja je razlika? Mene interesuje razlika mehanicki i u smislu voznje. Jel vidis neku razliku? Sto se estetike tice, ja sam prodao estetski motor koji mi je najvise odgovarao, i kad sam se pomirio sa tim, tesko da me vise nesto moze uzrujati na tom polju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 15, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao masine 2013/2014 za prodaju. Kao sto vidis, imaju ispod sivu "podlogu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aha vidim. Pre sat vremena, Pingvin37 je napisao: @shoyykaNisam blizu motora danas, al sutra cu vrv biti. Pa javljam Koja je razlika? Mene interesuje razlika mehanicki i u smislu voznje. Jel vidis neku razliku? Sto se estetike tice, ja sam prodao estetski motor koji mi je najvise odgovarao, i kad sam se pomirio sa tim, tesko da me vise nesto moze uzrujati na tom polju. Izgleda da kapiram tvoju žalbu,ovaj moj konkretno ubrzava.Veruj.Probah ovog gore,kao da ima neku knedlu u drugoj,posle jurne.Kaže dizne mu čistio neki majstor.I mnogo se dere iako je fabricki top,da manji je od mog,moj ima dublji zvuk i blaži.Mnogo rđe ima,nije vožen istina,nisam znao da mu je čantra za antifriz sa leve strane,na mom je ispo sedišta i kolko ga god muljao nema antifriza,a moraš skinuti oklop da ga doliješ.Vozao ga malo,nego nemaš ni gde,mnogo poprečnih ulica,držao ga,upali ventilator,ugasi...Počinje da ga zeza senzor neutrala u prevodu,neutral lampica zasija kad mu pomeriš ćopu...ok,možda je do prekidača,ide ćopa malo teže...Vratim se sa vožnje,malo pričali,kad emulzija na prozorčetu: Ovo hoće od kondezacije i nevoženja...posle ispiranja bi trebalo nestati,sad pitanje je...da je pomešao vodu i ulje grejao bi se brzo...Imao je neku havariju sigurno,kupio ga je sa polomljenom kuglom na ručici od kvačila,koske rđave,mnogo rđe,kad stigoh odmah do mog,virio,upoređivao...ma nov u odnosu na onaj. Plastike tj. oklopi ne prate stanje,verovatno menjane,nove...na ramu,šrafovima,preklopima rđe... I da skratim...dosta treba da bi došao u stanje kao moj,a i to je pitanje da li može? Meni je motor još na oglasima,nema više šta da mu radim,samo voznja ali crv rešio hoće GSXF,zašto?Evo priznaću,meni para oči siv agregat,ne volim,volim crni...kupio bih i GSF,samo da je crn agregat ali ga nema...ili je to žal za prošlim?Dalabu?! Zove me čovek iz Subotice,ne prodaj nikome,kupujem,dolazim u Utorak...zvao ga malopre,odustajem jer nema ništa,ako se pojavi zovem te prvo!Traži ovakav 5 meseci,kad je video da sam mu stavio crash i ralicu oduševio se,kaži cenu...ja stavio haos haosa cenu,malu...kolko sa koferima...pa kolko da ti kažem,džabe je sve ako idem peške... ...odustajanje u najavi,dok ne naiđe crn agregat...ali normalan!!! Ti ga izgleda ubo fino...sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Primetih da mu je poluga menjača bliža fuzasteru nego na mom,možda zbog patika,ne znam?!Menjač lupa u svakoj,dobro ulje... Na kraju...cena ne prati stanje! Promenio April 15, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 15, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, shoyyka said: Aha vidim. Izgleda da kapiram tvoju žalbu,ovaj moj konkretno ubrzava.Veruj.Probah ovog gore,kao da ima neku knedlu u drugoj,posle jurne.Kaže dizne mu čistio neki majstor.I mnogo se dere iako je fabricki top,da manji je od mog,moj ima dublji zvuk i blaži.Mnogo rđe ima,nije vožen istina,nisam znao da mu je čantra za antifriz sa leve strane,na mom je ispo sedišta i kolko ga god muljao nema antifriza,a moraš skinuti oklop da ga doliješ.Vozao ga malo,nego nemaš ni gde,mnogo poprečnih ulica,držao ga,upali ventilator,ugasi...Počinje da ga zeza senzor neutrala u prevodu,neutral lampica zasija kad