<FOCUS> 69 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas da je malo prestelujes preko onog srafcica sto se pregreva? E da, bas sam se pitao cemu sluzi ovaj mali srafic, malo sam ga cackao ali nisam mogao da ga odvrnem samo srafcigerom jer mora prvo kljucem prvo, ali to neki mali kljuc, probacu sada kljestima da odvrnem pa cu probati na motor da prikacim da vidim sta se desava... Hvala puno, javljam sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zezao sam se sa sraficem i nasao sam idealnu sredinu gde je najjaci zvuk sirene, zvucala mi je bukvalno kao kada krava muce jer mi je ona mala rupicasta plastika imala lufta pa sam je zalepio super lepkom i onda se lepo cuo zvuk, ali opet je tiho dosta! I sto je najgore kada sam zasrafio i da probam ne cuje se uopste, pa sam opet stelovao srafic mali i sada nece uopste da svira, sta mu je sada???? Poludecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 15, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Zezao sam se sa sraficem i nasao sam idealnu sredinu gde je najjaci zvuk sirene, zvucala mi je bukvalno kao kada krava muce jer mi je ona mala rupicasta plastika imala lufta pa sam je zalepio super lepkom i onda se lepo cuo zvuk, ali opet je tiho dosta! I sto je najgore kada sam zasrafio i da probam ne cuje se uopste, pa sam opet stelovao srafic mali i sada nece uopste da svira, sta mu je sada???? Poludecu! Imao sam isti problem. Procedura stelovanja: 1. Namontiras sirenu na mesto gde treba da stoji. 2. Stegnes sraf koji je drzi. 3. odvrnes kontra maticu na malom srafcicu. 4. stelujes kratkim srafcigerom mali srafcic, dok ne ubodes jacinu - frekvenciju koja ti odgovara. 5. stegnes kontra maticu na malom srafcicu,ali moras da pazis da srafcic ostane idealno u onom polozaju kao sto je bio kada si podesio zvuk. To je to. p.s. castis pivo, jer mi je trebalo dosta strpljenja, jer sam ti sve ovo iskucao sa jednom rukom dok je drga gledala fino ususkana u gips... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 15, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam i tako da probam, ali mi je ta mala matica kao zapekla pa tesko se odvrce a nezgodno je zavrtati je dok je sirena namontirana na motor, a i nisam imao pri ruci mali srafciger, sutra cu da probam. Vazi imas od mene i dva piva samo da se sretnemo negde ako uspem da ga namestim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Taj problem sa sirenom sam i ja imao,na kraju sam kupio novu. Loše su im sirene moja se jedva čula kad upalim svetlo,nova je bila 600 din.* 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50.000 i vise Znaci dodjem do 25000km i prodajem ga za nekih 500E jer znam da je cuvan, pa doplatim 450E i opet kupim nov speed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne isplati se nov, po meni bar, mada kad sam ja gledao speedove 2008 spidovi su presli po 5-6.000, po neki i manje, a sad po oglasima ima primeraka koji su presli malo vise od toga, e zbog nepoznavanja istorije motocikla jedino zbog toga da se kupi nov.... Jel se na to odnosio komentar il nisam lepo razumeo, malo sam se nacvrc'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 16, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Herr Bane Sve sam odradio kako si rekao i nece uopste da svira, cuje se samo neko krkljanje. Icu do par majstora da pogledaju pa ko bude znao da popravi, mozda gubi struju negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Herr Bane Sve sam odradio kako si rekao i nece uopste da svira, cuje se samo neko krkljanje. Icu do par majstora da pogledaju pa ko bude znao da popravi, mozda gubi struju negde. Pazi, ideja je da je ugradis na mesto gde stoji i stegnes da stoji stabilno. Tek pposle je stelujes. Kada je ustelujes, ona iskontriras onom maticom. Ako ti se i malo okrene srafcic kada kontriras maticom nece svirati. To sto krklja, to samo znaci da sve radi ali nije ustelovana. Skoro sam siguran da ne gubi struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan stelovanje resava problem Neverujem da si je pregoreo, a struju ti sigurno ne gubi, to sto krklja to je samo znak da trebas da se pozabavis sa stelovanjem jer da gubi struju osetio bi i po ostalim potrosacima .. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Herr Bane Sve sam odradio kako si rekao i nece uopste da svira, cuje se samo neko krkljanje. Icu do par majstora da pogledaju pa ko bude znao da popravi, mozda gubi struju negde. Pazi, ideja je da je ugradis na mesto gde stoji i stegnes da stoji stabilno. Tek pposle je stelujes. Kada je ustelujes, ona iskontriras onom maticom. Ako ti se i malo okrene srafcic kada kontriras maticom nece svirati. To sto krklja, to samo znaci da sve radi ali nije ustelovana. Skoro sam siguran da ne gubi struju. Uradio sam sve sto si rekao, namestio je, dotegao na mesto gde stoji sirena i 2,3 puta sam ceo krug presao sa malim sraficem i dodje do jednog dela gde samo cujem da krklja sirena, kada malo zavrne ili odvrne onda se nista ne cuje, znaci da sam odredio sredinu ali nece tu da svira, razumem sta ti meni govoris. Oticu do majstora pa neka pogledaju, sigurno je nesto drugo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekli mi vecina ljudi da nema nista od sirene da kupim novu, jer ove kineske se brzo pokvare, ima u radnjama 770din jaka sirena proizvodjac Nemacka i jedna isto 770din Italijanska, ali lepsa mi je sto je Nemac napravio, tako da cu najverovatnije kupiti novu. Ne znam sta cu sa ovom starom da radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam Keeway speed 2007 godište 150ccm, crni. Prošle godine mi je zakucavala kurbla, pa sam motor dao drugaru "mehaničaru" koji ga je razbucao u param-parčad, i pri tome ga sjebao . Iskrivljena je radilica, jedan zub je polomljen na nekom zupčaniku (ne znam tačno kom) i neki lageri su pogubljeni. Bio je na servisu kod dečka koji je radio u MASS-u i rekao mi je da mi se ne isplati da radim sve to jer je sada problem sa delovima, i da ko zna koliko bi me koštalo da ga skrpim. Pa pošto ja nemam više snage da se zajebavam sa njim, rešio sam da ga prodam za delove kao havarisan - djuture! Da li ima možda zainteresovanih za njega? Za koji dan će mi majstor uraditi spisak šta je sve to tačno "neispravno". Da li ima možda zainteresovanih za njega? Motor je u Beogradu (Krnjača)... Slobodno me kontaktirajte na pp ukoliko ste zainteresovani. Cena - dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad me potseti za kurblu, meni se jednom desilo da nisam mogao uopste da pomerim kurblu, ni da je spustim, ako vam se to desi nemojte odmah je rastavljati nego naprskajte odvijacem i proradice, malo mi zapekla, ali ne verujem da je takav problem imao Bambyle, ako se uopste moze nazvati ovo moje problem, ali eto kazem samo potsetila me ova prica sa mojom kurblom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam Keeway speed 2007 godište 150ccm, crni. Prošle godine mi je zakucavala kurbla, pa sam motor dao drugaru "mehaničaru" koji ga je razbucao u param-parčad, i pri tome ga sjebao . Iskrivljena je radilica, jedan zub je polomljen na nekom zupčaniku (ne znam tačno kom) i neki lageri su pogubljeni. Bio je na servisu kod dečka koji je radio u MASS-u i rekao mi je da mi se ne isplati da radim sve to jer je sada problem sa delovima, i da ko zna koliko bi me koštalo da ga skrpim. Pa pošto ja nemam više snage da se zajebavam sa njim, rešio sam da ga prodam za delove kao havarisan - djuture! Da li ima možda zainteresovanih za njega? Za koji dan će mi majstor uraditi spisak šta je sve to tačno "neispravno". Da li ima možda zainteresovanih za njega? Motor je u Beogradu (Krnjača)... Slobodno me kontaktirajte na pp ukoliko ste zainteresovani. Cena - dogovor. Ako se ipak budes odlucio da prodajes posebno neke delove javi, ja bih bio zainteresovan za par stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan E sad me potseti za kurblu, meni se jednom desilo da nisam mogao uopste da pomerim kurblu, ni da je spustim, ako vam se to desi nemojte odmah je rastavljati nego naprskajte odvijacem i proradice, malo mi zapekla, ali ne verujem da je takav problem imao Bambyle, ako se