GuMi5 3108 Napisano Jul 28, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па у праву је муљаз. Не мора, али се строго препоручује! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Jul 28, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbt zamisli kako bi se to prodavalo, rakija od aronije "Aronijevaca", 2 u 1, zdravo da ne moze biti zdravije, leci bolesti, a udara ko Sljivovica, ja vec vidim totalnu pomamu u narodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 28, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi vino bilo odlično...da se meša aronija s grojzdijem .... al volim kad mi gosti donesu rakiju. super se peru prozori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Jul 28, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi vino bilo odlično...da se meša aronija s grojzdijem .... al volim kad mi gosti donesu rakiju. super se peru prozori. i lepo mirise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Jul 28, 2016 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bas za rakiju, nemaju dovoljno secera (makar ove dve moje koje sam posadio pre par godina), a za radzu je bitna slast. Vino bi bilo odlicno i mislim da bi ukusom bilo slicno kupinovom ili soku od borovnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Jul 28, 2016 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Probudi me jutros... Dudnji ko da ima Akrapovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Jul 28, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Drina kod Foče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 31, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bikoZ .... every shit looks great in the morning sun .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 31, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Maski, super fotka ! Evo jedna moja sa Kalemegdana od neki dan... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 31, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni letaci, kakva bi to bila voznja na njihovim ledjima.... IMG_2747 by Goran Miljkovic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 31, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna! Nisi se mogao izboriti za jos malo dubinske ostrine? Koje je staklo to? jedno od onih manuelaca sto su ti bili an stolu? Mogao sam, imao sam lufta u brzini da zavrnem blendu, ali sam ciljao na tih par "celija" krila... Nije, slikano je sa Tamron 90mm macro... Zoa je na str.296 #5909 uslikana sa onim Schneider-Kreuznach...Ali na toj fotografiji se ne vidi bas pun potecijal tog objektiva...adapter me malo j*be... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan bikoZ .... every shit looks great in the morning sun .... То Царе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Jul 31, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Jul 31, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 31, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan hebergement d image Postarac, necija kawa i moja svastika... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Jul 31, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Divcibare danas Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Avgust 1, 2016 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Sigmu 170-500. Ceo vikend se igrao. Malo slikao sinove dok se igraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 1, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan baš ti zavidim. daj još fotkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 1, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Uslikah Zvončicu IMG_2670 by Goran Miljkovic, on Flickr 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Avgust 2, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre uslikao. Viri preko komsijinog zida 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam dve slike da postavim zbog objasnjenja ove pecine, izvinjavam se 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 6, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Петровац -Xiaomi Yi Аплод преко тапаталка, не знам какав ће испасти 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Avgust 6, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jadnrasnka magistrala, Karlobag... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 6, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iznad Rijeke danas, bura zaljuljala kameru. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...