mu pomeriš ćopu...ok,možda je do prekidača,ide ćopa malo teže...Vratim se sa vožnje,malo pričali,kad emulzija na prozorčetu: Ovo hoće od kondezacije i nevoženja...posle ispiranja bi trebalo nestati,sad pitanje je...da je pomešao vodu i ulje grejao bi se brzo...Imao je neku havariju sigurno,kupio ga je sa polomljenom kuglom na ručici od kvačila,koske rđave,mnogo rđe,kad stigoh odmah do mog,virio,upoređivao...ma nov u odnosu na onaj. Plastike tj. oklopi ne prate stanje,verovatno menjane,nove...na ramu,šrafovima,preklopima rđe... I da skratim...dosta treba da bi došao u stanje kao moj,a i to je pitanje da li može? Meni je motor još na oglasima,nema više šta da mu radim,samo voznja ali crv rešio hoće GSXF,zašto?Evo priznaću,meni para oči siv agregat,ne volim,volim crni...kupio bih i GSF,samo da je crn agregat ali ga nema...ili je to žal za prošlim?Dalabu?! Zove me čovek iz Subotice,ne prodaj nikome,kupujem,dolazim u Utorak...zvao ga malopre,odustajem jer nema ništa,ako se pojavi zovem te prvo!Traži ovakav 5 meseci,kad je video da sam mu stavio crash i ralicu oduševio se,kaži cenu...ja stavio haos haosa cenu,malu...kolko sa koferima...pa kolko da ti kažem,džabe je sve ako idem peške... ...odustajanje u najavi,dok ne naiđe crn agregat...ali normalan!!! Ti ga izgleda ubo fino...sa srećom! Moj nema problem sa diznama (majstor proveravao), ravnomerno i odlicno poteze, nego iskreno XJR karburator je siroviji motor od vazdusnog a pogotovo od vodenog Bandita. To je jedna zver svoje vrste za svoju kategoriju, a Bandit je ipak ugladjeniji. Pogotovo ovaj noviji GSXF, pa mi treba vremena da se naviknem. Probaj XJR 1300 pa ce ti biti jasno sta pricam. Malo imam osecaj kao da sam na "nivou ispod" sto se tice snage i brzine, iako je motor iste kubikaze, skoro iste snage a mladji 10+ godina. Al jebiga. Stara skola jebe keve. Ja imam Akrapa sa DB kilerom zvuk je poprilicno tih, verujem sa fabrickim da bi bio jos tisi. Antifriz meris kad je motor hladan (treba da bude negde na sredini). Ako zbog bele plastike ne vidis lepo tecnost, lupis cvrgu u cantricu i kad se zaljulja tecnost pokazace ti koliko ima. Nemoj meriti antifriz kad je vruc. ( To kaze i fabrika). Pa ta prica sa neutral lampicom je vrlo dobro poznata, za sad to nemam na mom motoru, ali ne znaci da necu imati. Pisali ste vi kako se to resava. Ovo oko rdje, korozije i kondeza ne znam sta da ti kazem. Verovatno tih 30 000 (ili koliko vec) ili nije original, ili je motor imao neke probleme, lose cuvan, odrzavan. Menjac je i meni glasniji nego na Yamahi (pogotovo u trecoj) ali realno ne lupa u svakoj. Udjes u stos i fino to posle ulazi kao u puter. Nije kao Hondin, al ne razvaljuje niti lupa nepodnosljivo uopste...Mozda je i do losijeg/starog ulja. I ja volim crnu boju. Al sam uzeo boju kojoj mi je stanje delovalo najbolje. I nije neka ponuda iskreno tih GSXF-ova. Mislim da nema savrsen u Srbiji za te pare. Al iskreno, jebes boju agregata, sto bi prodavao svoj zarad toga ili oklopa? Bolje nemoj, ako si vec svoj sredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano April 15, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykane prodavaj,agregat ćemo ofarbati @bajker71 i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9470 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se prvi put budemo videli, dok ga ja zagovaram, ti mu prešpricaj agregat crnim sprejom. Priprema nije potrebna, masnoće nema, čisto sve kao u apoteci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10058 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3357 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-ovanju...i vi ste tamo,jel'te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...