Golub 1641 Napisano Jul 9, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Levo, desno sve je to isto Da, sivo je alnaser...Isprati crevca ako jedno ide u filter vazduha a drugo u poklopac ventila onda je to sto predpostavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoxle 7 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci jel zna neko gde moze da se nadje ovakav far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh..pa moze da se nadje na novom modelu, posle 2007..ili na nekom mozda za americko trziste ili tako nesto... :S slabo ce toga kod nas biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 17, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2008 i ima okrugli far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2008 je najmladji motor u Srbiji, mladjih nema. Ja sam novog speeda kupio 2010, a godiste je bio 2008, i sadasnji speed mi je 2008, a kupljen nov 2011god. Mislim da kod nas nema takvih motora sa tim farom. Imam problem sa akumulatorom, kao prvo manji je od fabrickog, kao da je za skutercice neke od 50ccm, mozda ga to zeza. Problem je kada ga vozim po gradu, cesto stajem, ugasim motor pa posle par minuta upalim, posle 4og stajanja i paljenja akumulator je skroz prazan da moram na kurblu da ga upalim. Punio sam akumulator i ima destilovane vode koliko treba, preko noci nece da se isprazni akumulator, nego samo kada ga cesto gasim i palim. Proveravao sam multimetrom da li legler puni akumulator, sve je normalno, kada radi motor struja se dize preko 13 na akumulatoru. Sta moze biti, mali akumulator, los legler, sta je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 17, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ih ima i iz 2007 ili mozda stariji ,ne znam da li je mozda to od 150ccm,oni imaju duguljasto "dugme" za ponistavanje dnevne kilometraze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 18, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da sam i ja u sekti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj akumulator je preslab, pise 12N5, a za speed treba 9. Zato ga isprazni po gradu svetlo upaljeno na motoru. Ne razumem ljude koji stede na akumulatoru, kupe govance koje zajebava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, za speed treba 9, ali mozda ce ti trebati i dimenzije akumulatora posto je taj tvoj manji. Cini mi se da je kod mene na akumulatoru 12,5cm x 13,5cm x 7cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 19, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba delova od 150tice,nek se javi,imam celog na kupusanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da mora 9A? Ja na speedu imam od 4A, evo vec 3 god od kako je kod mene ( mislim da je cak i fabricki ), nikad zatajio nije, palio i na -15 bez greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 19, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Yuasa od 9A,tako sam ga kupio iz prodavnice pa verujem da je taj fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je bio Yuasa 9..izgleda da je to fabricki. Ocigledno da je dobar i 4A,ali mozda kada ga isforsiras, npr cesto palis, ili imas neki dodatni uredjaj prikopcan na istalaciju, tada potrosi svu struju a ne stigne da se napuni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da mora 9A? Ja na speedu imam od 4A, evo vec 3 god od kako je kod mene ( mislim da je cak i fabricki ), nikad zatajio nije, palio i na -15 bez greske. Meni nema nista nakaceno na akumulator i posle 4og paljenja u gradu akumulator skroz prazan, a i bas je malen. Ako ti je fabricki onda ne moze biti od 4A. OVO TI JE FABRICKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 19, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican akumulator, meni je trajao 5godina i onda sam prodao motor, a bio je kao nov. Koliko si ga platio? Sada je cena oko 3500-4000 vidim po sajtovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan E pa moj nije takav, onda gresim, moj je crni neki, ne znam tacno koje marke, ali je 4A 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 20, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ,motor je tu s foruma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 20, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan focus, i moj je takav,fabricki, na zalost crkao pocetkom ove sezone ispisi neke cene da imamo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanSEI 2 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krnješevci Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan I moj je crkao pocetkom ove sezone, pa sam kupio nov marke 'exide' sa dimenzijama koje sam pomenuo pre neki dan i platio sam 2900din. Crni i beli se razlikuju u nekim tehnickim stvarima..hocu reci, drugacije je upitstvo za upotrebu i odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ,motor je tu s foruma.. Zbog cega je otvoren? Moja starija slicica, vec kaceno sve komplet u ovoj temi ranije al ajd opet... presek njegove masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 21, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I moj je crkao pocetkom ove sezone, pa sam kupio nov marke 'exide' sa dimenzijama koje sam pomenuo pre neki dan i platio sam 2900din. Crni i beli se razlikuju u nekim tehnickim stvarima..hocu reci, drugacije je upitstvo za upotrebu i odrzavanje. Gledao sam njihov sajt, imaju dva od 9Ah, a cena 3500 i valjda 3200 tako nesto. Verovatno je u nekoj radnji jeftinije. Gde si kupio i da li rade zamena staro za novo uz popust, ima nekih radnji sto to rade, imam dva stara akumulatora pa dam jedan i dobijem popust na kupovinu novog? Milos96 - Meni dodje da rasklopim masinu i detaljno ga operem hehe ali necu sve dok lepo radi, a i da ne zeznem nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jul 21, 2015 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu je yuasa 3500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jul 21, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatna potrosnja kivija, vozio sam motor dok nije stao (slavina na Normal bila), sipao tacno 1L goriva i presao 54km dok se opet nije ugasio - potrosnja 1.85L na 100km. To je voznja na otvorenom. Ponovo sam merio potrosnju ali sa suvozacem (30% grad, 70% otvoreno) i potrosnja malo veca - 2.05L na 100km. Ne mogu da verujem da moze da potrosi tako malo, kao da je tomos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koja brzina i na koliko obrtaja je vozen, ja kad sam rekao da mi je max potrosnja 2.2L napljuvase me, po gradu manje, ovo je na otvorenom gas patos, jedino sto neko rece da km sat nije tacan E da, gde je okrenuta slavina za normal, meni stoji ona cuculjka za koju se hvata na gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...