slave74 5841 Napisano Novembar 20, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ПИпезос said: Прошли викенд кренух на вожњицу по Фрушкој гори и понесох фотку NIKON D7500 60mm f/2.8 (macro) ISO400 f/5 1/500s I to me letos ujede, a mislio sam da ne ujeda. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Novembar 20, 2022 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Smiraj dana u mom selu, posle kiše - kataklizme 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Novembar 21, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko do Kote555? Rudnik danas. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane_ns 81 Napisano Novembar 23, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno lepo oktobarsko jutro. NP Galicica, Makedonija, 2022 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Rennweg, Zurich Sent from my Pixel 7 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Novembar 30, 2022 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crno jezero 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Saznala sam koliko me usrećuje, tek sad kad nisam u mogućnosti da je vozim... Nadam se da kroz dve nedelje nastavim tamo gde sam stala. Oktobar 2022 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2022. at 13:23, Boris_LION je napisao: Skljoc ajao, ukopčao tek sad, pa ti si najgori fotograf ikada... Epic slike. Kuba, ijao.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Decembar 1, 2022 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je ovo udubljenje na viljusci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano Decembar 1, 2022 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2022. at 22:28, makikt je napisao: Smiraj dana u mom selu, posle kiše - kataklizme Gde je, odnosno koje je tvoje selo? Lepota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 2, 2022 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Fredi said: Gde je, odnosno koje je tvoje selo? Lepota. Rovca, u Crnoj Gori Konkretno na slici je kanjon Morače i mesto Međurečje na ušću reke Mrtvice u Moraču. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, stegula je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk Доооообар голф. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 2, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema predstavu da se ovako dobar golf krije u Knez Mihjalovoj Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U izlogu fensi zgrade kod Hrama... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo Promenio Decembar 8, 2022 član Drelens 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 8, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra... Nadam se da im je tako šareno i veselo u životu. Kao da je doletela direktno iz Indije....'ladno su i kante za smeće oslikane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 8, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam. Stvarno je neobicno. Koliko je tu i truda ulozeno. Bili smo na proputovanju kroz Smederevo, a ta kuca je u blizini smestaja gde smo bili. Fotografisao sam u prolazu. Evo i druga strana. Promenio Decembar 8, 2022 član Drelens 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Decembar 8, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2022 at 8:10 PM, Boris_LION said: Evo malo sa jucerasnjeg fotkanja ... Honda Rune uvek dobra @bobisavljevic On 9/16/2022 at 11:03 PM, sasha. said: @Boris_LION super kakvu hranilicu imas i sta im ostavljas od hrane? cini mi se da niko nije kliknuo na 'super' u mom postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Decembar 9, 2022 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Drelens said: Smederevo Sagrada Familia... Ganci gastarbeiter version Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 9, 2022 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sagradila familija 100%....ali ako je, kao i mnoge druge, čak i čitava sela...prazna ili čak napuštena. Džaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 9, 2022 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan On 12/8/2022 at 10:32 PM, sasha. said: cini mi se da niko nije kliknuo na 'super' u mom postu Izvini uopste nisam provalio da je to link ka mojim fotkama Prvo sam napravio hranilicu od Aqua Viva 2.5L, a kada su okupirali sve to i postalo je malo, napravio sam nesto najjednostavnije od par dascica, jedna ravno, tri poprecno i tu se ekipa okuplja. Od hrane izmesam svasta, suncokret, psenicu, jecam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla ŠojkaSent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Lepenski vir. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Decembar 14, 2022 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan On 12/9/2022 at 10:23 AM, pronto said: Sagradila familija 100%....ali ako je, kao i mnoge druge, čak i čitava sela...prazna ili čak napuštena. Džaba Malo dande malo vande...Do jaja je ispalo...Pogotovo rešenje A ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...