Nadalina 883 Napisano Jul 19, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, Bataja- moja omiljena fotka... P.S. Ja sam, bre, ponela kremu za suncanje i milin`ca! Muski se prvo smejali i zezali, a onda malo malo, pa cujes: E, gde ti je ona krema? E, gore mi ledja... Gde si ostavila kremu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 19, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine, za Slavu, kada sam mesio Slavsi Kolač napravio sam više testa nego što mi je trebalo... Pa sam iskoristio višak testa da napravim 20-ak mini-Slavskih Kolača. Svaki je bio veličine pogačice. Kristin je u jednoj prodavnici papira pronašla ove kartonske kutijice, pa smo u svaku kutijicu spakovali po dva mini-Kolača. I onda je svaki gost dobio po jedan taj paketić kao poklon da ponese kući. Bane, svaka cast! Nego jel ima neka slika trpeze ? Jel tradicionalna ( ono pihtije i to ) ili ubacite nesto novo ( video sam tvoje roze spagete kod Rakele na slici heheh wrh ) ... btw. kod mojih na Kosmetu udaljenost izmedju 2 sela je 20 metara a svi obicaji totalno drugaciji heehe... ps. sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan evo sinocna inspiracija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan slikano između stepojevca i velikih crljeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljno jutro u Toskani.Draga spava,ja se iskrao da "obidjem krug".Sta je moc navike... Uploaded with ImageShack.us 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 21, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Braca ribolovci na Velikoj Moravi... :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 21, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danashnje shetnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 22, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bane, svaka cast! Nego jel ima neka slika trpeze ? Jel tradicionalna ( ono pihtije i to ) ili ubacite nesto novo ( video sam tvoje roze spagete kod Rakele na slici heheh wrh ) ... btw. kod mojih na Kosmetu udaljenost izmedju 2 sela je 20 metara a svi obicaji totalno drugaciji heehe... ps. sorry za off Nema slika trpeze, bili smo previše gladni pa požurili da jedemo, haha... Za Slavu se držim tradicije: pileća supa sa noklicama (knedlama), zatim rimflajš (tako se kaže u selu mog oca kuvana piletina + krompir + šargarepa + ren), zatim sarma, sa projom naravno; i podrazumeva se Slavski Kolač, koljivo (žito), i pogača. Sve spremam sam; dva dana kuvanja, satrem se od posla, ali vredi... A roze lingvini (nisu špagete) su uvek hit... Al' to nije za Slavu... Slika za danas: Izgubljena Obala, Kalifornija. Moj najomiljeniji put na celom svetu - Mattole Road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Jul 22, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zbog cega li ti je ovo omoljine put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dva tocka ,pa puta cetiri. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan juče, raskrsnica vlajkovićeve. dug zastoj, slikano iz auta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Jul 23, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali svet i dragi ljudi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ja da pošaljem nešto, mada sam krajnji amater za fotografiju Bane, jel nemam pojma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Jul 26, 2011 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta ispred mog stana. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E'o jedna od danas. Fotografisana novom igračkom (ajfon2g). Korišćene aplikacije Hipstamatic i Lo-Mob. :zvizduk: Zabavi nikad kraja! Baš sam se navukao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...stidljiv mali prosjak na svilajnackom vasaru ! P.S.Sve vreme dok sam ga fotografisao, (valjda)njegova baba je stajala 20-tak metara dalje, kada sam zavrsio dosla je da trazi pare za poziranje...nisam dao njoj nego sam dao njemu (iako je ta lova koju je skupio na kraju zavrsila kod nje!!) Tuga... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako god dobra ti je fotka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Jul 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kumbor - Boka pre 10-tak dana. Skok u predivno more zabeležen od strane moje drage... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan suton u selu Selevac kod Smederevske Palanke,mogla je da ode na konkurs za pejzaz ali kasno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 30, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da nisam mnogo loš za početnika vi ocenite 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trebao si ovu muvu da iskoristis,da je sacekas da udje u kadar pa da je sevnes blicem bila bi u soku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 30, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle pravo u tiganj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 30, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan trebao si ovu muvu da iskoristis,da je sacekas da udje u kadar pa da je sevnes blicem bila bi u soku. Pa posle pravo u tiganj? hteo sam ja al pobeže dok sam stigao da opalim evo jedne od malo pre jurio sam ringišpil 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan isto sm.palanka samo sutradan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ribizle bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...