Jump to content

Moto Zajednica

MilanSEI

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MilanSEI

  • Rođendan 26.07.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krnješevci
  • Motocikl
    Keeway Speed 125

MilanSEI's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Focus - Preduzece je 'Andreja doo', iz Temerina, ali ja sam kupio u njihovoj prodavnici u Zemunu. Ne znam da li je cenu snizilo to sto sam ja odradio prvo punjenje kod kuce a ne oni, mada ne bi trebalo da jeste.
  2. I moj je crkao pocetkom ove sezone, pa sam kupio nov marke 'exide' sa dimenzijama koje sam pomenuo pre neki dan i platio sam 2900din. Crni i beli se razlikuju u nekim tehnickim stvarima..hocu reci, drugacije je upitstvo za upotrebu i odrzavanje.
  3. I kod mene je bio Yuasa 9..izgleda da je to fabricki. Ocigledno da je dobar i 4A,ali mozda kada ga isforsiras, npr cesto palis, ili imas neki dodatni uredjaj prikopcan na istalaciju, tada potrosi svu struju a ne stigne da se napuni..
  4. Tako je, za speed treba 9, ali mozda ce ti trebati i dimenzije akumulatora posto je taj tvoj manji. Cini mi se da je kod mene na akumulatoru 12,5cm x 13,5cm x 7cm.
  5. Moj utisak je da speed i 80-90kmh ide lagano, da se ne muci, i da tako moze dokle hoces. A i stotku ne retko vozim i ok je, uzivancija. Sto se delova tice, u backoj palanci su uvoznici za keeway i uvek imaju rezervnih delova..na drugim mestima nisam pokusavao da trazim.
  6. Kada god vidim speed u nekoj drugoj boji (moj je crveni), pomislim, bolje mu stoji ta boja Lep je ovaj tvoj plavi
  7. Ako cujem ili vidim da neko ima, seticu se da ti preporucim.
  8. Kod uvoznika Keeway-a u Backoj Topoli ima bocna plastika. 35e. Salju postom. Trenutno ima samo u plavoj boji Imas broj telefona na sajtu www.keeway.rs ako se odlucis za tu varijantu.
  9. A gde bih mogao da nadjem takvu RST Adventure jaknu?
  10. Po mojim proracunima, potrosnja mi je oko 2,5 litre..bas u nekim nesvakidasnjim uslovima ide do 3 L, ali to se retko desava. Koliko sam cuo od drugara i kolega to je standardna potrosnja za taj motor.
  11. To je pravi primer kako ljubav prema motociklu pozitivno utice na zdravlje Ko pusi, zdravlje rusi Kada vec komentarisem, mogu da ti kazem moj primer...bio sam u slicnoj situaciji, i zavrsilo se tako sto sam kupio nov keeway speed. Vozim ga 5 godina po poljanama, na posao, po zemljanom putu i po asfaltu i nisam na njemu nista pipnuo osim osnovnog servisa. Pozdav
  12. Hvala Totomoto Ipak cu u subotu naci vremena da skoknem do prodavnice..
  13. Hvala na dobrodoslici Ovde je super
  14. Ne znam kako je na nekom drugom motoru, ali ja cesto nosim dvoje pantalona
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja