Nightrider Z 891 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 624 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio, nema puta u tom delu Srbije da nisam vozio Ne volim tu deonicu oko Gadzinog hana jer je asfalt ekstremno klizav i ne mogu da uzivam. Mislim mogu ako vozim bas polako. Posle ka Babusnici je bolje. Inace ture: 1) Nis-Grdelicka klisura-Surdulica-Vlasina-Crna Trava-Svodje-Nis 2) Nis-Babusnica-Zvonacka Banja-Kanjon Jerme-Pirot-Sicevacka klisura-Nis Najbolje ture po meni koje mogu da se izvezu u tom kraju. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1388 Napisano Maj 12 BJB Maxi scooter club, 1728 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Honda NT Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2026. at 12:00, alexanto je napisao: Definitivno moje fotografije dana... Kako ono kažu: "devojka može biti sa sela ali motor..." U mom slučaju oprema mora biti iz Japana... Posle više od 2 meseca vijanja sa DHL Expres-om, 2 vraćanja objektiva sa Orly aerodroma, uz nesebičnu pomoć mog prijatelja @DaliborBP konačno je objektiv našao put do DePrevoza i posle 2 dana stigao do mene Njeno visočanstvo Sigma Art 17-40 f1,8 za Sony tela Tako da je upotpunila moju video ergelu. Tu se dva FX30 i jedan ZV10 ll sa objektivima Sigma 16mm f1,4 Sigma 17-40mm f1,8 Sigma 50-100mm f1,8 i kao rezerva Sony 16-55 f2,8 Za prave drugare i tvoju divnu porodicu uvek sam tu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3174 Napisano Maj 16 Drug član, 1324 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekog vremena, mada je fotka nastala 2021 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25394 Napisano Maj 17 Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Liznuo benzin pa sad divlja po dvoristu... 5 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 260 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tisa, kod Titela 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2361 Napisano Maj 24 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tolko brzo vozim da zena ubija vreme kacigirajuci se (to je nesto slicno selfiranju,samo se slika odraz na kacigi vozaca) 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Odusevilo me ovo mesto,podsetilo me na Zabljak a nalazi se iznad Sokobanje,ne znam kako se zove Ali I'ma neko mesto u blizini I zove se Jezero. @RaSpomagaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7065 Napisano Maj 24 Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sliku koju si postavio, ali verujem da se radi o selu Jezero na planini Ozren iznad Sokobanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 341 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je slika ,ne znam zasto se ne vidi.ekstra je ,I'ma bungalova kao na zabljaku,Jel znas nesto da li I'ma nekih za izdavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 7065 Napisano Maj 24 (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Bungalovi ? Nema toj u Jezere ... Onda verovatno misliš na Galerija - Horizonti HORIZONTISOKOBANJA.COM Galerija Galerija fotografija i video snimaka Objekat Horizonti nudi različite pogodnosti za sve generacije. Uživaćete u našem a la carte restoranu, gde možete probati pažljivo pripremljena... Ima, naravno, samo mora unapred da se rezerviše, jer ih nema puno. Bio sam pre par godina da uslikam neki događaj koji se tamo dešavao, i tada ih je bilo samo tri, ali mislim da je neko rekao da planiraju da naprave još nekoliko ... edit: Po slikama sa na netu bih rekao da je ipak ostalo na ta tri, što je šteta. Mada, moguće da su izgrađeni u međuvremenu. Promenio Maj 24 član RaS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 846 Napisano Maj 25 (promenjeno) Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno,Ako imas nekog poznanika Koji izdaje moze kontakt. Promenio Maj 25 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25394 Napisano Maj 25 Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moja fotografija dana od prekljuce...zajedno sa sinkovicem na protest ... 10 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2361 Napisano Maj 25 Drug član, 665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BokyBoy je napisao: Moja fotografija dana od prekljuce...zajedno sa sinkovicem na protest ... Ovo je za temu fotografija dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3611 Napisano Maj 30 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8969 Napisano Maj 30 Ne silazi, 1718 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tometno Polje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5021 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 1253 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Propustio sam ga negdje između Modriče i autoputa i onda stigao na autoputu za BL. Oduševio me zvuk. Promenio Maj 30 član miki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25394 Napisano Maj 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 3019 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...a Ferdinand je samo mirno sedeo i mirisao cveće... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5021 Napisano Maj 31 Drug član, 1253 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8431 Napisano Maj 31 Ne silazi, 3621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Idi ti nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 5321 Napisano Maj 31 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, miki said: Eto ga Auh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5021 Napisano Maj 31 Drug član, 1253 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, RankoBg87 je napisao: Idi ti nazad Stigao sam nazad, ali ne prije nego što sam našao pećinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5021 Napisano Maj 31 Drug član, 1253 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi @Gligaovo danas što sam ja danas prešao trebao da izveze motorom! Siguran sam da bi napravio putopis od bar 2 strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 5321 Napisano Maj 31 Drug član, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, miki said: Mislim da bi @Gligaovo danas što sam ja danas prešao trebao da izveze motorom! Siguran sam da bi napravio putopis od bar 2 strane. Daj ti putopis. Ne mora motorom. Deluje mi da će biti baš dobar putopis Baš me zanima gde si naišao na ove tragove i što si išao da tražiš pećinu? Nadam se da nisi tražio medveda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...