Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Al se pocistile ovde poruke 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sa istog putovanja sa gospodinom iznad www.medinobend.rs 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Novembar 11, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad te žena nagovori da je vodiš u muzej. Aj što je 240 km od BG, nego što mi se i dopalo. Mediana, Niš, 11.11. 2023. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2637 Napisano Novembar 12, 2023 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nema na prolece voznja motora (ima mali na benzin) dok se ne pojede kupus. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 12, 2023 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Moderatorčići , ako meni @Krmco Dule kaze da me zena nije pustila na voznju , a ja njemu kazem da je sisa jer se vadi na pranje kose da ne plati klopu - ne mora uvek da znaci da se neko prepucava i raspravlja.. Nije li vam palo na pamet da smo do jaja drugari i da zajebavamo jedan drugog... Nije ni neki off , jer smo se nadovezali na sliku koju smo objavili... Nije ni 101 poruka nego 2 , pa kad se cita ima smisla , nije besmisleno ... Jel toliko za ne poverovati da ima nas koji se druzimo , nismo svi na krv i noz ? 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu je ceo dan padala kiša, malo sa, malo bez sunca. Razmišljam, ipak ću u nedelju da okrenem krug. Samo što sam krenula, kiša, nije odavno... Ali nije uspela da pokvari planove. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Darko Viteže, evo jedan od moderatorčića da ti odgovori, mada pr pravilima foruma nije dužan ali da ne budeš ni ti ni drugi uskraćen za odgovor... Na strani 431 i 432, znači zadnje 2 pre ove strane, obrisano je 32 poruke koje su off, znači ili nemaju postavljenu fotku ili su citirane već postavljene. Na iste te dve pomenute strane je ukupno 18 postova sa postavljenim fotkama koje su u duhu teme tj kako je zamislio autor... Znači 32 poruke sa kršenjem teme i 18 u duhu teme. U pravu si - baš smo djubrad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa braćko - ne znam ni o kakvim 32 poruke koje su u off-u govoris...ja sam mislio za jednu od @ProMaster , jednu od @Krmco i jednu moju... Prvo , nismo mi likovi koji ovde izazivaju svadje , offuju ili prave negativu na forumu , a drugo svaka cast , samo izbegavajte dvostruke arsine , a rekao bih da ih ima , podosta... Nemoj mi ubacivati vredjanja usta , nikome nisam rekao da je djubre Promenio Novembar 13, 2023 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vaše 3, Djoletove 4, Pericine 3, Miletovih 6 i tako redom... Ne znaš koje 32 poruke jer su obrisane da se ne zagušuje forum besomučnim off-ovanjem, dovoljno si dugo ovde da bi trebao da znaš da neko i o tome mora da vodi računa. Da li bude propusta - naravno ali niko od moderatorčića ne uredjuje ovaj forum za platu pa ako se i desi propust, nije iz zle namere - barem u svoje ime mogu da govorim a verujem da je kod drugih kolega tako. Zadnje što si napisao si u pravu. Nespretno sam formirao rečenicu. Trebalo je da dodam, U pravu si što se buniš - baš smo djubrad. Izvinjavam se. A verovao ili ne, i to nije iz zle namere, već samo da naznačim da već neko vreme vodimo veliku borbu protiv off-ovanja i spam-ovanja foruma na koje se dosta forumaša žalilo a po neki i napustili forum. Posebno su apostrofirali foto teme. Na ovaj post nema potrebe da mi odgovaraš. Pozdrav i svako dobro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 , i ne secam se ko jos , mozda @lestra , evo da ne ostanem duzan ... Nije slika , ali je vezano za sliku od pre par postova... ( Zamislite , nema sunda , kiča , raspalih grand balerina itd itd itd ..verovatno je do motora ) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Novembar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jesenja idila... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Novembar 14, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jesenja idila... Vaistinu Bane loneridersa osmehom i stolicom 17 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Novembar 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 370 Napisano Novembar 14, 2023 U prolazu, 54 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Napuštena i delimično urušena crkva u Dolovu. I po sunčanom danu deluje sablasno, tako da ne čudi podatak da su u njoj 1990. godine snimane scene filma Sveto mesto, jednog od najcenjenijih horora srpske kinematografije. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 15, 2023 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Uzburkano jezeroSent from my Pixel 8 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Novembar 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam snimao nešto u OŠ Vuk Karadžić u Kruševcu, kroz prozor kabineta za biologiju se vidi krov učionica ispod. Verovatno je posledica vršnjačkog nasilja, neko dete ostalo bez patike jer je drugima bilo zabavno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Novembar 17, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Definicija savrsenstva... 18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Novembar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Došla zima, da se prisetimo malo leta i voznji pored mora 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1557 Napisano Novembar 18, 2023 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nov stadion u Loznici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan www.medinobend.rs 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 350 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Novembar 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci posle danasnje trke....slike... Promenio Novembar 26, 2023 član dejan-bandit1200 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 27, 2023 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Il-Funtana tat-Tritoni 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15451 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno poslednji odlazak na Kosmaj ove godine. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Decembar 9, 2023 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put ga videh uzivo, izbliza... Ne znam sta bih rekao. Greota od onakvog motora da naprave ovo. Velicina kawasaki verysa mog... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...