The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ovog leta (koje prolazi) zelim da kupim NOV motor (znaci sa 00km na satu) pa nemogu da se odlucim za koji pa bih vas zamolio da mi pomognete (ali nemojte sada da hvalite marku ako je imate znate vec sta mislim ) sto se tice kubikaze i konjaze nije mi bitno (konjazu moram zatvoriti na 34KS (tako je zakonski u austrji) ( a kubikaza mi je svejedna jer i osiguranje i registracija su skoro iste mozda nekih 20e je razlika) pozz DOGY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sta trazis od motora, koja ce biti njegova namjena, koji su tvoji afiniteti, budzet... Moras nam dati malo vise podataka na osnovu kojih treba da ti damo preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pazi 10 000e nebi prelazio motor je vise namenjen za put "tamo vamo" znaci holandija-rusija - swedska-italija (sve u tom krugu) imam dosta iskustva sa motorima (5 godina vozim 125icu) (a vece sam vozao ali nisam nikada posedovao) hmmm jos..... a da sta trazim siguran motor (po potrebi da "povuce" malo brze a i da osecam se udobno na njemu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Enduro, naked, coper... sta ti od toga najvise lezi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pazi supersport vise volim ali naked moze da dodje u obzir (kawa z750 ti je naked) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Opet nisi bas precizan ali ajmo ovako, ako imas te pare uzmi Hondu CBR600F. Meni licno najljepsi spotr-tourier ikada, a pored toga davno dokazan i pokazan motor, koncept i agregat. Pretpostavljam i da postoji neka specijalna verzija za vase trziste sa "ustrojenom snagom". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pazi evil ona je najeftinija od ova 2 + honda (kosta 7.990,e) ali nije nesto izgled (ili ja nisam za taj motor) (ali i moj cale kaze HONDA je HONDA) a sto se tice trzista isto je ja je kupujem sa 109KS ali onda idem u policiju i oni zatvaraju pravi protok goriva i to znas vec sta se radi (stavlja blokada) a za preciznost pff pitaj konkretno jer neznam sta mislis sry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro shvatio? Motor od 109KS, moras ustrojiti na 34KS??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 10, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro shvatio? Motor od 109KS, moras ustrojiti na 34KS??? Aha, sve mora na 25kW, i moj motor je bio na 25kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro shvatio? Motor od 109KS, moras ustrojiti na 34KS??? Aha, sve mora na 25kW, i moj motor je bio na 25kW Eh gde bi nam bio kraj kada bi se neko setio da to i ovde uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovde bi se odmah nasli majstori koji skidaju tu blokadu, i ja bih iskreno bio medju prvim musterijama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro shvatio? Motor od 109KS, moras ustrojiti na 34KS??? Aha, sve mora na 25kW, i moj motor je bio na 25kW Eh gde bi nam bio kraj kada bi se neko setio da to i ovde uradi. Pa onda lepo ne kupis motor od 109KS, nego neki od 250ccm i peglas, sto bi bacao pare??? Das 10000eur, a isti dozivljaj za 4000eur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan pazi nebi ja to radio (strojio) ali do 20te godine nesmes da vozis nista vise od 34KS (ili 25KW) a da kupujem za godinu i po dana neku 250 icu pa posle opet drugi neisplati mi se a i moj cale oce da vozi a on ima A ( mada vise kupuje zbog mene) a sto se tice skidanja te blokade GASHO to mozes i sam (promenis diznu i vozi (ja mislim da je samo to osim ako nemas comp pa na njega drugacije programiraju)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sv650s , za put perfektan, provjeren agregat, nikad smrti , vuce ludilo, u krivina je dobar i za suvozaca je da se ne pati ko na kawi , kawa je za kroz pijacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan 10 000e holandija-rusija - swedska-italija (sve u tom krugu) izvini ako nisam pogodio tvoj ukus ali za ovo gore napisano u mom slučaju postojalo bi samo jedno rešenje, a to je mali strom iliti dl 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 10, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan kupi dragstar 1100 i da se vozish ko gospodin chovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan rasa mozda si u pravu ali meni nece biti motor samo za put nego za grad i ostalo neka mesavina (a to sto budem isao po evropi neidem da uzivam pa da kupim enduro ali u svakom slucaju hvala ti za preporuku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan rasa mozda si u pravu ali meni nece biti motor samo za put nego za grad i ostalo neka mesavina (a to sto budem isao po evropi neidem da uzivam pa da kupim enduro ali u svakom slucaju hvala ti za preporuku) e onda ne znam šta da ti kažem. ;D nisam imao iskustva sa ova dva motora pa ne bih ništa da pričam. ali idi lepo u salon, pogledaj jedan, pogledaj drugi, pogledaš malo razloge za i protiv i pazariš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 11, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Malo gledaj po netu,pogledaj koji ti se modeli svidjaju,po meni motor mora da ti se svidja i po izgledu i da budes zadovoljan perfomansama,ako ti se Honda CBR600F ne svidja nemoj je ni uzimati bez obzira sto je to Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 13, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan a da sta trazim siguran motor (po potrebi da "povuce" malo brze a i da osecam se udobno na njemu) Ispravi me ako gresim, ali sta god da uzmes,sa policijskom doradom ce ici (manje-vishe) identicno! Zar ne? U tom slucaju, gledaj da se oslonis samo na kartu udobnosti (i eventualno izgleda) jer za rute koje si ti napisao da zellis da prelazis, ipak treba nesto sto ce te umoriti najmanje moguce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...