lalajko 2003 Napisano Jul 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ima vremena za titulu, a i lako je to uraditi kada je Honda nagurala tolike pare. Tja... bice to opet titula dobijena sticajem okolnosti Cenim da ce tako biti i sa sledece dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da niko nije prokomentarisao kako Stoner odlično vozi njemu u potpunosti nepoznatu mašinu. Mašinu sa kojom nema nikakva iskustva, koja je veoma različita od Ducatia, za koju nema podešavanja od prošle godine... To nije velika mudrost zato što se japanske mašine ponašaju sasvim očekivano, za razliku od Ducatija, rekao bih. Voleo bih da je toliko jednostavno. Koliko je bitna mašina kao baza, toliko je bitan i vozač sa svojim timom koji je podešava. Dakle, imamo nekoliko stvari koje treba da se poklope, a za Stonerov tim koji vodi Bruno Leoni ne možemo reći da ima puno iskustva sa japanskim mašinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš mislim da je jednostavno, Honda je dobra decenijama i nema tu šta mnogo da se podešava Slično važi i za Yamahu, ali pošto ja uvek navijam za slabijeg, za Hondu nikada neću navijati, a verovatno je neću ni kupiti. Pre može BMW da dođe u obzir (sad će Lalajko da se raduje) Iz istog razloga vozim BMW-a (auto), a ne Mercedesa, mada stvarno mislim da je BMW klasa za Mečku, naročito zato što ima sportsku notu, makar bio i 520d. Što se tiče to_cranka, alias Nikole, moram reći da je u prirodi sasvim drugačiji, predusretljiv, fin, voljan da pomogne. Ovde na forumu se predstavlja kao žestok lik, a u stvari je drugarčina Biće mi veoma drago ako nekako odemo zajedno u Brno, pa da sve razrešimo na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 26, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Acima banovati zbog odavanja imena forumasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj Mikulanac, ako hoćeš to da razrešimo džentlmenski, onda ćeš morati i ti u Brno. Ja sad imam bar malo iskustva, odnosno znam gde ima jedna dobra kafana (i za popiti i za pojesti) A sigurno je i tebi draga priča o BMW-u OK, nema više offa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jul 26, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, vidim da i ti navijaš za onoga ko ima najviše šanse da bude šampion Ima šanse ali ne velike. Dok se istrše Lorenzo i Stoner doči će Marquez pa Viñales. Ne bih više od 100 Evra stavio na Spiesa. + moš se desi da se Rossi povampiri na par sezona... Nije uopšte ružičasto. Ja se realno, nadam da će jedne ili dve sezone da se bori za titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za ovu dvojicu mladih koje si naveo, voze fenomenalno. Zarco je takođe velika nada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 26, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Necem u Brno, bio prosle godine a i u Aziji sam tada. Mozda Sepang Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, ubedio si me i u sve ću poverovati ali da uvek navijaš za slabijeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa navijao je, mora se priznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan spdzlla i lalajko, mislio sam da ste znali da je Honda daleko veća i jača firma od Yamahe, ali ako niste, evo sada vam ja kažem Dakle, ja sam mislio na firmu, ne na vozača. Zato navijam za Yamahu, a ne eksplicitno za Lorenza. Za Lorenza ove godine, naravno, zato što je njihov prvi vozač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan spdzlla i lalajko, mislio sam da ste znali da je Honda daleko veća i jača firma od Yamahe, ali ako niste, evo sada vam ja kažem Dakle, ja sam mislio na firmu, ne na vozača. Zato navijam za Yamahu, a ne eksplicitno za Lorenza. Za Lorenza ove godine, naravno, zato što je njihov prvi vozač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega spdzlla, ne znam zašto se raduješ, ali to što je Honda veća, ne znači da pravi bolje motore. To je zbog auto industrije, inače je Yamaha za motore zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa tim, samo ti kontriram i moram napisati da uživam u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_NP4KvYI274&feature=player_embedded Poslušajte šta je legenda Kevin Švanc rekao o ovom manevru (1:20 - 3:15) http://www.pitpassradio.com/podcast/index.php?id=592 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Stoneru za ovaj potez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Stoneru za ovaj potez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi nije bio ovako lagan plen 2008-me, išao je jako duboko na kočenje posle ovakvih Stonerovih manevara na Dukatiju Neki rekoše dosadna trka, sam Horhe zna zašto nije pružio otpor i napravio trku dosadnom Koliko je ovde sve prefinjeno samo jedna sitna mala greškica posle 25 kruga i lošiji izlaz iz krivine i ode sve u nepovrat. Moram i koju za Rossija, bodovno više nego dobar jer ako se ne slupa Stoner onda se slupa Spies, Horhe, Pedrosa, Supersic i čovek polako kuca solidne pozicije a i bodove na svih 30sec iza vodećih Nek odu on i Jeremy kod zube da im Adrijana skuva kafu da im zuba kaže šta ih keca na Dukcu , ja ne mogu više da čekam da dođe pola sezone i da Dukac krene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa tim, samo ti kontriram i moram napisati da uživam u tome Kolega, lepo je što ti je Stoner uzor u moto trkama, ali pošto si svež u braku, nemoj da ti bude uzor i u drugim stvarima, nećemo onda moći da ti nabavimo toliko velike papuče (roze sa medvedićima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da otvorimo poseban podforum, "Brak-Papuče-Batine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan to_crank, nisi se valjda i ti našao u toj priči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kolko i u heklanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi nije bio ovako lagan plen 2008-me, išao je jako duboko na kočenje posle ovakvih Stonerovih manevara na Dukatiju U ovom smislu veoma je zanimljiva izjava - Paolo Ciabatti (WSBK race director): "If I was in the place of Race Direction at Laguna Seca in 2008, I would have given Rossi a ride through." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Dok je nakih papučara nagledaćemo se mi trka @Motom Nisam mislio na vadičep to je očajnički nimalo kontrolisan potez da obiđeš bržeg vozača dok ovaj nije uhvatio maglu gde je Rossi zaista u tome bio doktor Pogledaj snimak sve krivine do vadičepa uključujući i krivinu 1, Rossi ide veoma duboko na kočenje usporava i sebe i Stonera jer u suprotnom ovaj hvata maglu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...