Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Jel pokuse neko da montira GPS na motor? oni kinezki vakumski drzaci me ne interesuju, jer cim udje malo prasine ili vazduha padaju, treba mi neko sigurno i trajno resenje..:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

Jedino druze da sam napravis, sperploca ili neka plastika i da sam sve izrezes, premeris i montiras nekako..Valjda dobijes i neki materijal za montazu i uz sam uredjaj kad kupis..pa iskoristi deo toga, ako vec ne zelis taj vakuumski drzac.

Nego ljudi, i ja bih da pitam..jel zna neko gde moze da se kupi semering za prednju viljusku, pusta mi ulje iz prednje viljuske prilicno, sve mi umazan motor....A nije bas ni bezbedno voziti sa takvom viljuskom, sigurno da ne amortizuje kako treba..

• zaludan, 383 postova

Za semeringe u savskoj. Na zelenom vencu ispod pijace u onom staklenom trznom centru u suterenu je radnja i na autokomandi, zadnja kucica na ulasku u tabanovacku.

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Ljudi je ja ovo tripujem ili je stvarno.. primetio sam da dok je motor na suncu da se oseca benzin vise nego kad je u hladu,sto znaci da benzin isparava?

• Zainteresovan, 824 postova

Ja ga nisam mirisao hehe, ali ako stignem provericu. Kada smo kod goriva tri godine nisam otvarao karburator od kada sam ga kupio da ga ocistim malo, mrzi me da skidam...

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: keeway speed 150

Pozdrav spidaši ! Rijetko kad mogu ubacit u ler iz 1. brzine kad motor radi , jel to samo sluaj kod mene ili ima još ? :)

Štelovo sam kvačilo ali opet isto , nije neki problem ako nemože ali nekad dobro dođe pogotovo na semaforu.

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Gazela

Pozdrav spidaši ! Rijetko kad mogu ubacit u ler iz 1. brzine kad motor radi , jel to samo sluaj kod mene ili ima još ? :)

Štelovo sam kvačilo ali opet isto , nije neki problem ako nemože ali nekad dobro dođe pogotovo na semaforu.

За почетак промени уље у мотору. На пример неко полу синтетичко 15 w 50 ...:zdravo:

Svaki speed je takav, fazon je da kada staneš (motor ti radi i u brzini je), pustiš malo kvačilo i daš malo gasa čisto da se točkovi malo pokrenu i onda stisneš kvačilo i izbacis u ler.

Kod mene nekad hoće iz 1. u ler, a nekad neće pa ovako uradim i odmah izbaci.

Koristio sam malo gušće ulje 15w50 i isto se dešava.

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: keeway speed 150

Koristio sam 15w50 a sad 10w40 polusintetiku 5100 motul ista stvar .

Fokus2005 znam ja to sve ali većinu slučajeva neće u ler kad radi inače je s motorom sve u redu .Nepotrefim uvijek ler kad šaltam brzine dolje pa ovo nekad živcira što neće u ler haha :) ...... hvala na odgovorima

Ja podmazujem sa SAE90 redovno i čistim lanac, češce podmazujem jer malo spada sae90, skup mi je sprej (jednog sam ga kupio i dosta). Ne ide brzo speed pa može i SAE90.

Dešava mi se da kada upalim hladan motor, radi 2min i krenem u laganu vožnju, najbrže 60km/h vozim i posle 4,5min vožnje kada stanem čuju se ventili da cakću, dam malo gasa i prestanu. Mislim da mi se to dešava kada hladan motor vozim, a ne zagrejem ga dobro pre voznje. Dešava li se to nekome, da cakću ventili?

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: Kiwi speed125

Cao..ako si pocetnik, tojest ako ti je ovo prvi motor onda nemoj da se brines nista, i meni je tako bilo dok nisam upozno, naviko na motor.. ;)

Za semeringe u savskoj. Na zelenom vencu ispod pijace u onom staklenom trznom centru u suterenu je radnja i na autokomandi, zadnja kucica na ulasku u tabanovacku.

Hvala PUNO drugar, provericu cim pre. Znas li mozda koliko otprilike kosta semering i da li da odmah kupim za obe viljuske?

Takodje, jel misils na onaj stakleni trzni centar koji je u stvari pocetak Lomine ulice? Kako se zove radnja? Jel bas nesto specijalno za Keeway ili je neka generalna radnja za motore pa eto slucajno ima nesto i za keeway? U svakom slucaju, banucu cim budem mogao, ova radnja ce mi savrseno odgovarati ako ima jos nesto za keeway.

P.S. Sad sto vise citam tvoju poruku sve mi je manje jasno sta si zapravo hteo da napises. Jel radnja u Savskoj jedna, a u trznom centru ispod zelenjaka druga, ili je to sve ista radnja? Ovo na autokomandi me trenutno ne zanima u celoj recenici, vec ono ranije. Nisi se bas precizno "odrazio" pa nisam siguran :D Ajd ako nekad vidis, prosvetli me plz

Promenio član berserek

• Motorista u pokusaju, 282 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150

Aaa evo ga prvi kvar koji me zadesio od kako imam kiveja 1oda.gif

Vozim se malopre i samo odjednom nestade kvacilo,ja odmah pomislio na najgore (menjac),kad ono medjutim.....

Mislim da se ovo samo meni desilo 1lud.gif

DSC03038_zps6fb51b39.jpg

DSC03039_zpsdc75b28d.jpg

Do kuce sam vozio bez kvacila,doduse samo drugom brzinom1zvizduk.gif

@mali3maj ja druze ne nadjoh ovo o cemu pricas, molm te za precizne instrujckije,

Na poceku lomine, broj 5, stakleni trzni centar ispod smrdljivih tezgi ima delove za kola, ali ne i za motor...pls ako mozes, budi precizniji, daj tacan naziv radnje, telefon, tacnu adresum bilo sta. Nigde drugdfe u BG-u ne mogu da nadjem te proklete semeringe.

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm

Ja imam problema sa kvacilom. Mislim da mi se sajla rastegla, ne razdvoji dovoljno da kogu da promenim brzinu (teze prebacuje).

Jel sajla moze negde da se dotegne ili treba da kupim drugu? :zbunjen:

Drugari, aj neka admini naprave lepljivu temu sa svim trenutno proverenim servisima i distributerima delova za keeway..al ne onim od 2007, batajnica i slicno, nego ono sto trenutno radi.. ja ne mogu da andjem nijedan validan telefon neke radnje...ovaj u paracinu je mutav, nema pojma da li ima semeringe, kaze ima, ali za svoj neki motor koji nije keeway..mislim neozbiljno...zelim KEEWAY radnju sa svim delovima za keeway motore. Jel postoji tako nesto u ovoj zemlji?

Drugari, aj  neka admini naprave lepljivu temu sa svim trenutno proverenim servisima i distributerima delova za keeway..al ne onim od 2007, batajnica i slicno, nego ono sto trenutno radi.. ja ne mogu da andjem nijedan validan telefon neke radnje...ovaj u paracinu je mutav, nema pojma da li ima semeringe, kaze ima, ali za svoj neki motor koji nije keeway..mislim neozbiljno...zelim KEEWAY radnju sa svim delovima za keeway motore. Jel postoji tako nesto u ovoj zemlji?<div><br></div>

zelim prostu stvar. kao radnja za yugo.. dobar dan, imate li to i to za juga, ima , izvlite, hvala dovidjenja..a ne da se natezemo sto godina ko da rtazim nesto za duzenberga iz 1918

\

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja