<FOCUS> 69 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko kupio drzac za mob na guvernal speed-a? Koliko platio i gde, ima li kod kineza? Imas u motomaniji u YBC na novom beogradu 3.500, extra je, ja ga imam vec dve godine! Ja ga platio 3.500 a koliko sada kosta ne znam ... 3500dinara??? Je li se dobija i mob za te pare? Trazim nesto ovako, a ovo je kinesko 100% i jeftinije je u prodaji. http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Oprema/Drzac-za-motocikl-ili-bicikl/8833581 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze i da se nabudzi u kucnoj radinosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neko da mi kaze kad se sta na motoru radi,jer ja nisam dobio uz njega servisnu knjizicu a presao je 18000km pa nzm sta bi trebao da zamenim sada a sta u narednom periodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neko da mi kaze kad se sta na motoru radi,jer ja nisam dobio uz njega servisnu knjizicu a presao je 18000km pa nzm sta bi trebao da zamenim sada a sta u narednom periodu A sto nebi moglo da se kaze... Pred sezonu (a ona ce uskoro). - Ocistis filter vazduha - Ocistis filter goriva - Zamenis kociono ulje (prednje i zadnje) Svecicu i ulje u motoru menjas na svakih 5000km. Pri menjanju ulja ocistis filter ulja. Ventile ako ti zvece onda i njih nastelujes ako znas. Sto se tice provere: - Proveri nivo ulja u motoru na prozorcicu - Proveri nivo kocionog ulja - Proveri istrosenost kocionih diskova i plocica - Proveri zategnutost lanca, da li je za menjanje - Proveri sve srafove, da se neki odvrnuo - Proveri lezajeve i prenosnik (amortizer trzaja) u tocku Mislim da je to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali zanima me i kad treba zameniti lancanik i kako da znam kad je lanac za menjanje,nisam bas neki strucnjak za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj postove ranije, to sam i ja pitao ovde i dobio odg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan oh znaci ima da listam i listam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan oh znaci ima da listam i listam... Aj evo opet. Lanac i lancanici su otprilike spremni za zamenu kada palcem i kaziprstom uhvatis lanac pozadi na lancaniku i povuces unazad, a on se odvoji od lancanika vise od pola visine zupca lancanika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Miselinke i par sitnica Namontirane su i ustisci su extra , drugi motor odmah, mnogo sam zadovoljan Na brzini je dobio za nekih 15ak km/h i stabilniji je mnogo a mnogo bolje i koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 19, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgledaju! Zadnja guma ti je bas bila "otisla"!!! Neka je sa srecom i sto duze da ih koristis! Ja planiram da pazarim Metzeler gume uskoro! Miselinke i par sitnica Namontirane su i ustisci su extra , drugi motor odmah, mnogo sam zadovoljan Na brzini je dobio za nekih 15ak km/h i stabilniji je mnogo a mnogo bolje i koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Miselinke i par sitnica Namontirane su i ustisci su extra , drugi motor odmah, mnogo sam zadovoljan Na brzini je dobio za nekih 15ak km/h i stabilniji je mnogo a mnogo bolje i koci Extra su gume Koje su tacno i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, kupio sam od clana LuckyVladano sa foruma koferce od 42L. Mislio sam da ce biti mnogo glomazan za speed-a, ali ipak nije, moze da prodje. Sada mi visak ovaj od 31L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Miselinke i par sitnica Namontirane su i ustisci su extra , drugi motor odmah, mnogo sam zadovoljan Na brzini je dobio za nekih 15ak km/h i stabilniji je mnogo a mnogo bolje i koci Јесу ли то ове гуме: http://www.tyreplus.rs/SG-325-R18-MICH-DIVERS-MOTO-M45-E2-59-S-%28325-18%29_28092 и јеси ли их купио код њих? Ја бих да заменим гуме за нову сезону, због ових Кенда сам се више пута смрзо од страха. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da druze to su bas te gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena je oko 10000 za obe Prednja oko 4200 zadnja 5i nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim centralne nogare , ili neko prodaje mozda od vas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 21, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sam napravio stender! Posto su mi se polomile njegove fabricke... Jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim centralne nogare , ili neko prodaje mozda od vas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na buvljaku u Pancevu video trajalove za 1300 ili 1400din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 22, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio tegice na rucicama Evo i slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam promenio tegice na rucicama Evo i slicica Kuuul su, lepo stoje, jesu li mozda one sto svetle? (video sam takve po oglasima) Je l' palis masinu malo u sobi i provozas, valja se malo upaliti i provozati hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Februar 22, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ne svetle! Ali bas mi se dopadaju! Evo ih na ovom linku : http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/151/proizvod_id/47/_/Rucice A, masinu palim i vozao sam je sada kad je bilo lepo vreme prosle nedelje! Danas sam promenio tegice na rucicama Evo i slicica Kuuul su, lepo stoje, jesu li mozda one sto svetle? (video sam takve po oglasima) Je l' palis masinu malo u sobi i provozas, valja se malo upaliti i provozati hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh....ja pao juce... taxista bolid se ukopao u mestu na semaforu...tek pocelo da zmiga zeleno, dva puta zmignulo, nije ni zuto bilo i lik sa 60 na sat se ukopao, istripovao se nesto..a ja isao za njim... i udri po kocnici, mahinalno pritiso i prednju i zadnju i blokiro mi zadnji tocak..shvatio sam odmah da je to losa ideja i pusttio zadnju, ali je i dalje iz nekog razloga ostao blokiran tocak, klizao se neko vreme relativno pravo i onda preko zebre zalelujao zadnji tocak i padoh...nisam nesto strasno pao, ali me je prignjecio motor, nisam mogao da ustanem, jos me malo i ispekao auspuh.. gospodin taxista je izasao, pogledao pozadi, skapirao da ga nisam udario, vratio se u auto i zapalio, a na mene nije bacio ni pogled, iako sam lezao bespomocan...dosao neki covek sa strane i i izukao me ispod motora... Steta je sledeca: polomljen prednji far, dobar deo plastike oko ovog sat uredajja, desni zmigac i plastika u okolini..volan, tj ..kako ga bese zovete..ovaj kurac za ruke, nesto se iskrivio, ali ne mogu da izvalim u kom pravcu, kao da se nekako skupio.. motor pali, uspeo sam da se dovezem do garaze cak..ali je malo klimav prednji tocak i slabije koci... u svakom slucaju, sjebao sam motor..nije katastrofalno, ali ne znam kako cu ga popraviti...okaci cu nekad neke slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan E majke im ga taksisti, vazno je da si ti dobro motor ce se popraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, јесте... таксиста је крив... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan If U can read this U R 2 close (nalepnica na braniku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...