wragg 1067 Napisano Jul 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Svaka cast majstore! I Bandit i Burgman su mi u odlicnom stanju i redovito ih odrzavam, ali tacno bih ti platio put, smjestaj i dnevnice da dodjes i pretreses ih dobro. Vjerovatno bi svasta nesto nasao iako ja mislim da su odlicni. Malo je tako pedantnih servisera kao sto si ti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jul 1, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, wragg je napisao: @Satelis Svaka cast majstore! I Bandit i Burgman su mi u odlicnom stanju i redovito ih odrzavam, ali tacno bih ti platio put, smjestaj i dnevnice da dodjes i pretreses ih dobro. Vjerovatno bi svasta nesto nasao iako ja mislim da su odlicni. Malo je tako pedantnih servisera kao sto si ti. Lakse nam je prikolicu,pa prevezemo do BG-a motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, DaliborBP je napisao: Lakse nam je prikolicu,pa prevezemo do BG-a motore. Ma kontam nesto kad vec tu bude, bit ce nam ga lakse nagovoriti da ostane. Dobro nama, dobro njemu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Jul 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan vidim Dare, nista ti nije bolje... jebes'imater ako s' ti normalan... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikaenzo 5 Napisano Jul 1, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам одушевљен!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 1, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte ga kad radi.Majstor od poverenja vredi kao dobar psihoterapeut. Bar nama poremećenima Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jul 2, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan di smo stali.... tu su semerinzi kome bude trebalo nove podloske takodje, ulje je tu flisovalo oem prasinare ocisti, nemaju nigde ostecenje i ako su oko 15god stari jedino mesto gde treba macnuti, unutrasnjost nikako SAE 5W20 po knjizi, koristicu 10W, visina v.p. 85mm sad ide tezi deo, ubaciti viljusku a da sve kuglice budu na svom mestu sreca @MF svratio da nesto cujem na NC taman kad treba vreme je za probu odpustiti zadnji podesiti opanci malo da se dopuni bakterija Odlican, upravljiv, nema lupanja viljuske. Ne znam koje ulje je sipano u amorte, neko gusce sigurno jer je napred bio dosta krut kad sam probao .... sad dosta bolja pegla neravnine. vracam se da proverim/sredim prekidac paljenja paziti na oprugu i kuglicu oznacenu da s ene zagubi da ne tupim, jasan je cilj vratiti oem rucke valajlo bi zameniti ove nazovi "tegove" za jedne prave ako kolega @N.F.S. ima mas na navoj isto tako i na drugoj strani srediti itegralu (pr. desni disk) vrnuti nosac telefona udenuti brzu spojku za punjac Paaa napraviti jos jedan krug. Ne svidja mi se kocnica, trebace jos koja stotina km dok plcice ne nalegnu celom povrsinom na disk, dobice se jos nekih 20-25%. RMS organik su stavljene relativno skoro, za ovakvog teskasa od maxia ipak bi na sinter isao. Neka ih za sada, dok se ne potrose.... lako ćemo posle. Sad ostaje da ga vozim, ujedno testiram kako ce se sve ponasati.... do tad, budite mi dobri 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15649 Napisano Jul 7, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemas drug punjenje, izmereno je premalo i pitanje je danan kad ce ti stati motor. Kreni od klema i inastalacije pozadi, prvo to sredi, zatim vidi kakvi su dzekovi od reglera (napajanje, faze) i premeri dal su namotaji u kratkom spoju prema masi.... tek ces tad znati nesto vise sta je za zamenu. Punjenje meri na akumulatoru, 13.8 - 14.5V treba da bude kad se gas da. da zavrsim pricu sa Bokijevom makinom presao sam Nema da lupa na kormanu, ne vuce u stranu, ne trese korman.... prav ki strela. CVT se dobro ponasa, kvacilo odradjuje kako treba. Temperatura motora je dobra, zakucanu skalu drzi na otvorenom, integralna kocnica radi kako treba..... i td. Sa zadnjim amortima def. nesto nije u redu, mnogo lupa. Ponasa se kao da ih nema tj kao da su sipke zavarene, kruta veza. Videcemo sta ima i dal ima neki zamenski kao sto su RMS. Aku ce probati preko garancije da zameni ma da sam vise za varijantu da se doplati i uzme Banner, Exide ili Fulbat jer je Varta tesko sranje. slucajno spazih da mi ne radi migavac leve strane zab. da iskljucim pa kad sam bacio pogled na tablu vidim brze blinkanje rekoh ajd da vidim signalizaciju..... kad nemam ni jedno stop svetlo kad oba stop-a ne rade, odma se vatajte za rele koji je iza l.s. lampe Zamenjena sijalica migavca, zam. rele i sad svetlosna grupa radi kako treba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jul 27, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ima tema vezano za altantic. Klikni na link i postavi tamo pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Octobar 14, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo momci,treba mi da kupim vetrobransko staklo i zadnje desno stop svetlo,ako neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Визир је најбоље поручити од Ивана, да га направи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7600 Napisano Octobar 15, 2022 Solo Rider, 3069 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Визир је најбоље поручити од Ивана, да га направи.Ако успе да га навата 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 15, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Сад иде зима, ваљда ће успети 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 41 Napisano Novembar 8, 2022 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan U aprilu se umuvao među bajkere Oktobar zatvorili sezonu Bajkeri ne ja Promenio Novembar 9, 2022 član alexanto uzastopno postovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je li poznat nekome ovaj motor? Promenio Mart 18, 2023 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Mart 18, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima onaj Caponord :), jel to Miodragov ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Nije na prodaju Promenio Mart 18, 2023 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Surla85 Jel' ti delijo skupljaš Caponorde ili samo voliš da znaś? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Mart 20, 2023 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju oni neku njihovu sektu. Natrpaju pune kofere delova i idu da se vozaju koje kuda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Mart 20, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi Italijani 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 41 Napisano April 16, 2023 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Na otvaranju sezone .dve 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 41 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dva.oba nisu skuplji od 500 dinara .ležaj je oko 500 i miran si Promenio April 19, 2023 član Đuka UE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12462 Napisano Maj 29, 2023 Ne silazi, 7287 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje kući da se upišaš nego na svadbi. Sredićeš to i miran si. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bellamoto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Maj 30, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga, moguce. Javice se vec simpaticni momak iz MML-a, razume se pomalo u servisiranje motora... On zna gde ima, ako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...