sale125 680 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan E do q.. Dobro je sto je dao pare i nije drvio q, ali ne znam da li ce ti to pokriti branik + farbanje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je imao sličan problem, javice se ovih dana, jer pouzdano znam da se vratio kući. Isto je crveni, isto je slomio blatobran, ali ga je sredio privremeno, dok ne nabave u Mass-u u crvenoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug Bane daltonista od ucenja zabrljavio, nemam crveni, imam crni motor, al sam isto polomio blatobran, samo sto nisam hteo da uzmem taj plavi za 1500 dindzi jer treba jos i farbanje platiti pa cu naruciti drugi ako bude bilo, ako ne, morace da posluzi ovaj, svojerucno krpljeni, stari. Za sada radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stavi trayal-ku novu nije neka cifra a znaci punooo druze interesuje me koliko kosta guma?moja je bukvalno za bacanje ali ne mogu da nadjem nigde novu. ako ti nije problem napisi gde ima,ili jos bolje okaci link hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume-continental-conti-go-2.75-18-200000 i procitaj ovu temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44743-trayal/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi trayal-ku novu nije neka cifra a znaci punooo druze interesuje me koliko kosta guma?moja je bukvalno za bacanje ali ne mogu da nadjem nigde novu. ako ti nije problem napisi gde ima,ili jos bolje okaci link hvala GP AUTO ja sam tamo uspeo da nadjem METZELER cena je bila 3800din.Nemam telefon ali lako se na netu dodje do broja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran sam trazio kod ovih u Mirijevu i lik mi kaze da na stanju imaju samo jos jedan plavi i da ne ocekuje da ce dobijati uskoro zato sto je kraj sezone,sta da radim narucim taj i danas me zove lik iz Zajecara cini mi se(bar bi po naglasku tvrdio da je sa juga Srbije) i potvrdi mi pricu...nije mi problem za farbanje imam opremu za to i odradicu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moj spidic, na njemu se stelovao ler pre neki dan, i na njemu treba da se zameni plastika cajgera, i sad pitanje za iskusne spidase, zasto mi ne radi pokazivac goriva?? o.O ja gledao sve zice u cajgeru su spojene, zice ispod rezervoara koliko sam video su takodje spojene. Ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Otpao ti plovak ali bez zezanja, desava se da otpadne polovak sa zice koja ga drzi u rezervoarupa ne pokazuje posle nivo goriva. slini rezervoar pa proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Septembar 2, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce ga znati valjda unutra ima neki gremlin? Ja sam mog speeda kupio novog i od prvoga dana pokazivac radi kako on sam hoce nekada pokazuje a nekada ne vecinom ne mrda iako je rezervoar skoro pun. Srecom pa stvarno malo trosi tako da mi nije ni vazno sto radi kako - kad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan @zodini - sutra cu da ga slinem pa javljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja isti problem sa pokazivacem nivoa goriva i posle 10 praznjenja rezervoara i cackanja plovka i instalacije utvrdio sam da mi je u stvari kriva sipkica koja drzi plovak. Proverio sam i da mi nije busan plovak, ali nije, sipam pun, a on pokazuje tek malo preko rezerve. Probav spoji direktno te dve zice sto idu sa rezevoara i trebalo bi da ti pokaze pun, sto bi znacilo da ti je instalacija ok, a ako je to ok onda ces da se smaras sa plovkom. