Jump to content

Moto Zajednica

john doe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    imao nekad

Poslednji posetioci profila

5604 profile views

john doe's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

-3

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem svoju opremu. Jakna je velicine 54, obucena maksimum 30 puta, cena 250 eura Pantalone su 52, obucene jednom, cena 200 eura. Pod odelo Dainese rupicasto, jednodelno, nikad obuceno 50 eura. Jakna IXS velicine 54, platnena jakna sa zimskim uloskom, cena 50 eura. Slike su sa neta, 063 332 461, zvati iskljucivo posle 17h
  2. Prodat je Merc. Molim administratore da obrisu oglas. Hvala, pozdrav,
  3. Odustao takodje, steta za putopis..
  4. Ja sam visok 189cm i vozim naked. Mislim da je ogibljenje isto kao na sx-u, zadnji amortizer slabo trpi manje neravnine i sediste je tvrdo, ostalo je ok po meni. Ja imam fabricki produzeni vizir i vetar ne smeta do 150km/h posle je jako neprijatno. Ima snage na malim obrtajima i lepo se vozi, polozaj tela je uspravan i ne umara ruke. Stavio sam akrape i zvuk je fenomenalan. Toliko..
  5. Ja sam visok 189cm i vozim naked. Mislim da je ogibljenje isto kao na sx-u, zadnji amortizer slabo trpi manje neravnine i sediste je tvrdo, ostalo je ok po meni. Ja imam fabricki produzeni vizir i vetar ne smeta do 150km/h posle je jako neprijatno. Ima snage na malim obrtajima i lepo se vozi, polozaj tela je uspravan i ne umara ruke. Stavio sam akrape i zvuk je fenomenalan. Toliko..
  6. Prodajem automobil MB CLK 280, 2007 god. benzinac, zadnja vuca, 2997ccm, 170kw. Kupljen i odrzavan u MB Srbija, servisna knjiga, presao 30.000km, prvi vlasnik, pun opreme,crvena koza, nije udaran ili farban po bilo kom osnovu. 063 332 461 Goran - radnim danom posle 18h p.s. slike su ocaj ali bolje nemam
  7. Najiskrenije saucesce porodici i rodbinni nastradalog kolege.
  8. Trosi ulje ako nije odradjena zamena delova koje propise fabrika i posle nema problema, to mozes da proveris u Delti po broju sasije.
  9. Dule, jes to ti?? Po motorima bih rekao da jesi, sreli smo se skoro u Lovackom Raju, kum Dragan Repsol Izvukao sam pouku a to je da montiram PC5 i eventualno shifter, PC3 trazi dodatni modul.. Autotune modul i ostalo mi nisu potrebni, potrebna mi je mapa samo za moj motor jer sa Dunojet sajta tesko da moze da valja, samo jos da vidim gde je najbolje.. Takodje i Boban je u prici sa njegovom Hondom, dok traje ova zima da se zanimamo necim. Pozdrav, Goran.
  10. Na motoru imam slip on izduv i Bmc filter, PC mi treba zbog boljeg rada motora i povecanja snage, da kompletiram pricu inace nikakve koristi.. Autotune je svakako najbolja opcija nego pokusavam da saznam da li postoji u Srbiji neko ko zna i moze da napravi mapu. Quickshifter je takodje opcija koju razmatram.
  11. Za Stankaru sam znao, za Mcm ne, hvala na info.. Jel ima neko sa foruma iskustva sa njima? Bitno je da napravim mapu za moj motor kako bi investicija bila opravdana i motor dobro radio a takodje i da merim snagu pre i posle..
  12. Kao sto naslov kaze, da li neko zna gde je najbolje kupiti i motirati PC i ko ima dyno sto za merenje u Beogradu/Srbiji. Pozdrav
  13. Ja sam citirao kolegu M900 koji je kasnije obrisao post, dakle gresis, ja pokusavam da obrisem citirano da ne zbunjuje ali ne uspevam..
  14. Moj prvi motor je bio FZ6, vozio sam ga lepo 2 godine. Kada sam ga kupio bilo mi je potrebno dva dana da se naviknem na njega, lenj je do 10000rpm tako da bez brige da je prejak za tebe, pre ce biti da je mozda i slab obzirom da planiras i saputnika. Inace ja sam 190/90, vizir poviseni obavezno jer mnogo duva preko 140.. Pozdrav
  15. Automobil je prodat, molim administratore sajta da obrisu oglas. Hvala i pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja