Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Mozda neko zna gde se mogu nabaviti gume za Keeweja spida 125 po mogucstvu fabricki komplet,

e pa hvala unapred  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Sto bi uzimao fabricke? Uzmi bolje nesto kvalitetnije... Imas online prodavnicu guma, procackaj malo forum, naci ces link. A ako bas hoces fabricke, zovi mass company, oni su oficijalni uvoznik delova...

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Procitao sam bas u ovoj temi negde da mogu da se uzmu Trayal. Solidnog kvaliteta a bas jeftine.

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly

Hvala svima na savetima.Dali negde postoji detaljnije korisnicko uputstvo za popravku Speeda.Za Dalibora kada budes kupovao sijalicu za far slobodno uzmi dve ( nisu skupe).Crkavanje kratkog svetla kod keeway-ja je uobicajena stvar.Pozdrav!

Kompletan User Manual za Speed-a , za one koji nisu dobili isti...

6SXnL_coverzt.jpg

zrA7C_70984070.jpg

A8tDS_30135963.jpg

eeIiV_77988642.jpg

GMkta_83527381.jpg

i9VFs_19402843.jpg

b6l12_82789634.jpg

dXjGQ_26220935.jpg

JKTFO_22463999.jpg

Bm3gP_67093499.jpg

tsM0r_46952908.jpg

nd6fH_81379280.jpg

EHtQF_95315201.jpg

kgpAu_62082066.jpg

mOO6o_93904133.jpg

oI3GT_86615925.jpg

5LLpc_48590814.jpg

j17R5_47680557.jpg

S19qX_27308211.jpg

wLCXL_22766523.jpg

NpqcO_76036071.jpg

h6EAT_78916927.jpg

sbwRk_69428636.jpg

Bj2av_16526531.jpg

Yil2u_15754828.jpg

lr9FH_21675440.jpg

QyWCe_19415095.jpg

Bfuib_23631594.jpg

bJcB9_58219902.jpg

NCv8u_99367715.jpg

404.jpg

Izvinjavam se ako je malo opsiran ili ako nije pravo mesto za post-ovanje  ???

Ima ranije je postovan u DOC fajlu. 5 mb. Ako nekom treba, nek posalje pp sa email adresom pa cu da posaljem!

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Hvala za manual, imao ja ali na nemackom.. Sijalice stalno crlavaju kao sto rece neko.. Onaj deo kocnice je neophodan inace ne bi bio tu.. Na koliko menjate prednje paknove, ja pre neki dan na 18.200km

Ja sam zamenio na cca 13000. Znam da je Wlada menjao na oko 7-8000. Jbg, BG voznja. Ja sam jos malo imao mesa, ali reko da zamenim jer idem na more...

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Zdravo, ja sam zamenio prednje plocice na 7500 km.Mogle su jos malo da potraju ali sobzirom na cenu od oko 350 din sto da rizikujem.Vidim Nesicu da si ti zamenio posle 18000 nadam se da si bar ulje iz kocnice zamenio ranije posto je meni na 7500 ulje bilo totalno propalo a ni ono nije skupo 220 din 0.5 lit.

Trayal gume mislim da imaju da se kupe na Novobeogradskom buvljaku ali nisu istih dimenzija kao originalne keeway gume.Neko ih je na ovoj grupi kupio i montirao pa ako je rad neka se javi da kaze svoje utiske.Pozdrav!

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Pozdrav ljudi!

Danas sam primetio par kapi ulja ispod motora u grazi...kaplje mi ulje iz menjaca.Nije strasno,ali vidi se da je malo musavo i da na tom mestu rosi ulje...Jel je imao neko slicnu situaciju?Inace motor je presao nesto malo vise od 3000km,pa mi je malo nelogicno da je vec poceo da curi!  >:(

Gde iz menjaca? Kod prednjeg zupcanika? Ako je tu, onda zameni gumicu... Ajd ja da se ispovedim, meni je pukao blok, ispod cilindra. To sam uspeo da saniram silikonom za dihtovanje i sad se smirilo. Pretpostavljam, a i poprilicno sam siguran da mi je pukao, jer sam ga prao dok se jos nije ohladila masina.

• U prolazu, 36 postova

Da li je neko narucivao sa ovog sajta gume za keeway-a?

Vidim da imaju povoljno prednja i zadnja Bridgestone za po 1400din!

http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-schlauche-2.75-3.60-18-tr4-48623

http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-schlauche-3.25-3.50-18-tr4-48132

• U prolazu, 36 postova

Verovatno je unitrasnja,a ja se taman ponadao  :(

Bio sam pre neki dan na Nbg buvljaku i nije bilo nista za speed-a od guma.Ima prednja 2.50-18 ali ne znam da li je pametno stavljati uzu prednju gumu.