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan @zodini - sutra cu da ga slinem pa javljam.. zezaj samo ti sta da radim kad brzo kucam a ne gledam skidas ceo sistem koji pokazuje gorivo imas na njemu reostat u vidu namotane zice po kojoj klizi zica na cijem kraju je plovak, probaj da okrenes sistem naopako i vidis da li ce plovak i zica spontano da klize gore dole po tom reostatu, ako da onda si proverio da nije zica kriva, ako ne onda ispravi zicu malo, ako klizi proveri plovak kako stoji, moze da se desi da je sam plovak slobodan i da se seta po toj zici ili ti je otpao i negde je u rezervoaru, nadji ga i lepo ga ucvrsti na kraju polugice, naravno pre svega ovoga spojis one dve zice jednu sa drugom da vidis dal ti se mrda skazaljka tj time proveravas instalaciju da li nije u prekidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Septembar 2, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji,interesuje me posto mi je kilometar sajla otisla i kod prethodnog vlasnika i ne znam koliko je uposte presao,dal' da menjam ulje?Bivsi vlasnik kaze da je menjao pocetkom ove sezone mada ja nisam bas siguran,znaci na auspuh nema dima,zuti se ulje,sve je ok,e sad ja cu ga verovatno menjati sledece god za 125 zbog polaganja a ne bih ni zeleo da mi ,,zakuje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan U fak, ovo sam zaboravio, meni je ovo staklo skroz crno, kao da je zatamnjeno 100% folijom za zatamnjivanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ~darosavac‚~ neka ti ovo bude neka vodilja za sve buduce kupovine, iako ti vlasnik rethodni kaze da je menjao ulja, filtere, kaise itd itd (i kod motora i kod automobila) ukoliko nemas sve to uredno zapisano u servisnoj knjizi onda se ponasaj kao da su ti delovi pred crkavanjem i menjas ih, tako da i u ovom tvom slucaju sa uljem, ako nemsa upisano u knjizici, promeni ga, kosta 1000 din a znaci puno, ujedno kreces sam da pravis servisne intervale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Septembar 2, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan PA verovatno cu zameniti ali otkud znam,posto ga prodajem/menjam sledece sezone da ne bude bacanje para posto meni se cini da jos ne mora,ne znam da li da menjam ili da teram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj spidic, na njemu se stelovao ler pre neki dan, i na njemu treba da se zameni plastika cajgera, i sad pitanje za iskusne spidase, zasto mi ne radi pokazivac goriva?? o.O ja gledao sve zice u cajgeru su spojene, zice ispod rezervoara koliko sam video su takodje spojene. Ima li neko ideju? Uzmes iscupas zicu sa meraca i stavis negde direktno na masu,das kontakt i tada bi trebalo da ti skala meraca pokaze da je rezervoar pun.Na taj nacin ces saznati da ti je ispravna skala(namotaj u cajgeru)a da plovak nije dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan E da se pohvalim stig'o mi blatobran danas-plavi.Namestio sam ga odmah i mnogo je grdnooo moracu da farbam pod hitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta se desava sa MASSom? Na sajtu pise da je veleprodajna rasprodaja, delovi ne mogu da se poruce jer je radnja zatvorena.... Mnogo su profesionalni... Jel se zatvara zauvek ili neka relokacija il nesto? Trebaju mi kocione plocice, medjutim na telefon se niko ne javlja, a radnja zatvorena. Drugar dobio broj od nekog Darka u Paracinu, medjutim on ima samo zadnje, a kao porucio je i prednje iz fabrike, medjutim nisu mu potvrdili i ko zna kad i da li ce uopste biti. Sta da radimo, gase nam se delovi? Jel zna neko gde ima plocice da se uzmu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Septembar 6, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nasao nigde da ih kupim,pa sam lepo u radnju nalepio za 400 din i sasvim sam zadovoljan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepio sam ja pre zadnje, ali kad je jaka kisa, skoro uopste ne koce, pa nisam bas zeleo da se igram tako sa prednjim ali izgleda da cu morati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan I meni je rekao mehanicar da zatvaraju radnju,ali mi je dao mobilni ako mi nesto treba,pa probajte njega da kontaktirate,063/1045-021 Nemanja, i usput ako je neko zainteesovan za stvarno dobrog speed-A, neka mi se javi,zelim mog da prodam,Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel mehanicar dao broj za slucaj da se motor pokvari ili za delove? Sta je tacno rekao, zatvaraju zauvek ili sta? Jel se pojavljuje neki drugi dobavljac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je keewaay puko skroz u Srbiji, ja juce iso do servino prodajnog centra ovde u Nisu kazu zatvaraju radnju za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...