oskar bl 983 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Pauk je ispleo mrežu , nebo je poslalo kišu , a moja malenkost se samo našla na pravom mjestu sa foto-aparatom u ruci... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 12, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bravo ti ga, oskare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš me Željko sa ovim slikama rodne grude opasno.. Nateraćeš me da dodjem pa makar da vas vidim na jedan dan nekako mi je baš teško ako jednom u 2-3 meseca ne odem dole Dođi Gojko, jedva čekam da se vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan bravo ti ga, oskare! Hvala , ali kao sto rekoh, pauk i kisne kapi su zasluzniji od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao veče, ali nije..tek 16h. Slikao u pokretu, kroz prozor od auta... (Urednice, ako sam kojim slučajem sliku već negde postavio, obriši je, ne mogu da se setim ali mislim da nisam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Onaj momenat na sredini , izmedju narudžbe i donošenja piva ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Radno mjesto. screen shot pc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Februar 13, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Onaj momenat na sredini , izmedju narudžbe i donošenja piva ! dobro je ovo pivo.. Izvinite za velicinu fotografije, sa bloga je, a nastala je letos u B. B. malo pre koncerta Dubioze Kolektiva.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Taman što sam oprao auto, pade mi na pamet da odem malo na pecanje, da otvorim sezonu... Ništa od ribe, al´ beše dobar odmor daleko do ljudi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Brojevi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Detalj sa vožnje , od prošle godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 14, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9239-tvoja-omiljena-moto-slika/ ima još lepih tema u podforumu fotografija. nije fotografija dana jedina. ne lažem mjkmi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...ena-moto-slika/ ima još lepih tema u podforumu fotografija. nije fotografija dana jedina. ne lažem mjkmi.... Hehe, ma ja se nekako naviko ovdje ... al" dobro, imaću u vidu, hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 15, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan večeras je mesec na izlasku napravio spektakl! fotografija ne prikazuje verno doživljaj koji nam je mesec priredio...al eto, bar jedan mali mršavi preview.... ponekad je džabe srce u junaka kad umesto snajpera ima praćku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 16, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan večeras je mesec na izlasku napravio spektakl! fotografija ne prikazuje verno doživljaj koji nam je mesec priredio...al eto, bar jedan mali mršavi preview.... Lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za mene svakako bila slika dana, ako nije u skladu - delete. Za opis slike je svaki komentar suvišan. (mislim da skoro svi znaju ko je na slici) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6044 Napisano Februar 16, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neki bezveznjaković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Predobri i prepošteni... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan most je u fazonu "ko to tamo peva" - "ja bi ovde proterao autobus" jel voznja bila biciklom ili motociklom ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Izgori regenerator? LM, jos nisam gledao da neko cupa kosu sa osjehom na licu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 17, 2014 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Složna braća...ako jedan popusti odoše svi..sjajan timski rad! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan most je u fazonu "ko to tamo peva" - "ja bi ovde proterao autobus" jel voznja bila biciklom ili motociklom ? Juce motor a danas bicikl. Na mostu je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Februar 17, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan I live in an old house where nothing screams victory reads history where nothing plants flowers sometimes my clock falls someitmes my sun is like a tank on fire ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 17, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Izgori regenerator? LM, jos nisam gledao da neko cupa kosu sa osjehom na licu. izgleda ćudno ali njega glava više ne boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...