Gliga 6679 Napisano Nedelja u 21:22 Advanced Member, 2346 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Fruška gora danas. Odavno nije ovako lepo napadalo. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1206 Napisano Ponedeljak u 09:16 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vitta je napisao: Данас се врачала са Фрушке за Бг по овом снегу. Никад раније нисам имала такво искуство. Било је забавно. Вреди понављати ))) Jel ovo Sorento ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 280 Napisano Ponedeljak u 17:21 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Pedja Ča said: Jel ovo Sorento ili gresim? Jeste ali uradjena na njemu modifikacija i ima pravi privod 4x4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7772 Napisano Ponedeljak u 17:40 (promenjeno) Drug član, 1601 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Vitta said: Jeste ali uradjena na njemu modifikacija i ima pravi privod 4x4. Sta to znaci? Znam da je postojao Sorento te generacije bez zakljucavanja centralnog diferencijala, mozda cak i bez reduktora?! Promenio Ponedeljak u 17:40 član Bor-i-slave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 280 Napisano Ponedeljak u 17:42 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Bor-i-slave said: Sta to znaci? Znam da je postojao Sorento te generacije bez zakljucavanja centralnog diferencijalam, mozda ca i bez reduktora?! Nazalost nisam toliko upucena u tehnicke detalji a mislim da je sada zakljucan diferencijal. Muz je nasao negde po ruskim forumima to resenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1206 Napisano Ponedeljak u 18:15 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Vitta je napisao: Nazalost nisam toliko upucena u tehnicke detalji a mislim da je sada zakljucan diferencijal. Muz je nasao negde po ruskim forumima to resenje. Nikad mi ne bi palo na pamet. Ja vozim Sportage 4x4...sa opcijom zakljucavanja diferencijala...fabricki. Zato dam i pitao,jer sam gledao negde po forumima za taj Sorento da je ozbiljan auto i da moze ozbiljno po terenu da gazi. Naravno Sportage je igracka za njega. Ja sam imao davno Daihatsu...e to je vec traktorcina. ...to ide uz zid ako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 280 Napisano Ponedeljak u 18:20 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Pedja Ča said: Nikad mi ne bi palo na pamet. Ja vozim Sportage 4x4...sa opcijom zakljucavanja diferencijala...fabricki. Zato dam i pitao,jer sam gledao negde po forumima za taj Sorento da je ozbiljan auto i da moze ozbiljno po terenu da gazi. Naravno Sportage je igracka za njega. Ja sam imao davno Daihatsu...e to je vec traktorcina. ...to ide uz zid ako treba. Bilo majstora koji su takodje bili skepticni. Ali radi. Ja sam licno terala taj sorento po preoranoj nivi. Ide. Nazalost nisam imama priliku da isprobam negde ozbiljnije al bice j se nadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8640 Napisano Ponedeljak u 19:09 Drug član, 2951 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Vitta said: Ja sam licno terala taj sorento po preoranoj nivi. Pazi samo da ne naletiš na nekog Kraljevića Marka dok gaziš oranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3830 Napisano Ponedeljak u 19:52 Drug član, 1083 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ili onog čiču što viče "buši,hahahaha, buši!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22498 Napisano Ponedeljak u 21:22 Vozim motor, nisam BAJKER, 2811 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miki je napisao: Ili onog čiču što viče "buši,hahahaha, buši!" Kad vidi cica da je zeMsko, zvace decu da prenesu kola a on ce Vitu (da prenese) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6402 Napisano Ponedeljak u 21:34 Drug član, 2919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da je nasao drugi deferencijal, ako je gledao stvarno Ruski forum, prave tamo svašta, Imam za Aleka LSD, kopija quaife, Napreve sta god treba a manje kosta nego neki evropski brend. Kad čujem da pricaju e kao imam Dif, znas kako sad ide, vrti oba tocka, reko to imam i ja na Aleku Malo je problem sto rade kad se nakupi serija, moze da se desi da se ubode pa bude bas brzo a nekad prodje i koji mesec, ne mogu da se setim koliko bese, mozda do 300e a mozda i manje. Moj sam radio kad poceo rat sa Ukrajnom, kaze drugar ako ne bude moralo da prave diferencilale za vojsku napravice ti reko top, dobih ga brzo, mozda proslo mesec dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 280 Napisano Utorak u 07:41 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan @miki @BokyBoy @živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 636 Napisano Utorak u 18:00 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 280 Napisano Utorak u 18:33 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас након ледене кише Promenio Utorak u 18:34 član Vitta 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2306 Napisano juče u 08:51 Drug član, 1016 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11703 Napisano juče u 08:53 Ne silazi, 3656 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan VAISTINU SE RODI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...