Atorn 3387 Napisano Novembar 15 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan " Nikad kravata, nikad stalan posao" 5 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Novembar 15 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkao pretprosle godine, sada malo prosao kroz nju, mada, zardjao, nisam bas zadovljan, al makar cacnuo nesto posle nekog vremena. Neos Marmaras. Promenio Novembar 15 član Abi 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Novembar 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covece ocaran sam! Ako se slazes i ako dozvolis fotku bih dao da mi majka naslika (ulje na platnu). Ovo je slika u nastanku za moj jedan zid, upravo mi je na viber poslala, grubo dobijanje forme, mesec dana treba za sliku da je napuni detaljima. Opcinjen sam prirodom i volim da je "upijam", platno je 80x50, kompozicija reala i slobodne fikcije (u vidu dimenzija ne apstraktno). Dozu tame unosi drvo sa desne strane, iza njega ce biti veliki, beli mesec ciji se odraz u vodi kroz kracere razgradjuje, na gornjoj grani (ce biti) gavran, simbolizuje prolaznost i kraj (znaci uzivaj, sat kuca...). 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Novembar 15 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Promenio Novembar 15 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 877 Napisano Novembar 15 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Jug Portugala... 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Novembar 15 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dubrovnik, prosli vikendSent from my iPad using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Novembar 16 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Što ne verujete...? 5 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 102 Napisano Novembar 16 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog vikenda kod graničnog prelaza Klobuk i negde po bosanskim kamenjarima ... Promenio Novembar 16 član sst Nisam počitao pravila 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Ponedeljak u 16:13 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pregalačka... Kao da me Meštrović vajao... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Ponedeljak u 18:37 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 11. 2024. at 20:08, Abi je napisao: @N.F.S. Hvala, naravno. Btw uz jedan "uslov" - da uslikas i pokazes mi kada zena zavrsi, da i ja uzivam, volim da vidim lepu sliku Tamo na prolece ce valjda uhvatiti vremena, sada pred N.Godinu svi narucuju ovako komercijale (za na poklon). Ceo sprat je ispunjen stafelajima (Akril na platnu) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano pre 15 sati BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jer progres ne sme da čeka lepo vreme... 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano pre 15 sati Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2024 at 10:56 PM, Gile said: Lipe iznad kolibe koje su posadili moj deda i njegov rodjeni brat 1930. godine, jos kao decaci. Slikao danas. Kakav post... Dao bi ti 5 pehara da mogu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...