uopste moze nazvati ovo moje problem, ali eto kazem samo potsetila me ova prica sa mojom kurblom. Jok, stvar je bila ozbiljnija, meni se kurbla sama u toku vožnje pokrenula i zaukucala u deknu! Ispalo je da se neki igličasti lager smrvio na toj nekoj osovini. @Vladabgd, Hvala na interesovanju, ja bih više voleo da ga prodam djuture. Naravno, ako budem imao samo neozbiljne ponude (tipa 100 evra), ili ne budem uspeo da ga prodam djuture, ili ću ga baciti ili ću ga pokloniti ciganima ili ću razmisliti o čerupanju. Problem je što nemam gde da ga držim dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel imas neke slike? koliko je presao motor? ja sam moju kurblu skinuo jer sam jednom prilikom pocepao trenerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moju kurblu skinuo jer sam jednom prilikom pocepao trenerke hehe kako si to uspeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan jel imas neke slike? koliko je presao motor? ja sam moju kurblu skinuo jer sam jednom prilikom pocepao trenerke Slike imam samo dok je bio u voznom stanju, pa ne znam koliko bi to imalo smisla kačiti. Mogu da ih napravim kad se vrati agregat sa servisa. Ma skinuo sam i ja kurblu nakon toga, ali kao što rekoh umro je taj neki igličasti lager na nekom pomoćnom snpou valjda, pa je kurbla zakucala i bez same ručke. To je bio osnovni kvar. A onda sam ga dao drugaru da popravi, i on ga je demontirao i sjebao mu usput radilicu i taj zupčanik. Nije to crklo u vožnji već nepažljivim demontiranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan prodjoh kroz neku baru i digoh nogu, e kad sam spustao zavukla mi se kurbla u nogavicu i krrrrrr jebo je ja e sad za oovog kiveja u delovima, da kazemo da mu je jedan od glavnijih delova u kvaru, ako si zainteresovan mogu da ti dam moju kacigu sa dodatnim srebrnim vizirom ako si zainteresovan, za ceo motor, ali da sacekamo prvo spisak delova da vidimo sta mu fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan prodjoh kroz neku baru i digoh nogu, e kad sam spustao zavukla mi se kurbla u nogavicu i krrrrrr jebo je ja e sad za oovog kiveja u delovima, da kazemo da mu je jedan od glavnijih delova u kvaru, ako si zainteresovan mogu da ti dam moju kacigu sa dodatnim srebrnim vizirom ako si zainteresovan, za ceo motor, ali da sacekamo prvo spisak delova da vidimo sta mu fali Druže u mehanici nema manje bitnih i više bitnih delova, svi su delovi podjednako važni ... samo su neki skuplji a neki jeftiniji, neki su lakši za zamenu a neki teže, nekih ima a nekih nema. Ja dakle motor prodajem u HAVARISANOM stanju. Veruj mi kada sam gledao cenovnike koliko koštaju neki delovi (tipa sic, rezervoar) nije mi bilo dobro. Hvala za kacigu, verujem da je lepa i vredna, ali meni će trebati keš, jer motor više neću voziti (najverovatnije) neko duže vreme. Apsolutno se slažem da treba sačekati spisak, ali kao što rekoh falična je radilica, fale ti neki valjci i jedan zub na nekom zupčaniku je polomljen ... Kao što rekoh, to nije stradalo u vožnji, već isključivo usled nestručnog rasklapanja motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam onu Nemacku sirenu, lep zvuk ima i jak. Jace se od auta cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ih to svabo kad napravi, ima da ti traje ko golf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam onu Nemacku sirenu, lep zvuk ima i jak. Jace se od auta cuje. ... a može i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne stavke koga zanima.. Bio sam danas kod majstora i skinuo je tocak i pokusao da ga centrira , stavio je par tegova na zadnji tocak ali se na kraju pokazalo da nije u debalansu tocak , nego da je felna malo kriva negde, mozda od rupe ili slicno.. E sad , jako malo pravi osmicu, kaze da je i felna malo kriva ali da moze biti i da je guma malo iskrivljena, a, sada to sto je malo kriva lel moze da utice na zupcanik ili disk , pa da pravi neke probleme u voznji ? Stim da je kriva samo po obodu felne, sigurno zbog udarca, a u glavcini je skroz prava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...