jager 3445 Napisano Jun 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Lalajko, nije uteha Mrzi me sada da tražim slike po netu, a znaš i sam da ima dosta država u kojima se putarina uopšte ne plaća Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova slika iz Austrije i odnosi se na plaćanje prolaska kroz tunel. Ako se varam ne zamerite, ali ako ne, plaćanje putarine vinjetom kroz austriju i plaćanje tuneline nije isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod ravnopravnosti i neravnopravnosti, zašto ne bismo trazili i da se da izbor za sezonsku registraciju za motocikle (jeftiniju). Jbga, placamo full godišnju registraciju .... a vozimo 6 do 9 meseci (u iznenađujuće dobrom slučaju)??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 19, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Lalajko, nije uteha Mrzi me sada da tražim slike po netu, a znaš i sam da ima dosta država u kojima se putarina uopšte ne plaća U Rumuniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1703 Napisano Jun 19, 2011 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Lalajko, nije uteha Mrzi me sada da tražim slike po netu, a znaš i sam da ima dosta država u kojima se putarina uopšte ne plaća U Rumuniji. U Slovackoj, u Ceskoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3224 Napisano Jun 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za proteste i pobunu u svakom pogledu, ovi nasi (politicari) nisu normalni, sve iz nasih probusenih dzepova. Pa dokle vise?! Bio sam ispred skupstine 5. oktobra 2000. godine, bicu opet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude negde na potezu SU - NS - BG, +1 od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 20, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Lalajko, nije uteha Mrzi me sada da tražim slike po netu, a znaš i sam da ima dosta država u kojima se putarina uopšte ne plaća U Rumuniji. U Slovackoj, u Ceskoj... Nemačka, Holandija, Belgija, Luxemburg,...... Ali zato Francuska kida za sve pare.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Švedska, nema uopšte putarine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod ravnopravnosti i neravnopravnosti, zašto ne bismo trazili i da se da izbor za sezonsku registraciju za motocikle (jeftiniju). Jbga, placamo full godišnju registraciju .... a vozimo 6 do 9 meseci (u iznenađujuće dobrom slučaju)??? A što bi bilo 3, 6 ili 9 meseci? Što ne bi bilo 18 ili 178 dana? Verujem da ćemo takvu mogućnost uskoro imati (za godinu, dve) i mislim da zbog toga ne treba da se bunimo. Samo treba da se dozvoli osiguranje po danu i to je to, otprilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 20, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod ravnopravnosti i neravnopravnosti, zašto ne bismo trazili i da se da izbor za sezonsku registraciju za motocikle (jeftiniju). Jbga, placamo full godišnju registraciju .... a vozimo 6 do 9 meseci (u iznenađujuće dobrom slučaju)??? A što bi bilo 3, 6 ili 9 meseci? Što ne bi bilo 18 ili 178 dana? Verujem da ćemo takvu mogućnost uskoro imati (za godinu, dve) i mislim da zbog toga ne treba da se bunimo. Samo treba da se dozvoli osiguranje po danu i to je to, otprilike. Acime, ja bi ti preporucio da se nekako prijavis u plave slemove za neku mirovnu misiju, tamo bre i placaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, dobra je predlozena ideja za akciju sa sitnim novcem, ali je veoma bezobzirno od strane predlagaca koji uopste nije razmisljao kako to moze negativno da se odrazi na nas ucesnike akcije. Sta da se desi da moram da kumujem na necijoj svadbi, odakle mi onda sitni novac da bacam kad cu sve da ostavim za putarinu? Treba da se obrukam totalno. Mislim to stvarno nije u redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 20, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan A što bi bilo 3, 6 ili 9 meseci? Što ne bi bilo 18 ili 178 dana? Verujem da ćemo takvu mogućnost uskoro imati (za godinu, dve) i mislim da zbog toga ne treba da se bunimo. Samo treba da se dozvoli osiguranje po danu i to je to, otprilike. To sto je normalno na slobodnom trzistu ne vazi u svetu birokratske regulacije. Roba koju prodaju kosta koliko pecatno mastilo i dobro se prodaje jer promociju radi policija. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Jun 20, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, dobra je predlozena ideja za akciju sa sitnim novcem, ali je veoma bezobzirno od strane predlagaca koji uopste nije razmisljao kako to moze negativno da se odrazi na nas ucesnike akcije. Sta da se desi da moram da kumujem na necijoj svadbi, odakle mi onda sitni novac da bacam kad cu sve da ostavim za putarinu? Treba da se obrukam totalno. Mislim to stvarno nije u redu ti bacaj krupno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 20, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Inace, dobra je predlozena ideja za akciju sa sitnim novcem, ali je veoma bezobzirno od strane predlagaca koji uopste nije razmisljao kako to moze negativno da se odrazi na nas ucesnike akcije. Sta da se desi da moram da kumujem na necijoj svadbi, odakle mi onda sitni novac da bacam kad cu sve da ostavim za putarinu? Treba da se obrukam totalno. Mislim to stvarno nije u redu Javi se slobodno meni kad ti zatreba sitan novac, imam 4 pune kasice prasice i punimo petu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1908 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, dobra je predlozena ideja za akciju sa sitnim novcem, ali je veoma bezobzirno od strane predlagaca koji uopste nije razmisljao kako to moze negativno da se odrazi na nas ucesnike akcije. Sta da se desi da moram da kumujem na necijoj svadbi, odakle mi onda sitni novac da bacam kad cu sve da ostavim za putarinu? Treba da se obrukam totalno. Mislim to stvarno nije u redu ti bacaj krupno Uh, jebote, ubi ga "kukavica"! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime, ja bi ti preporucio da se nekako prijavis u plave slemove za neku mirovnu misiju, tamo bre i placaju Pazi kada si blizu istine. Naime, kada sam bio u redovnoj vojsci (89-te godine), jedan major me je pozvao da idem sa njim u Namibiju u plave šlemove, jer im je trebao informatičar. Gotovo sam prihvatio to, ali je keva kukala, tako da zbog nje nisam otišao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Где дођосмо са причом ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Где дођосмо са причом ? paaaaaaaaaaaa,posto je ovo skup odmornih mozgova...............!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 25, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Где дођосмо са причом ? Ja ne bih ništa dirao...... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jun 25, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Где дођосмо са причом ? i ostadosmo sa pricom... i zivimo u nadi...da cemo jednog dana.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 25, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde dodjosmo? Pa nigde! Pola prica o registraciji a druga polovina o tome da im je radje da ne placaju ilegalno nego da ne placaju legalno... eto dotle smo stigli. Ja znam jednu stvar... umam kod kuce tjasu punu gvozdja... uskoro se blizi letovanje... pa kesa za svaku putarinu i neka broje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 26, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan individualno to da radimo, nece imati nikakvog efekta .. Mislim da si trebao na pocetku samo da stavish neki datum i vreme, da je zakljucash i zalepish i to je to .. Pa kome zaista smeta, zeli da uradi nesto bez previse filozofiranja, taj ce i da se pojavi U suprotnom ovakve teme su na zalost samo pis*** uz vetar ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 26, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da nema mnogo vajde postavljati, traziti misljenje, dogovarati se, ali sam se nadao da ce se ipak sklopiti neka prica, nekakav dogovor ili bar nesto sto lici na dogovor, pa da se od necega krene, ali... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...