Alexa90 11582 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan etno restoran u Obrenovcu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je simpatično gledati ovu "momčinu" kako ljubomorno laje i brani svoju družicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ovako je osvanuo trideseti decembar prošle godine.... od tada mi stoji kao cover photo ... svaki dan gledam ovu fotku i svaki dan se iznova iznenadim i začudim da su ovo sada moja jutra. ovako izgledaju moja buđenja. ovo je moja stvarnost... moja svakodnevica. danas sam bila u beogradu. išla sam u policijsku instituciju po ličnu kartu. čim sam se vratila u moje dvorište došlo mi da zagrlim svako drvo i da poljubim svaku fotku ovih izlazaka sunca kojih imam.... zgrozim se i prestravim svaki put kad uđem u grad. pomislim - kako bi ja preživela da moram ponovo da živim ovde. da me stigne ona jevrejska... uh! brrrr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @ O`šonesiZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan @ O'Sonezi, Potpuno te razumem, trenutno radim na tome da predjem u slicne krajeve, gde caruje priroda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 4, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @ O'SonesiZ :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Trebišnjica. greenshot download 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan "Ostavljena" ? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 5, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ostavljena da čeka, da..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Mart 5, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nije danasnja, malo starija ali meni fotografija dana malo ceprkao po mom photobucketu pa naletoh i na nju... Sopotnica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Mart 5, 2014 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Podseća na viljušku...zar ne? Ko zna..možda čeka nekog nezgodnog džina da siđe i pojede nas..onako..sa stilom bLok 7o.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Narodni heroji su opet u modi ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Omiljena vrsta psa Dejvida Bouvija . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Mart 7, 2014 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put da sam nosio "veliki" aparat u svatove. Tako dobro bese da je ovo najbolja fotka (ne, nije mladozenja u pitanju) 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Mart 7, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad' sam bio mladjan lovac jaaaaa, isao sam u lov na lososa ... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 7, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan joo gligoooo!!!! kakva sexy fotka! svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jutarnja kafa prekinuta novom tehnologijom 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe....fotkas dok radis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe....fotkas dok radis... ha pa moram malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ...shining so bright... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Mart 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neki puteljak blizu Žagubice... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jutros pođoh na posao i ... how to take a screenshot on a pc 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Vozovi koji ne idu nigdje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 12, 2014 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Spomenik “ženama za komfor” Centralni park Glendejl, Kalifornija “Žene za komfor” – tako je Japanska vojska u Drugom svetskom ratu zvala žene, devojke i devojčice sa okupiranih teritorija koje su otimane od svojih porodica i odvožene na front. Njihovim porodicama je bilo rečeno da će služiti Japanskoj vojsci. Nije im bilo rečeno kako. Oko 200.000 žena, devojaka i devojčica Koreje, Kine, Filipina i drugih okupiranih zemalja završilo je u javnim kućama Japanske vojske u okviru kasarni. Bile su prisiljene da seksualno opslužuju i po dvadeset vojnika dnevno. Zdravstvena preventiva i lekarska nega im nisu pružane, na slobodu nisu puštane. Mnoge su silovane do smrti. One koje su preživele godine seksualnog ropstva videle su slobodu tek kada su ih savezničke trupe oslobodile. Japanska vlada nikada nije priznala zločin, niti se izvinila. 2011-e, u Seulu, glavnom gradu Koreje, podignut je spomenik “ženama za komfor,” direktno ispred Japanske ambasade. Prošle godine grupa Koreanskih imigrantkinja iz naselja Glendejl pokraj Los Anđelesa je sakupila novac i naručila repliku tog spomenika za gradski park u Glendejlu. Ovo je izazvalo žestoku reakciju japanskog lobija u Americi koji ovaj spomenik smatra uvredom za Japan. Vlada Japana je poslala delegaciju na čelu sa gradonačelnicom Tokija da traži uklanjanje spomenika; poslata je peticija Beloj kući, umešali su se i Američki kongres i Ministarstvo inostranih poslova. I pored svih pritisaka, gradska uprava Glendejla je odbila da ukloni spomenik koji su podigle njene stanovnice. Bronzana devojka u Koreanskoj narodnoj nošnji i dalje sedi pokraj prazne stolice, i nemo svedoči u ime 200.000 duša čiji glas se više ne čuje. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje je komentar suvišan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...