misa-pei 5970 Napisano Novembar 7 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa mi ne odgovara nikako jer nosim naočare i onda je veoma teško da se pogode uši. Pola sata nameštam naočare koje se onda magle jer potkapa nekako gura topao vazduh na stakla. A i stvar je navike... Kad sam počinjao da vozim, potkape nisu postojale nigde osim u JNA. Imam ih dve, tri... ali jok. Ne vredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Novembar 7 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I sam nosim naočale i potkapa mi je neizostavna, stvar navike.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1465 Napisano Petak u 23:14 Drug član, 566 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja tripujem, ili obični i karbonski Explorer nisu baš isti oblik školjke, odnosno sunđera? Obični me udara malo iznad čela, karbonski leži kao dupe na noši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...