kamikaza 61 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šćepa 19 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Malecni Sprint Eagle i Suzuki GSX750F Prijavi odgovor kao problematičan E, stvarno ce nam ponestati kokica, svi zvacu i ceku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5602 Napisano Jul 25, 2011 Pana, 546 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se ti nama vratio! Putovanje je za poželeti. Očekujemo još slika ( kod Banovića: meso i vino... odbijam da verujem da se na tome završila poseta. Bez obilaska malo egzotičnijih lokacija...) Verujem da si se ti malo i smorio ali zar je postojala sumnja u Divljakušu , pa Yamaha je to! Posle godine provedene napolju , ostaje ti da se odmoriš i adaptiraš pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па види ко се сетио да има и своју кућу! Таман сам почео да мислим да си се променио, да си хтео да "пробаш нешто ново и дивље", па си се емотивно везао за неког бркатог Пакистанца и да сте се заклели једно другоме "Till death do us part". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ово сам заборавио: овде се обично држимо десне стране пута. Чисто да се не збуниш.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putovanju, ali i na putopisu! Ona duga ti je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 25, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan e stvarno sam uzivao u prici ,super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Citiram deo putopisa: Hotel je bio prazan, nesto malo lokalaca je sedelo u lobiju. Gazdarica je bila po stereotipu - matora, preterano nasminkana i neadekvatno obucena (!). Naravno, ni reci engleskog, ali sporazum je spao i dobio sam sobu za 38 evra. Penjuci se uz stepenice, utisak mi je bio kombinacija 'Shining-a' i nekog horora iz mnogo delova. Spooky ambijent, napolju kisa i grmljavina, ja umoran i 'ranjiv'... Ceo putopis je odlično napisan a ovim pasusom se može započeti jedan vrlo dobar krimi roman! Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan DAN 05: Italija, parche Slovenije, Hrvatska i SRBIJA http://www.mopedmap.net/route/1133001 Jutro poslednjeg dana putovanja je bilo prelepo za voznju. Ustao sam k'o vampir i u 6 sati sam vec poceo sa pakovanjem satora i opreme. Ostalo mi je manevrisanje oko italijanske i slovenacke granice, i da vidim malo Trs' za koji kazu da je nas Posle voznje pored mora ugrabio sam priliku za poslednje fotografisanje - racunao sam da necu imati ni volje (a ni interesantnih prizora na auto-putu) za dalje skljocanje. Mrzelo me je da skidam opremu, pa sam prokuvao za samo tih nekoliko minuta, a bilo je rano jutro. Znao sam da cu prokuvati do Beograda. Po ulasku u Sloveniju, odmah posle trafike za placanje vinjeta, skrenuo sam desno na stari put (vinjeta nije potrebna za taj deo puta, inace je 7.5 evra). Ocekivao sam krsh od puta, ali sam zatekao predivan planinski put, lepe krivine, sa vrlo malo saobracaja. Mozda sam se malo i zagubio, prosao sam Sezanu i dalje izbio na granicni prelaz Rupe. Tu sam, sa sve srpskom zastavom, greskom usao na prolaz za autobuse, ali mi hrvatska pogranicna policija nije pravila nikakve probleme. Dalji put kroz hrvatsku nema potrebe prepricavati: otvoren put, nema ni hlada ni prizora za pamcenje, a i svi smo uglavnom odvozali ovu rutu. Medjutim, dolazak kuci, posebno posle dugog odsustva, je nesto sto se ne moze prepricati. Tamo negde, na kraju tog puta na kome se nalazim, ceka me moja porodica! To je vec nesto sto se fizicki oseca, i nije bitno da li cu voziti, trcati ili puzati - taj put se mora preci. Na stranu emocije i odlucnost, ipak sam se posluzio motorom. Na putu skoro da nije bilo nikoga, i uz muziku i razgovor sa samim sobom (cesta pojava kada vozis sam) brzo sam dosao do granice. Kolona od jedno dvadesetak vozila ispred ulaza u Srbiju me je iznenadila, nisam se nadao da ce nasi da pojacaju kontrolu i da trkeljisu. Posto sam vec davno bio u odredjenom stanju transa, sto zbog voznje po suncu, sto zbog uzbudjenja zbog povratka kuci i patriotizma (!), zaobisao sam kontrolu i samo se javio panduru kod kucice, u smislu "ja dosao, otvaraj kapiju". Samo mi je mahnuo da prodjem Do Beograda sam dovezao u jednom dahu, usledile su poznate deonice i na kraju skretanje kod Beogradske Arene. Sto sam bio blize kuci sporije i pazljivije sam vozio, pazeci da ne userem nesto na samom kraju. Gledao sam i levo i desno, i gore i dole. I najzad, ulazak na parking kod zgrade, a tamo me cekaju zena i klinke - e to je dozivljaj koji je obelezio citavo putovanje I tako, sa ovim jahanjem kroz Evropu sam zavrsio moju jednogodisnju avanturu u 'izgnanstvu'. Lepo je sve proslo, stekao sam mnogo prijatelja i veza koje ce trajati dugo godina, sto privatno, sto profesionalno. Ali opet, jedva sam cekao da se vratim, jer je ovde dom i sve ono sto me je vaspitalo, naucilo i cemu pripadam celim svojim bicem. Drago mi je sto sam podelio ovaj put sa vama, i pozeleo bih svima mnogo zabavnih, i pre svega bezbednih voznji. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 28, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan e sad si me rasplak'o ..... bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka pohvala za putopis, druze bas bih voleo da sam bio u tovjim cizmama na ovom putovanju , jos jednom svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јеси л' пуц'о из овог? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Зорге: Јеси л' пуц'о из овог? Naravno, kasnije su lansirali mete u more pa ih je nas nekolicina dobrovoljaca uvoshtila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, pravi putopis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 421 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 499 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis! A eprenete emocije od poslednjeg dana...neprocenjivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan :Mina::Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se stolicom, zahvaljujući tebi provoza Evropom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Super prica i slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peraradar 23 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Avgust 1, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Краљу, зато тебе те нема, ја ко рекох онаки чоек где нестаде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18880 Napisano Avgust 9, 2011 Integrisan, 8499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si me jos na prvoj fotki: srpska zastava na kuci (u kojoj si pretpostavljam ziveo)! Bravo! Odlicno pises. Doziran humor, sjajno prenosis emocije i atmosferu. Pojedini kratki opisi su dostojni ozbiljnije knjizevnosti;)). Bas, bas dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...