kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve na forumu, relativno sam nov vozac motora i vec imam pehova sa policijom... Sinoc sam se vracao kuci i zaustavila me je patrola...nismo uspeli da se dogovorimo pa su me zapisali, radi se o istekloj registraciji i pošto sam još u fazi polaganja za motor, i vožnja bez položene kategorije.. Postoji li način da se izvučem iz ovoga, danas cu da se raspitam kod drugara koji radi sa njima, ako neko ima neki savet bio bi mi od velike pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Au, ti si se bas proslavio. Ako su te zapisali, nema vise dogovoranja onda, e sad, mozes da se izvuces uz vezu neku, ako imas, a ovako te ceka zabrana polaganja, i novcana kazna, tako malo poveca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod drugara si trebao da se raspitas odmah sinoc, sad je malo kasno za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Kod drugara si trebao da se raspitas odmah sinoc, sad je malo kasno za to. Veruj mi, par njih sam zvao, bilo je kasno, oko 1 uveče svi su spavali, zvali su me jutros, idemo sad na kaficu pa da popričamo šta može da se uradi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 23, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su napravili zapisnik o učinjenom prekršaju i tebi dali drugi primerak - moraćeš da imaš neko mnooooooooogo veliko mudo kao vezu da bi se ceo slučaj negde "slučajno" izgubio. Ako te je policajac zapisao u neku svoju kao sveščicu, onda zaboravi na celu priču... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da ti je tata Ivica Dacic ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan I Ja bih rekao da si ga totalno ugasio osim ako stvarno nemash momacku vezu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oprosti se od 1300 evrica a zabranu tj kaznu ce ti udariti za 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vožnja bez kategorije ti je 8 meseci zabrana upravljanja, 14 poena i 15 dana zatvora(ili 120,000 din). Nisam siguran kolko poena nosi vožnja neregistrovanog vozila ali sigurno probijaš tih 18 poena što znači ako si imao B kategoriju pripremi se da minimum 2 i po godine budeš bez dozvole(prvo se čeka da isteknu sve zabrane što je 8 meseci za kategoriju i čini mi se 3 meseca za neregistrovan motor pa onda čekaš godinu dana zbog 18 poena pa onda polažeš ponovo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Boze moj.. Zvao sam nznm vise koga, slicna je prica kod svih..gledam jos par opcija da se izvucem i da vidim sta dalje...inace treba li kome motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su napravili zapisnik o učinjenom prekršaju i tebi dali drugi primerak - moraćeš da imaš neko mnooooooooogo veliko mudo kao vezu da bi se ceo slučaj negde "slučajno" izgubio. Ako te je policajac zapisao u neku svoju kao sveščicu, onda zaboravi na celu priču... e druze moj to kad upisu u svesku je najgore tad neznas cemu da se nadas dva takva slucaja sam imao i oba puta stigao poziv kod sudije za prekrsaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Avgust 23, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si vec znao u kojim si sve prekrsajima sto si uopste stajao ? Skupo ce da te kosta ta voznja nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ne gine ti sudija za prekrsaje... ako mene pitas bolje odmah juri nekog koga znas od njih a da radi na saobracajnim prekrsajima pa juri da bas taj koga znas uzme tvoj slucaj i da te kazni najblaze moguce... pricam ti iz licnog iskustva ja sam vozio dok mi je trajala zabrana i tako se provukao kroz iglene usi... platio sam kaznu ali mnooooooogo manju nego sto mi je sledovala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si vec znao u kojim si sve prekrsajima sto si uopste stajao ? Skupo ce da te kosta ta voznja nazalost. Stao sam ja jos pre njih i upao u kafic medjutim dosao je odmah do mene i pozvao me da izadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ako je bio ovaj na skuteru ili bemveu nisi mogao da bezish nikako, maler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 23, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su napravili zapisnik o učinjenom prekršaju i tebi dali drugi primerak - moraćeš da imaš neko mnooooooooogo veliko mudo kao vezu da bi se ceo