jager 3445 Napisano Maj 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AUuuuuuuuuuuuuu!!! LEBA MU REZANOG!!!! Kakav provod!!! Ja mislim da bi ste me ostavili na po' puta. CRK'O bih, garant Alal vam qrac za ovu avanturu!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nikome nije palo na pamet da digne jebeni motor na tochkove nakon shto je bio vezan za vile?! osim toga, sve strava, zhao mi je shto nisam bio, a mozhda i nije ko da popravi sve ovo na debelim kravama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste likovi jbt. Nisam siguran da li bih sebi ikad priredio ovoliko mučenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan znate vi uživati ... znate ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nikome nije palo na pamet da digne jebeni motor na tochkove nakon shto je bio vezan za vile?! na slikama i videu se ne vidi realno koliki je nagib i koliko je duboka survina... veruj mi, zaista je neprijatno... pitaj Kepu koji je video na slikama a kada je došao na licino mesto samo je odmahivao glavom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nikome nije palo na pamet da digne jebeni motor na tochkove nakon shto je bio vezan za vile?! na slikama i videu se ne vidi realno koliki je nagib i koliko je duboka survina... veruj mi, zaista je neprijatno... pitaj Kepu koji je video na slikama a kada je došao na licino mesto samo je odmahivao glavom ... pazi, zaorala je tenera opasno, chak je i meni zhao poturio bih se ispod, samo da ne guli ovoliko ali neka, ovo je bolji scenario od pada u potok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 9, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci jednostavno ali sta cemo ako pukne konopce dok je motor na tockovima...preeeeveliki rizik i sto rece Popsy tu je nagib bio jako blizu 90 stepeni a provalija duboka 30-40m...znam da je tenera jaka, ali ni ona to ne bi prezivela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2012.. Moguci razvoj situacije negde u Kepojebini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Maj 9, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kako vas je navukao Ivan - sa kravama na tanak led Snimci su FENOMENALNI, svaka cast svima ponaosob i pored tolike muke niste klonuli duhom, sto je vrlo bitna stvar. Kad je zezanje svi su OK, ali na muci se vidi ko je kakav, vi ste ovoga puta prosli sve ispite Dve mi stvari nisu jasne: kako je Vlajko uleteo u onu provaliju i drugo, jeste li provalili na sta ste svi izbusili gume ? Da nije bila oborena neka bodljikava zica koju ste pregazili ? I trece, sta je sa Vlajkovim motorom, jel sve ok sem slomljenog vizira ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo njima bio program za mrshavljenje, vise su gurali i pajserali nego sto su se vozili Al opet bi voleo da sam bio tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dve mi stvari nisu jasne: kako je Vlajko uleteo u onu provaliju bacio pogled na dole kad je prolazio, i povukla ga inercija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Strma kozija stazica je bila do vrha, gde sam ga isterao drugom.. e onda me je bacilo nesto levo, pa desno, pa u sledecem trenutku ga drzim za rucku kormana da ne padne u provaliju, skace Popsy vata ga za rep.. i od tad je bilo povuci potegni..pa vuci i tegli i tako do mraka.. Bez dziponje ga nikad ne bi izvadili, osim sa mozda volovima Bozovic, hard Kosjeric samuraj tompus medj zubima i velika muda medj nogama.. Od ostecenja slomljen vizir, leptir masna od poluge menjaca, ali to se ispravlja i na kraju slomismo malo plastiku.. glupo je da izadje odatle neogreban.. Laboratorija kres barovi odigrali ralo, sacuvali motor od vecih ostecenja.. da je panuo dole, mogao bi samo u staro gvozdje, ali ni to se ne bi isplatilo.. Nasa ekipa slozna kao jedan, fali nam malo kondicije, ali zato zajebancija i u najtezim trenutcima.. Sa ovakvim ljudinama na kraj sveta uvek Kepo kao pravi vojskovodja organizovao, komandovao, a bogami i potezao udarnicki.. I posle svega, voznja po mraku. ladnoci i kisi do Bg.. A danas Sunce.. Hvala jos jednom svim ucesnicima u akciji "Spasavanja redova Tenerana" :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 9, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za celu ekipu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ste Vi ok, sve se ostalo da srediti. Znači ovaj put otpada kao solucija, kada je sledeća izvidnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cim prosusi blato.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 9, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Neka ste Vi ok, sve se ostalo da srediti. Znači ovaj put otpada kao solucija, kada je sledeća izvidnica? Ovaj put je perverzija, samo da se malo prosusi....ili da stavimo malo ozbiljnije gume na motore i smrsamo po 20kg svi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 9, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovaj put otpada kao solucija Kako mislish otpada? Ovo je markirano kao "crna staza" za najokorelije E sad sto su morali da ga markiraju neki tamo sa "golfovima dvojkama" starim 20 godina od 230 kila jebi ga .. Nas su ucili da cutimo i vozimo P.S. a, da, dogovorili smo se da kolektivno skupimo kintu i kupimo Marku Djurovicu josh jedan cilindar .. Konacno je ukapirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kineska poslovica kaže: ako već vučeš boga za k... nemoj ga pri tome još tući čekićem po jajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy: "Ma jebi se, svu si mi vodu popio!" :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 9, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha.... ja bi vas sve pohapsio za primer http://www.youtube.com/watch?v=cYi8K6R3ZVg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 9, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nasa ekipa slozna kao jedan, fali nam malo kondicije, ali zato zajebancija i u najtezim trenutcima.. Sa ovakvim ljudinama na kraj sveta uvek +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 9, 2011 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan otprilike ovo je vrlo detaljan opis incidenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ste Vi ok, sve se ostalo da srediti. Znači ovaj put otpada kao solucija, kada je sledeća izvidnica? Ovaj put je perverzija, samo da se malo prosusi....ili da stavimo malo ozbiljnije gume na motore i smrsamo po 20kg svi... ajde sto morate vi po 20 to i nije tako obavezno ali vam motori moraju bar po 100kg da smrsaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...