Za sad razmisljam da uzmem ovu prednju http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/continental-conti-go-2.75-18-200000  verovatno bi trebalo da pase na speed-a.

Zna li neko gde jos mogu se naci u Bgd-u gume?

Ta ti je ok, a zadnja je na tom sajtu preskupa. 9 i kusur hiljada... Nemoj uzu, ova je ok. Ja kad budem menjao, planiram siru zadnju da stavim. A sto menjas gume, koliko si to presao pa se istrosila? Ili zelis kvalitetniju?

• U prolazu, 36 postova

Sa ovim gumama je predjeno oko 27000km ,zadnja mi je istosena ali mozda bi mogla jos malo da se vozi.

Prednja mi je bas hitna za menjanje,posto je u fazi raspada.Guma je sva "reljefna" pojavile su se male izbocinje po celoj gumi.Na slici se bas ne vidi ali u voznji se primeti.

vzgsvb512yji84bs8j6g_thumb.jpg

Vidim da si ti stavio novo sediste,kako ti se za sada pokazalo u odnosu na fabricko?Mene ovo fabricko ubija,posle 40-50km konstatne voznje uopste nije mi prijatno sedenje.

Super mi je sediste... Bolje je. Znaci mi dosta kad sam sa suvozacicom jer ne klizi na mene pri kocenju. E sad, prekosutra idem na more sa njim- cca 600 km u jednom pravcu u cugu, pa cemo videti kako cu izdrzati  :) Presao si 27 000 km? Svaka cast! Ja se bas pitao ko je najvise sa speedom presao od svih nas ovde... Ja sam trenutno blizu 15000km. Da, guma ti se bas raspada, ima neka cudna udubljenja...

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Speed

Zdravo svima. Nemam motor ali od svih kineskih koji mogu da se kupe kod nas jedino je speed taj koji mi je privukao paznju i koji bih rado voleo da vidim  kao svoj buduci izbor. E sad o cemu se radi? Skoro je Sinclair dao oglas za prodaju svog spida ali i pored fenomenalnog izgleda, dodatne opreme i stvarno povoljne cene koju je trazio - 500e ja ipak nisam bio zainteresovan za njega, jer mi se kilometraza koju je naveo (13.000km) ucinila prevelika za jednog kineza i pomislio sam da su tom motoru dani vec odbrojani. A evo sad natrcim na Ficin post u kome kaze da je sa svojim kivijem  presao cak 27.000 km i posto kupuje nove gume verovatno planira da se jos dugo vozi njime. Pa se pitam u stilu Mladena Delica : "Ljudi je li to moguce?" Postoji li neka procena koliko taj motor uopste moze da prodje pre nego sto dodje na red da mu se otvara agregat i rade neki drasticni zahvati poput generalne?

Ako me neko trazi bicu u cosku, idem da se stidim zbog pomanjkanja vere u jednu takvu masinu. ;D

Sto ne bi bilo moguce? Sa svih strana sam cuo, da je speed odlicno napravljen, kvalitetno i izdrzljivo. Tesko je proceniti kada ce se morati otvarati agregat, a i to zavisi od MNOGO stvari... Moj, sa 15000 km (ne racunajuci puknut blok jer sam debil  ;D) se skroz odlicno ponasa, bez ikakvih problema i nisam nikakvih kvarova imao, a i koliko znam nikom se nista nije desavalo, mozes da prelistas temu unazad i da vidis... Toplo preporucujem speeda :)

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Benelli TRK 502x

Da se vratimo na gume. Primetio sam da nas ima par koji bi stavili zadnju širu gumu, ali izgleda da niko nije. Koliko sam ja gledao (onako odokativno) kod zadnje gume, veoma je blizu onaj štitnik lanca što nam nebi dozvoljavalo nešto da se širimo mnogo. Eventualno da se montira originalna od yamahe ybr 125, ona je 90 širine a naša fabrička 82,55(kad se preračunaju inči).

Druga stvar me isto zanima, da li je neko probao zadnju da montira napred? da li uopšte moze od blatobrana? neznam, mozda bi i ružno izgledalo a možda i nebi ?

Pazi, sto je sira prednja guma, to je manje agilan motor, tako da ja ne bih menjao prednju, a nazad bih stavio 3.50 (sada je 3.25 ako se ne varam). Doduse, sa sirom gumom se malo gube performanse, ali dobija se na izgledu.

• U prolazu, 71 postova

Ja sam stavio 3.50 Metzeler nazad i znaci mu ne mogu vam opisati, prvo sto ima  zaobljeniji profil pa lepse zaleze u krivine, a znaci i pri kocenju veoma.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja