Andreja 1330 Napisano Septembar 8, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 12, 2011 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor 650 inace u Raptoru je Suzuki SV 650 agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 12, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo Cagiva Raptor 650 se odnosilo na post iznad mog, japanska mašina + italijanski dizajn Inače, nemam ništa protiv full italijanskih motora, kad je bal, nek' je maskenbal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor 650 inace u Raptoru je Suzuki SV 650 agregat Čitaj s razumjevanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja kontradiktormost! Zapoceo covek temu, a sam je kupio polovnog japanca, kawasaki, a ne italijanski motor ili evropski. pa odgovori nam i ti na svoje pitanje, zasto si ALEKRE uzeo polovnog japanca, a ne evropski motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se vratimo na temu. Mislim da cena delova uopšte ne mora biti merodavna. Ako neko voli neki brend i ima dovoljno para da to kupi i održava, uopšte ga neće zanimati što je nešto tamo jetinije kako za kupovinu, tako i za održavanje. Nije sve u ekonomičnosti, ima nečega i u užitku Ja trenutno vozim japanski motor i veoma sam zadovoljan njime, ali to ne znači da neću u budućnosti isprobati i neki evropski, recimo sa plavo-belim znakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan samo cu ponoviti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i do Golfova! Različite su filozofije i pogledi na moto-svet. Meni je sve na dva točka u startu bolje od 4, osim kada zimi treba do se vratim kući posle fudbala. Sada vozim Fejzera - jer najviše liči na ono što meni treba od motora. Ako budem imao para za još motora, pao bi neki lep kross - bilo koje marke, lep KTM supermoto i jedan veliki beli kombi kojim bih se odvezao u petak popodne do Rijeke, a u koji bih spakovao najradije ovo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Elem, u planu mi je da kupim vruc krompir u vidu S1000, jedini BMW koji priznajem za motor i uopste ne bezim od evropskih samo od italijanskih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo zanimljivosti - Hyosung kojeg mnogi u beogradu poistovecuju sa Kinezima, zapravo je odlican brend. Brat koji zivi u San Francisco-u, i motorist je vec duzi niz godina, kaze da je nekoliko njegovih kolega pored svih aktuelnih brendova, odlucilo se za Korejski Hyosung, uglavnom u klasi kruzera i naked sports bike-ova. vi verovatno svi to znate, mene je bas docekalo kao shock. vidjao sam ih po evropama i azijama, nisam znao da su konkretno respekabilan brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi Hyosunga ti predlažem da podrobno pročitaš putopis mog drugara Flore http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/7787-sterilna-odiseja-%E2%80%93-halkidiki-%E2%80%9907/ Ali ima i nečeg pozitivnog u tome, naučio je motomehaniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 16, 2011 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U vezi Hyosunga ti predlažem da podrobno pročitaš putopis mog drugara Flore http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/7787-sterilna-odiseja-%E2%80%93-halkidiki-%E2%80%9907/ Ali ima i nečeg pozitivnog u tome, naučio je motomehaniku u jeee namuci se covek jadan Znaci onda ja sam imao super srecu kad sam otisao na more (1500km) sa Japanskim motorom 20 godina starim bez ikakvog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda Gold Wing ,neostvareni san mnogih motociklista To ona Honda što joj se uvijao ram pri nekoj brzini bez ikakvog razloga pa ginuli ljudi?...U sudskim sporovima koje su članovi porodica nastradalih vodili sa fabrikom ista je isplatila milionske odštete....''doradili'' su kažu,taj nesrećni ram,sad je sve OK,ne uvija se više... Ne jede se sve što leti,imali su sinko japanci svojih ''bisera''... Ne, nije to ta Honda. Priča je dobra, ali si pogrešio model. Radi se o ST1300 Pan Europianu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nije to ta Honda. Priča je dobra, ali si pogrešio model. Radi se o ST1300 Pan Europianu. E hebiga,omatorilo se ...priča datira iz vremena kad sam stajao uveče na ''korzou'' i čekao da naiđu cure iz ekonomske škole ...a to je bilo auuuu,davno-ko bi se setio tačne oznake modela,sve sam mislio GoldWing koja se takođe rado uvijala na brzinama većim od 140... Kako se ti sećaš toga?Imaš literaturu iz onog vremena? Što se tiče Pan Europiana, postavio sam ti link na prethodnom postu, tu možeš videti sve o uvijanju. Što se tiče Gold Winga, nemam nikakvu literaturu iz tog vremena, nego si ti pomenuo uvijanje šasije kada je postavljen video link na kojem je GL1800, model koji se čini mi se pravi od 2001, i za koji, bar koliko znam, ne postoji slčaj o uvijanju, možda grešim. Sada shvatam da si mislio na neki stariji model, verovatno GL1000, GL1100, GL1200 itd. Mada, moram ti prizanti da ni za pomenute modele nisam našao ništa slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...