slučaj negde "slučajno" izgubio. Ako te je policajac zapisao u neku svoju kao sveščicu, onda zaboravi na celu priču... e druze moj to kad upisu u svesku je najgore tad neznas cemu da se nadas dva takva slucaja sam imao i oba puta stigao poziv kod sudije za prekrsaje... Piskaranje u svesku je nepropisna procedura i uopšte mi nije jasno kako je sudija po tome postupao?!? Zakon je tu jasan - policajac je dužan da na licu mesta sačini zapisnik u kome MORA uneti i tvoje eventualne primedbe ili viđenje situacije i taj zapisnik treba da ti ponudi da potpišeš, što možeš ali i ne moraš da uradiš. Takođe je dužan da ti uruči kopiju zapisnika jer je to validan dokaz i za tebe da na zapisniku koji je dospeo do sudije nije ništa menjano, dopisivano itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si vec znao u kojim si sve prekrsajima sto si uopste stajao ? Skupo ce da te kosta ta voznja nazalost. Pravo pitanje je zasto je uopste sedao??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stao sam ja jos pre njih i upao u kafic medjutim dosao je odmah do mene i pozvao me da izadjem... Cekaj, tebe nisu zaustavili vec su ti napisali kaznu a motor je bio parkiran, ti u kaficu??? Nesto nisam siguran da to tako moze, tj. nisi uhvacen u prekrsaju, na delu. Ako si vec pristao na to da imas posla sa njima, trebao si reci da nisi ti vozio (na pitanje odakle motor ispred kafica), vec recimo potencijalni kupac koji je dosao da ga pogleda pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozio nergistrovan cbr (ima vozacku) 15000din kazna 4 poena 4 meseca zabrane upravljanja bilo kojeg vozila danas u 10h mi rekao (izlazio iz suda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 23, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan И затвор је за људе....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 23, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan И затвор је за људе....... Kako za koje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13099 Napisano Avgust 23, 2011 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu ocima nekih ispasti drzak, pakostan i smarac ali moram da ti kazem iskreno: Koji te djavo tera da sednes tako i vozis? Predpostavljam da imas ( ili preko) 18 godina, nisi vise klinac i sada potpuno odgovoras za svoje postpuke. Ti si svestno poznajavuci situaciju napravio prekrsaje! Jako je glupo sto ovde trazis pomoc te nekakvo izbegavanje posledica. Ako vec zelimo da stvari dovedemo u red, ajde da se pridrzavamo nekih pravila i zakona. Pa sve sjebasmo takvim neodgovornim ponasanjem bez posledica, da ne nabrajam sada slucajeve a ima ih mnogo. Pogledaj sebe kao coveka, platices kaznu visu od 1000 eura, da bi se naucio reda i zakona? Nema ti pomoci, naucices lekciju na jedan jako tezak i dzepno bolan nacin. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sebe kao coveka, platices kaznu visu od 1000 eura, da bi se naucio reda i zakona? Tako se najbolje i najefikasnije uci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan И затвор је за људе....... Jao slatko sam se nasmejao... Imam 21 god, sad u 3 god Mašinskog faxa, to mi još ne treba u životu... Hvala vam puno na podršci, videćemo za ovih par dana kako će situacija da se razvija, aktivirao sam dosta njih, javljam sve, u slučaju da zadesi još nekog slična situacija... Svestan sam da je moja krivica i ničija više, ali idemo dalje, biće dobro, samo treba da se misli pozitivno.. Veliki pozdrav za sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolex 2 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki RG 125F Gamma Prijavi odgovor kao problematičan Stao sam ja jos pre njih i upao u kafic medjutim dosao je odmah do mene i pozvao me da izadjem... Cekaj, tebe nisu zaustavili vec su ti napisali kaznu a motor je bio parkiran, ti u kaficu??? Nesto nisam siguran da to tako moze, tj. nisi uhvacen u prekrsaju, na delu. Ako si vec pristao na to da imas posla sa njima, trebao si reci da nisi ti vozio (na pitanje odakle motor ispred kafica), vec recimo potencijalni kupac koji je dosao da ga pogleda pre kupovine. Hvala na savetu, samo videli su oni mene odmah, ja sam opušteno stao u ušao unutra, ali već su me snimili, zbog toga je verovanto i došao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...