alexanto 10030 Napisano Decembar 22 BJB Maxi Scooter Club, 6624 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo preko @panta_kg, ne znam kako se firma zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 247 Napisano Decembar 22 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Pedja Ča said: Gde si nabavio pidzamice...posto mogu kofer da pokriju. Ja kupih par puta ali koferi ne meru. Imam ja cerade, Oxford ih proizvodi ali pod drugim imenom. Može da stane GS sa sva tri kofera, pokrije skoro do betona. Ne skroz ali skoro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 557 Napisano Decembar 22 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan To meni treba, oxford xl nekako navučem kad skinem jedan kofer. Koja je cena? Može i na PP ako ovde nije mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 239 Napisano Petak u 14:39 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan Београдска слик дана. Обожавам улазити у улази зграда на Дорчолу, Врачару и сличних делова града. Никад не знаш што можеш да видиш по њиховим ходникама. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9147 Napisano Petak u 23:41 Drug član, 3271 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Dvorišta mog detinjstva... Zgrade u centru su imale obično osrednje očuvanu fasadu, ali su ta unutrašnja dvorišta i zgrade u njima bile u neuporedivo lošijem stanju. Često je moglo da se iz jedne ulice, kroz zgradu i dvorište, uđe u zgradu u paralelnoj ulici i tamo se izađe. Kao neka prečica. Koliko sam ih samo znao... A sad nema ni tih kuća, ni tih ljudi, ni tog mirisa, ni tog druženja. Hvala za lepo podsećanje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 857 Napisano juče u 19:27 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne baš pošteni dileri deviza 90-ih su tako bežali kada nekog prevare. Kao samo da uzmem iz ulaza i zapali kroz dvorište 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9147 Napisano juče u 19:39 Drug član, 3271 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Da, sve ima svoju lepu i ružnu stranu. Ja više volim da se sećam one lepe. Mirisa načijeg ručka, držanja za ruke, poljubaca na skrivenom mestu, podnevnog mira... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10030 Napisano pre 22 sati BJB Maxi Scooter Club, 6624 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Naspi još jednu, za treću smenu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 239 Napisano pre 11 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sve ima svoju lepu i ružnu stranu. Ja više volim da se sećam one lepe. Mirisa načijeg ručka, držanja za ruke, poljubaca na skrivenom mestu, podnevnog mira...Много ме допадају ти стари квартови у Београду. Из почетка XX века. У мом граду тога уопште нема. Високи ходници, оригиналне плочице. Улазна врата тек посебна прича. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2228 Napisano pre 10 sati Drug član, 1551 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nema, kad se sve svelo na minimalizam i ubedise nas da je to lepo i moderno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10030 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 6624 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je 10 000 puta kliknuo reakciju na nešto što sam ja napisao na forumu. Hvala na tome Obzirom da kao urednik i admin godinama nisam mogao da "primam" te reakcije i da ih nisam zaradio na But&Guz temama (mada ne smatram da ti lajkovi ne vrede ) i off temama, time su mi te reakcije draže - znače da sam nešto doprineo na ovim stranicama 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5936 Napisano pre 7 sati Drug član, 1243 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, alexanto je napisao: nisam mogao da "primam" te reakcije Kao da imam disleksiju,pa čitam sve drugačije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...