kneža 77 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari kao sto znate u nabavci sam AA 500. U Italiji sam nasao jednog u oglasima, cijeni se 1000 evrica i 2004 god. kolega se cuo sa vlasnikom i evo sta mi je kolega napisao "Evo,javio mi se ovaj iz Venecije.Motor ima skoro 37000 km.Traži za njega 800E zato što ima neki dio da se promjeni.Kako sam ga ja razumio to je neki komutator,neki električni dio.Motor ,kaže ide i bez toga ali valjda gubi snagu pa to treba promijeniti,a ovdje košta 150 eura.Motor nema tehnički pregled a on kaže da će on to napraviti ukoliko neko bude zainteresovan za kupovinu.Navodno ga ne koristi godinu dana a kaže da je karoserija motora skoro savršena. Eto tto je to druže.Ako ga bude još šta trebalo pitati ,ti kaži." Molim za misljenje iskusnih Atlantidjana sta bi to moglo biti!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам мало скептик да узмем нешто што у старту није у возном стању!!! Без обзира шта је поготово на невиђено!!! ЈА НЕ БИХ А ТИ БРАТЕ ВИДИ ШТА ТИ ЈЕ ЧИНИТИ!!! Полако не залећи се наићи ће неки добар!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume moze da "nosi" AA....video sam kod Djuksija malo vecu gumu, kod nekog drugog malo siru gumu pa me interesuje sta je najbolje da uzmem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја турио 150 70 Р 14 што и теби препоручујем брате мој велики!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja to stavio jer mi guzi prija Sa novim parom guma i plus širom zadnjom duplo udobniji motorčić. P.S. ja sam samo kopirao šta je uradio PitaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A prednja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam to niko od nas nije dirao..sve fabričko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @knezo Evo jednog kod nas na forumu nije los ovako mada mislim da je ceo farban i da mu je presvlaceno sediste to je ono sto ja vidim.Ako nista drugo bar se vozim sa ovi Atlantistima pa naucih nesto od njih AA 500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ kneža: Ne znam šta bi mogao biti taj "komutator" sa kojim motor ide a može i kilavije bez njega... Iskreno, ja bih to zaobišao... Da je dobar - vozio bi se. Ovaj što Gile prodaje deluje pristojno, braca ga je skenirao odlično: jeste farban i sedište je presvlačeno ali deluje da vredi te pare. Naravno treba ga videti uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 2, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste Giletov bolji, al je zato i 650e skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ЈЕСТЕ ФАРБАН АЛИ СЕДИШТЕ НИЈЕ ПРЕСВЛАЧЕНО НЕГО ЈЕ СА СИВОГ ИЛИ ЦРНОГ АА.. ЦЕНА ОК ЈА БИХ ТО УЗЕО У РАЗМАТРАЊЕ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste Giletov bolji, al je zato i 650e skuplji Samo što je 800 eura cena ovog u Italiji a ne u Rep. Srpskoj. Plus taj deo pa troškovi dopremanja... A verujem da ni Giletova cena nije zabetonirana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano April 3, 2013 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan UUhhhh decaci lepo izgleda + jako mala predjena kilometraza ( ako je prava ) .... mozda vredi pazariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 3, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste Giletov bolji, al je zato i 650e skuplji Samo što je 800 eura cena ovog u Italiji a ne u Rep. Srpskoj. Plus taj deo pa troškovi dopremanja... A verujem da ni Giletova cena nije zabetonirana Troskovi carine i poreza su mu isti dal ga uvezao iz Italije ili od nas Jedina razlika je cena transporta. A sto se tice kilometraze na Giletovom, tesko da je prava za 10 godina star motor. Ja godisnje biciklom napravim po 1000km... Ali opet, sve je moguce... Ispade kao da zagovaram kupovinu ovog iz Italije. Da ne bude zabune nije tako Ne znam koji bi to mogao deo da mu bude sa kojim moze da ide, ali gubi snagu... Treba proveriti sa nekim majstorom. On ce ti reci sta je otprilike i koliko ce stvarno da kosta. To sto ti je on rekao da je 150e zaboravi, verovatno nije tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, odustao sam od ovoga iz Italije. Necu da se zalecem, ima jos par motora u Italiji sto ce kolega da mi provjeri. Vidjecu sta ce biti sa ovima iz Italije, tako da je i Giletov alternativno rijesenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano April 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pao mali foto sešn, na brzaka, dok sam čekao devojčicu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ala bljesti lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao nabaviti onaj mali amortizer što drži sedište kad se podigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na buvljaku na Bubanj potoku video kamion amtortizera raznih velicina, tako da mislim da tamo mozes naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 11, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema tamo...pretrazio sam sve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba guma 140/60/ R14 sava 28mc , godina 2007 al je sara dobra. Mogu je i slikati ako je bitno. Dacu je za jedno ladno pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko slike nosaca kofera?? Treba mi da bi dao kolegi da uradi.....40 eura mi se ne daje....znaci neke slike obicnog nosaca kofera za AA.... Hteo bih i naslon da mi ostane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za to ti treba nosač kao Zekin. Givi je proizvođač. Probaj da proguglaš, možda nađeš fotku ili crtež. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 12, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan posle Daretove opste hirurgije, moj atlantik je sasvim drugi motor.....drugaciji zvuk motora, drugacija vuca, bez tresenja, mnogo upravljiviji......ima jos semering vodene pumpe da se sredi i poklopac...ali ja sam odusevljen...sve preporuke za sjajnog hirurga i jos boljeg drugara Dareta! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pojavljuje nekakav cudan zvuk na 40-60 km/h i nekih 3500 obrtaja, al jos ne mogu da provalim od cega je. A samo u tim parametrima se cuje, pre i posle sasvim normalan zvuk ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...