Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 1000

Uradio danas servis na 1000 km, izasao me svega 1800 :)

Jel to za prvi servis ???

ja sam zvao da pitam u servisu koliko kosta prvi servis i oni su mi rekli oko 3000..

I meni su rekli da ce biti oko 3000 kad sam zvao, a kada sam pitao majstore koliko sam duzan, on kaze 1800  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600 F

Uradio danas servis na 1000 km, izasao me svega 1800 :)

Jel to za prvi servis ???

ja sam zvao da pitam u servisu koliko kosta prvi servis i oni su mi rekli oko 3000..

I meni su rekli da ce biti oko 3000 kad sam zvao, a kada sam pitao majstore koliko sam duzan, on kaze 1800  ;D

OK... ;) tnx  ;D

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Jel menjao neko lancanike i lanac na speedu? Ili jel zna neko koliko to para izadje? Treba u BG da idem ove ili sledece nedelje, pa sam kontao da svratim do keeway-a da uzmem to... Koja im je sad nova adresa u Mirijevu?

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Zdravo, servis se nalazi u ulici Jovanke Radakovic br.23 telefon 011/277-48-92 radno vreme od 9.00 do 17.00 Servis je prekoputa  staklene zgrade Mass compay a zove se 51Milovanovic .Nemoj da te zbuni sto nigde nema natpisa Keewey. Pozdrav!

• U prolazu, 88 postova

Jel menjao neko lancanike i lanac na speedu? Ili jel zna neko koliko to para izadje? Treba u BG da idem ove ili sledece nedelje, pa sam kontao da svratim do keeway-a da uzmem to... Koja im je sad nova adresa u Mirijevu?

pozdrav! imam samo "delimican" odgovor na tvoje pitanje... ;)

Sinclair i ja smo menjali prednje lancanike, cena je oko 900 din, a on je posle zamenio i lanac (koji kosta oko 1700 din)...

tako da ti za sve ukupno nece trebati vise od 3500...naravno, ako sam majstorises... ;)

cene su bas iz servisa za koji si vec dobio instrukcije.

Pozdrav!

Hvala hvala! Planiram sam da majsotrisem, prednji lancanik, zadnji lancanik i lanac. A uzecu jos i plocice jer su mi na izdahu :) Hvala svima jos jednom na informacijama!

http://www.spritmonitor.de/en/detail/382612.html Mozete ovde ispratiti potrosnju moje masine. A ovo su slike sedista koje sam uradio u ns-u. Cilj mi je bio povecanje udobnosti, tj. da kada kocim, da mi suvozac ne klizi a i ja da imam podrsku za donji deo ledja.

J6oJb_27052010349.jpg

Uploaded with ImageShack.us

eJP8Z_27052010348.jpg

jxxGN_27052010346.jpg

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand

@ Swa

ajde sada budi dobar dečak i lepo objasni šta si tačno uradio...i naravno koliko je to urodilo plodom!  :)

Sta sam uradio? Nista  ;D Odneo kod majstora. Covek je stavio sundjer na taj suvazacev deo i presvukao sediste skajem koji je original bmw-ov i jedan deo nekim italijanskim skajem. Nisam jos isprobao sediste na duze staze, ali ovako mi je nekako udobnije. Ima ta podrska za donji deo ledja pa bi se ledja trebala manje umarati...

A inace planiram da ga malo estetski ulepsam. Da stavim zute trakice, da onaj zadnji deo (sivi) za sta bi trebao suvozac da se drzi ofarbam u zuto, i mozda stavim neki zuti tank pad. Posto je crn, ovako svetao kontrast ce mu dobro doci!

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Zdravo, lepo ti je motor a vidi se i da ga dobro odrzavas.Sediste jako podseca na kawasakijevo od modela er5.Javi kako si zadovoljan sa udobnoscu sedista.Pozdrav!

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Sedište je ispalo fenomenalno tako nešto sam i ja hteo da uradim dok sam posedovao ovaj bajk

Swa kaži koliko te izašlo ako nije tajna stvarno super izgleda i deluje jako udobno  :)

2800 sve ukupno. Majstorove ruke + sav njegov materijal. Kad sam se raspitivao kod vasih beogradskih- Boban i Deki (valjda se tako zovu), lik mi je trazio 8000.

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Super-jeftino i stvarno je dobro uradjeno vidi se, daj neki kontak?

021 633 74 52 Titika. Nalazi se u Sajkaskoj ulici, ne znam broj, ali je na samom pocetku. Pise Titika. Ako ces dolaziti za NS, naci cemo se, pa cu ti pokazati. Inace, sediste mi je uradio za 24 sata da znas...

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly

Pozdrav kolege motoristi, pre tri meseca sam postao ponosni vlasnik Keeway Speed-a 125cc, i od tada ne silazim sa motora.Po meni to je super masina za te pare. Ali, (uvek postoji ono ALI) imam jedan iritirajuci problem, cuju mi ventili. Pa me interesuje da li neko mozda zna na koju se visinu tacno steluju ??? ,da se ne bi culi uopste, ili makar zanemarljivo. Znam da se vec spominjalo stelovanje u ovoj temi, ali nista mi se ne cini kao konkretan odgovor. Hvala unapred

• Podržavam 1

• Drug član, 2265 postova

Nisam siguran kako je na 125ccm, ali na 150ccm se cuju ventili kako god okrenes, a kako sam cuo cak ide i bolje kada je veci zazor, sto i nema neke logike, al neka bude.  :)

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly

Nije mi potrebno da potpuno neutralisem zveckanje, nego da ga samo svedem na neki normalan nivo, jer od 3000 do 4000 i  6000 do nekih 7500 obrtaja,bas zvece (na leru su tihi ,kao i na 5000 :) ). Posle prvog servisa ih je nekako nastelovao i nisu se culi uopste nekih 80-100km(duznih) A planiram da stavim neki otvoreniji auspuh, pa ne bih voleo da mi kvare uzivanje. Takodje, poznajete li nekoga iz BG ili okoline (50-80km) ko pravi auspuhe?

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Nisam se javljao neko vreme, pa ajde da napishem moja nova iskustva...

Preshao sam prvih 500 km sa svojim kivijem, uspeo da iymerim potroshnju - 2.86 na 100 km. Odushevio se, manje troshi neko moj 2T skuter od 50 ccm  :D

Generalno sam zadovoljan motorm, svi mi govore kako je lep motor i drugari i drugi bajkeri na semaforu ... pu pu , samo da ga ne ureknu  :D

Motor je ludilo, sipam pun i na predjenih 450-500 km razmishljam o sipanju goriva  ;D

Vidimo se na drumu...

E, spidadzije, sta kazete da se okupimo, recimo 3. ili 4. jula? To su subota i nedelja, pa da vidmo kome sta vise odgovara. Ili napravimo neku rutu pa se provozamo... A?

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

E, spidadzije, sta kazete da se okupimo, recimo 3. ili 4. jula? To su subota i nedelja, pa da vidmo kome sta vise odgovara. Ili napravimo neku rutu pa se provozamo... A?

3.jula je Moto susret u Novom Beceju,pa izvolite provozajte se do nas!  ;)

• Drug član, 2265 postova

Provozajte se i na skup, ali mislim da kad vec pravite tematsko okupljanje, da je bolja varijanta neka priroda, rostilj kako bi se bolje upoznali i razmenili iskustva oko motora.  :)

P.S. Diskusiju naravno nastavite u temi "Zajednicke voznje i okupljanja".  ;)

Pa jeste bolje, ne mora bas taj datum. Ja sam lupio. Cekaj da se jos ljudi javi, pa cemo tamo nastaviti temu :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja