daruga 141 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodadoh mog "ridjana" danas...eh,neznam da li sam zadovoljan ili tuzan al'osecaj mi je bez veze,to je prvo i verovatno poslednje vozilo koje sam kupio novo u mom zivotu...jbg...kupujem nesto vece do 500ccm ali malopre ubacujem auto u garazu a kiwija nema tamo pa mi bese malo tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Mart 2, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna za koliko si ga prodao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna za koliko si ga prodao? Nije tajna, sto bi bila 500e za toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba da promenim ulje na motoru do sada sam tri sezone sipao motul 10w40 polusintetika,ostalo mi je nešto više od pola litre, dali bih mogao tu količinu da pomešam sa nekim jeftinijim iste gradacije jer mi je motul suviše skup s obzirom da ga koristim na dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Постоји добра тема о уљима на овом форуму. Колико сам схватио, мож' и да буде све ОК, али човбек стручњак каже да то досуто уље не би требало да буде више од 10% од укупне количине уља. Има и она друга фора - направиш ту смешу, па "на пари" загрејеш тај суд са смешом уља. Ако нема никаквих раслојавања и слично, већ је смеша уља уједначена, морало би да је ОК за употребу у растерећеним мотрима, какав је Спидов. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru tako nešto sam već čuo sve mi deluje malo komplikovano tako da je najbolje da uzmem drugo ulje.Nego imam još jedan problem na drugom motoru kivej 150 malo je stariji od ove 125-ice.oko 1 godine na cilindru gde završava vrh klipa (neznam kako to drugačije da opišem) posle vožnje primetio sam da ima ulja i da je tu malo crno između rebara i da se skuplja prašina naravno zbog ulja.Količina je neznatna što kažu majstori malo flisuje ali neznam koliko je to štetno za motor dali treba hitno menjati dihtung ili šta već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 2, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I meni malo pusta,al' ne fali mu nista,cim ne spusta nivo ulja dobro je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 3, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Braco Spidasi, ja sam danas zvanicno "otvorio sezonu"! Onaj predivan osecaj kada posle duzeg vremena upalis masinu!!! Neprocenljivo! Sredio sam ga lepo i ocistio i provozao se malo do Avale! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se i ja vozao, presao oko 20km. A ukupno 13000km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znači da to flisovanje ulja nije neki problem osim što naizgled nije lepo.Naravno kad bude još više otoplilo promeniću mu dihtung i još šta bude trebalo. Danas sam i ja provozao spida prešao oko 80km od Batajnice do Kupinova i nazad sa kolegom Kolibrijem koji je išao svojim Suzuki Dr 650.Bilo je hladno ali osećaj je stvarno poseban 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan +1 I ja sam se provozao malo juce i danas presao jedno 30-ak kilometara.. Neprocenljiv osecaj kao sto kaze kolega Wesley. Evo koje slike.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan О човече... Гледам ону фотку машине из поста на врху странице и видим неке чудне вијке који штрче на боку поклопца главе и бацио се у ребус. Мислим, знам како изгледа поклопац и код Хонде ЦГ и код кинеских клонова - истоветно, препознаје се одма'', али чему ти вијци? Која им је сврха? И онда видим наредне фотке и капирам да ти вијци имају важну функцију - да држе декоративну "лимену пепељару" на поклопцу главе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 3, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha pa to,ja sam ih skinuo namerno jer su poceli da rdjaju,a i imam neki osecaj da manje ,,zveci" masina kad ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, moram da kupim lanac, lancanike i plocice. Jel znate koje i gde da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 4, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nosim mislju da poskidam tu neobicnu dekoraciju! Vec je pocela da rdja i jako ruzno deluje... Hahahaha pa to,ja sam ih skinuo namerno jer su poceli da rdjaju,a i imam neki osecaj da manje ,,zveci" masina kad ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 4, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ovde nasao te stvari koje tebi trebaju. Pozovi ih i raspitaj se : http://kompp.co.rs/ Ljudi, moram da kupim lanac, lancanike i plocice. Jel znate koje i gde da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte u 1080p zbog zvuka i naravno pojacajte zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 4, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I moj ima isto na odredjenom broju obrtaja onaj iritirajuci zvuk iz auspuha,kao da zvoni,jos je kod mene izrazenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 4, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne zvoni tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 4, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je tako jer je padano sa njega nekoliko puta i to sve na desnu stranu,pa je izubijan,ne cudi me sto zvoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 4, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi i sa mog je padano, nazalost... Neki klinac ga je vozio pre mene.. Cale i keva mu uzeli, a on imao samo 12 godina!!! Do duse, ja sam imao samo jedno klizanje... Ali, Bogu hvala - sve je bilo ok! Imam i ja klip na kojem se cuje auspuh... Samo sto je od pre 2 godine... ali zvuk je i dalje isti... http://www.youtube.com/watch?v=9YYry9LGt0g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas keeway razvija moj preko 105 nece pa da ga mrzim,drzi na 9000rpm i 105km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj 100 -105max sa drugarom danas sam se zezao sa gumama izgleda nisu bile dobro namestene pa mi tresao malo volan, e sad namestio sam ih redovno i mnogo manje trese na oko 50 ,60 km/h kad ga pustim, pod rukom se bas i ne osetim ? E do cega to jos moze biti , i jel moze da ima uticaja i zadnji tocak ako seta mm, 2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj ravno 100, a pre godinu dana je isao 115. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga gazim na 100km/h! Ne silujem ga preko te brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...