Šumi Zmajček 1289 Napisano April 17, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan old... by Aleksandar Šumi, on Flickr Bio u setnji pre 20 tak dana, i nadjem zanimljivu kucu, napustena je samo 10tak godina... (Arilje) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 17, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan detalji iz oko kuće .....crvenolisni lešnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 17, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan U Hercegovini, rijeka Zalomka. screen capture software 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 18, 2014 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan A vi,.......................? Danas predveče Autoput 210 Zapad Klermont, Kalifornija 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnjost moje jelke u dvorištu. how to screenshot on windows 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Zgrada administrativne uprave u Banjaluci ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 18, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan autoportret na veliki petak..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18449 Napisano April 18, 2014 Integrisan, 8465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano April 18, 2014 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kisni dan, asfalt, kaldrma i nesto linija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Rucni rad moje gospodje... bas je lijepo ukrasila ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1778 Napisano April 19, 2014 Lovely jubbly, 900 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan autoportret na veliki petak..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mala Velež kod Nevesinja, na kojoj je najveći grb Crvene Zvezde. upload images free 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano April 19, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas zaokruzio na 4000 km biciklom. Teram dalje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 19, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan šta vidim sada.... ponekad on ovako legne na moj jastuk i ja onda zevam u komp dok se on ne pomeri. žao mi da ga pomeram kad ovako slatko spava... ko zna šta lepo sanja kad je ovako spokojan. gre'ota mi da ga prekidam. i onda kad kažu - to je samo pas, ja ne razumem šta to znači. kakav ja odnos treba da imam prema njemu jer on je samo pas. žao mi je onih što su samo psi pa žive u boxovima. kad bih ja ovo biće stavila u box svakoga bih mogla smestiti u box. a iz boxa bih neke očas posla mogla poslati na tuširanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11586 Napisano April 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Detalj sa Vaskršnje akcije, poseta deci iz Doma u Sremčici. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Moto zeka, Vaskrs 2014...poseta deci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 20, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^Ista kaciga kao moja ( a jakna slicna ), pomislio sam da sam ja , a onda sam se setio da nisam ucestvovao )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Poplave u Hercegovini. Gvozdeni most. photo hosting 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 20, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se dopala moja fotografija pa evo vesti : http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Motorasi-na-Uskrs-obradovali-najmlade.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Vratile se rode... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Studentske muke... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Predivna banja Slatina kod B. Luke. Usluga je vrhunska, bio sam dva puta po dvadeset dana. image hosting 15mb 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Predivna banja Slatina kod B. Luke. Usluga je vrhunska, bio sam dva puta po dvadeset dana. image hosting 15mb Ako budeš bio slijedeći put javi se da "popričamo" po jednu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Predivna banja Slatina kod B. Luke. Usluga je vrhunska, bio sam dva puta po dvadeset dana. Ako budeš bio slijedeći put javi se da "popričamo" po jednu ! Hoću, rado ! Moram doći bar još jednom, ako ne sad onda na jesen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 21, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nakon dobrog RaljaRinga u kolibu preko puta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...