Mostarac 5075 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da nije bolje da ne postavljam fotografije, nego što više to bolje, bolja je bilo kakva nego nikakva... Ja sam protiv komentarisanja bilo čijih fotografija, mislim prvenstveno na tehničku ispravnost, jednostavno u ovoj temi su ti komentari suvišni, to je moje mišljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi bih voleo da postavljamo fotke na kojima smo uslikali nešto interesantno, a za šta ne postoje druge teme. Da ne bi preterivali, neka se svako ograniči na maksimalno jednu fotografiju dnevno. Ne moraju da budu umetničke, mada super ako jesu, samo treba da su interesantne po nečemu - nešto što bi želeli da podelite s' drugima. Zanimljivosti iz svakodnevnog života, ili nešto lepo/neobično/posebno, bilo šta... Propratite i sa nekim tekstom ako vas ne mrzi... Evo citata prvog posta autora ove teme u kom sve pise, koja je meni veoma draga jer se uvek mogu pogledati zanimljive fotke medju koji su i od Mostarca. Postojale su teme za takmicenje na odredjenu temu i neke posebne gde se rasplitalo o kvalitetu samih fotki pa bi komentare trebalo da sacuvate za njih a ovde ostavite nas obicne smrtnike da uzivamo u umetnosti i zanimljivostima koje autori donose na svoj nacin. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi zamolio Mostarca da se ne ljuti na moju, kako kaže kritiku jer to nije bila kritika već dobornameran savet, prijateljski. Niti mi je bila namera da nekog uvredim ili da se pravim pametan. Voleo bih da vidim originalnu sliku. Osećam da još bolje izgleda nego ova koja je obrađena. Evo nešto slično što sam slikao mobilnim telefonom od 5 Mpix. Slikano je u selu Banatska Palanka i sa te strane iz pravca Bele Crkve je dolazilo nevreme a iza mene iz pravca Dunava je još uvek sijalo sunce. Nisam hteo da je obrađujem da ne bi još više pomogao "maju da odglumi okotobar" i da izgleda mnogo oblačnije nego što u stvarnosti jeste. Mislim da je upravo to Mostarac hteo da postigne. Da oblačnost deluje još jača. Ako nije tako onda se izvinjavam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krüger 6 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad/Berlin Motocikl: KTM 690SM Prijavi odgovor kao problematičan Super slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da bi mi neko dir'o mostarca ima posebna tema za konstruktivnu kritiku fotografija i kad mostarac tamo stavi fotku a vi udrite. u ovoj temi samo plusići (ili ne). http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75964-kriticar/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tišinoća! svako ima pravo na svoju interpretaciju viđenog i ako nije pitao za savet ne treba mu savet ni nuditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75964-kriticar/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Vučić (veliki chef) je rekao tišina...aj sad svi u rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan upravo sada kod stepenica pored kujne... mal' su mi se tresle ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 29, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kuku lele koja to zmija? Jel otrovna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma. preti da ujede kao kobra. jedva sam kerove odvukla da je ne spopadaju. ne znam šta bi bilo da ujede. sklonila sam sve oko nje da ne može da se krije, zatvorila kerove u kujnu i sačekala da sama ode negde drugde. kažu da je maler ubiti zmiju. a i nema potrebe, otišla je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Maj 29, 2015 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Olja, meni to liči da je smuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni su sve zmije iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Maj 29, 2015 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali ova nije otrovna (ako ne grešim, a mislim 99% da je stepski smuk). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan liči da si u pravu. sad gledam na guglu. nije otrovna a može da naraste i do 2m... neka je tu ispod stepenica, iz'ešće mišove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde.. nemojmo da smo deca .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan A slika ovog Smuka vuče malo u ljubičastu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Smukulja.. Agresivna neotrovna zmija , mene je ujela pre par godina, al ja sam kriv sto sam je vukao za rep.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam pauzu... da bih uslikao ovaj zalazak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene malo oblaka i trave. IMG_5150 by Dragan Mihajlovic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 30, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ево једна и од мене 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 30, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Medo... free image hosting 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 30, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mostarac, drag si mi ALI..... Da nije taj beton malo PLAV ? Trebalo bi da je beo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...