Jump to content

Moto Zajednica

Block

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Block's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Super, keeway je 500-700evra sto je prihvatljivo. Izgled je dobrar a zvuk odlican sobzirom da je 125cc. Znaci pravac posao i pogled ka Keeway speed-u Hvala drugari na savetima. Izvinjavam se sto sam temu stavio kao putopis Nisam gledao gde sam usao a video sam "nova tema" i odmah kliknuo Jbg, zivim u ovoj drzavi gde covek ne moze da nadje posao u svojoj struci pa da zaradi normalno Sad zavisim od voca i gazde koliko bude placao HVALA JOS JEDNOM SUPER STE !!
  2. Meni je bitno da postavim sebi cilj. Da kupim nesto sto nece da me ostavi na putu. Vozio sam skuter Gileru 180sp i retko kad sam isao preko 80km/h a citao sam da Kiwi moze da ide 60-70 lagano (normalno) a da se masina ne muci. Samo me zanimaju delovi za speed-a, da li su dostupni?
  3. Nisam znao da je Keeway toliko dobar...Skoro svaki drugar mi je rekao "ma daj, batali kineze, uzmi neku apriliju, hondu ili yamahu". iskreno ne bih uzeo tako nesto iz vise razloga 1.Skoro svaki od njih ima barem 10-tak godina. 2.Njihov zvuk mi je odvratan. Ja bih pre kupio nesto mladje a malo 'losije' nego to staro cudo pa da mi se stalno kvari. Hvala na brzim odgovorima
  4. Pozdrav svima, imam 18 godina i planiram da uzmem svoj prvi motor. Zanimaju me iskustva sa kineskim motorima. Pocinjem da berem voce pa cu tako da zaradim pare za motor a roditelji (iako nisu za to da kupim motor) ce mi platiti polaganje za A1 kategoriju. Gledao sam cene na internetu i zapazio sam par motora (keeway speed 125, qingqi 2d i QM) Visok sam 172cm i imam 72kg...brine me visina u vezi enduro motora tj. da li cu moci da ih drzim a da su mi obe noge na podu Svako iskustvo bi bilo pozeljno da se napise i neki predlog u vezi nekog motora.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja