PredragM 32 Napisano Mart 26, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, BaneVuk58 said: . Solo rajder sa stolicom i osmehom Da to je on , culi smo se. Hvala svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 197 Napisano Mart 26, 2024 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj zatamljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano Mart 29, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao deo iz Slovačke, našao na njihovom sajtu novo kvacilo, na oglasu bilo 65€.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2821 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki su pdv i carina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano Mart 29, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Koliki su pdv i carina ? Drugar mi je doneo, tako da sam platio samo deo Promenio Mart 29, 2024 član milanstp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa Iriškog 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 602 Napisano Mart 30, 2024 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan Mitas-om? Vracah temu par strana unazad, nisam video da li si pisao o gumama.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Mart 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da si pitao njega, nadam se da nećeš zameriti i moj utisak o Mitas-kama. Zadnja otišla za 8-9 K km, možda i ranije... Što se tiče ponašanja u vožnji - bila korektna... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Mart 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ozarim se kad vidim azurnog atlantika 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Miroslav91 je napisao: Kako si zadovoljan Mitas-om? Vracah temu par strana unazad, nisam video da li si pisao o gumama.. Prednju sam stavio ja novu, nije presla do sad jedno 300-400 km. Zadnju je stavio novu prosli vlasnik 2021 ili 2022 godine, sara je dobra al se vidi unutar kanala da je vec malo ispucala. Verovatno cu je menjati sledece sezone... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 44 Napisano Mart 31, 2024 U prolazu, 53 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ko varijator viška ili da zna gde ima da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano April 3, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ubacen drugi vizir, da vidimo i to cudo dal odbacuje vetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moje nekadašnje osvetljenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano April 3, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alexa90 je napisao: Moje nekadašnje osvetljenje Mogu da zamislim kako sija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano April 4, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano April 4, 2024 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koja patnja je bila otvoriti taj far lebe mekani, dubok kanal u pizdulepumaterinu. Tad je xenon projektor bio wau bau, sad isto to samo u led varijanti je wau bau. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano April 4, 2024 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам у сретна времена....како то сад прилази на тех???Solo rajder sa stolicom i osmehom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano April 4, 2024 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Koja patnja je bila otvoriti taj far lebe mekani, dubok kanal u pizdulepumaterinu. Tad je xenon projektor bio wau bau, sad isto to samo u led varijanti je wau bau. Pozdrav majstore! Kako otvoriti far? grejanjem ili neka druga fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano April 4, 2024 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Grejes industriskim fenom u krug pa polako mm po mm, patnja traje oko 2h. Ili ako znas meru u stepenima i vremenu da ubacis u rernu, ako ne znas prekrstis se pa kako bude. I trece je da odneses ljudima koji to rade svaki dan (B. Jerkovic) platis i nema glava da boli. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano April 4, 2024 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, milanstp je napisao: Danas ubacen drugi vizir, Jel to sečen vizir? Nešto mi mnogo ima špicaste ćoškove, ne deluje mi to baš bezbedno, ni po sebe ako padneš, ni po druge učesnike u saobraćajnoj gužvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano April 4, 2024 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Satelis je napisao: Grejes industriskim fenom u krug pa polako mm po mm, patnja traje oko 2h. Ili ako znas meru u stepenima i vremenu da ubacis u rernu, ako ne znas prekrstis se pa kako bude. I trece je da odneses ljudima koji to rade svaki dan (B. Jerkovic) platis i nema glava da boli. Cesto mi zatreba pa bih da naučim. probaću na nekom starom faru. hvala ti na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano April 4, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Jel to sečen vizir? Nešto mi mnogo ima špicaste ćoškove, ne deluje mi to baš bezbedno, ni po sebe ako padneš, ni po druge učesnike u saobraćajnoj gužvi. Dobio sam od vlasnika, kad sam kupio skuter. Njemu je pukla jedna strana pa nije hteo da lepi a i ne moze da se lepi. Ima prosle teme sam pitao sta raditi u vezi vizira, malo je ostar, al lako cu ja oblikovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano April 4, 2024 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Istupi to malo, da ne prekolješ nekoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 314 Napisano April 4, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boza_kg je napisao: Istupi to malo, da ne prekolješ nekoga Ipak je vracen fabricki vizir. Ne odgovara mi visina. Bas mi dolazi visina vizira na ivicu pogleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funkinbeats 14 Napisano April 8, 2024 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz aprilia 500 problem, kad je motor vise sati na cesti kad se ugrije pri startu trza dok ne uhvati, zamjenim kvscilo novo kupim i njega i zvono opet ista stvar nakon 10 dana kad dam dok je vruc odmah pun gas ne prima ga uopste pucketa iz auspuha i trza, ne vjerujem da je vise do kvscila, novo je, ima li pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...