Rade koenig 1053 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan dajem moje motorce za 350 eur i bas mi je hitno preporucite nekom samo dodje sedne i odveze registrovan do aprila 2014 dakle sve ok sem te trece brzine zato je cena vise nego smesna al je hitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan STOMP skini prednji rol bar i onda probaj motor (iznenadićeš se sa manjim vibracijama), proveri zadnji donji sraf nosača motora da li ga imasš uopšte ili je ispao, skini ukrasnu plastiku sa desne strane kod nogostupa suvozača i dotegi otpozadi dve matice koje drže auspuh, dotegni desni M6 koji je prekoukrasne pečurke ‚‚usisnika vazduha'' i što je do tebe ti si sve isprobao, ostalo što možeš da radiš jeste da izzumbaš podleške od neke gume i da ih podmetneš ispod šrafova. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan STOMP skini prednji rol bar i onda probaj motor (iznenadićeš se sa manjim vibracijama), proveri zadnji donji sraf nosača motora da li ga imasš uopšte ili je ispao, skini ukrasnu plastiku sa desne strane kod nogostupa suvozača i dotegi otpozadi dve matice koje drže auspuh, dotegni desni M6 koji je prekoukrasne pečurke ‚‚usisnika vazduha'' i što je do tebe ti si sve isprobao, ostalo što možeš da radiš jeste da izzumbaš podleške od neke gume i da ih podmetneš ispod šrafova. Pozdrav Hvala prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi,u petak sam dozivio novo iskustvo,cura i ja smo pali sa motora Zaputili se nekih 150 km prema mojoj vikendici ko svaki vikend i 5 km prije vikendice rasipali se po cesti,gadno iskustvo ali imali smo srecu,samo smo se natukli a ni motoru nije nista.Pocela je padat kisa na pola puta i naglo je pala temperatura i putovanje se pretvorilo u pakao.Vidio sam neki ducan i reko da stanem da kupim kruh i nesto za popit i kako sam skretao ulijevo cesta je imala blagi pad i jesnostavno je zadnji kraj podivljao i izgubio kontrolu.Probao sam ga ispravit ali nisam uspio.Neznam dali je to jer sam kocio samo prednjom kocnicom ili radi mokre ceste ili zbog petka 13-og.Uglavnom sad me malo strah na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svako iskustvo, iz kog se nesto nauci, je dobro iskustvo! Ako si kocio samo prednjom, ne vidim kako bi zadnji deo podivljao... Mada, neka generalna preporuka je da se uvek prvo malo pipne zadnja, da se motor smiri, pa da se pocne kocenje prednjom. Ja, licno, nekad to radim, a u vecini slucjeva kocim samo masinom i prednjom. Ako se niko od vas nije toliko uplasio da mu je frka da ponovo sedne na bajk, sve je kul! Samo polako i pun gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Svako iskustvo, iz kog se nesto nauci, je dobro iskustvo! Ako si kocio samo prednjom, ne vidim kako bi zadnji deo podivljao... Mada, neka generalna preporuka je da se uvek prvo malo pipne zadnja, da se motor smiri, pa da se pocne kocenje prednjom. Ja, licno, nekad to radim, a u vecini slucjeva kocim samo masinom i prednjom. Ako se niko od vas nije toliko uplasio da mu je frka da ponovo sedne na bajk, sve je kul! Samo polako i pun gas! Eto vratili se danas i osim što je malo vjetar puhao i ometao vožnju sve je bilo ok.Još sam malo nesiguran al mislim da se bude samopouzdanje malo po malo vratilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj ovo cudo od zadnje gume i ubaci neku drugu, tu bar ako ništa drugo imate SAVA gume pa nabaci nju, ja sam moju KENDA zamenio metzelerkom i to polovnom i dobio sam drugi motor u svakom pogledu. Sa fabrickim kenda gumama nekako se i vozilo po suvom, ali čim malo kiša orosi put, vožnja se pretvara u klizanje. MOj savet je da promeniš gumu i da nastaviš sa vožnjom, ah, da, DOBRODOŠAO U KLUB BAJKERA KOJI SU PALI- sad si barem izgubio nevinost što se toga tiče i samo lagano i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno menjaj to cudo od gume, ja sam proklizao pri jako maloj brzini a nisam ni kocio niti sam ista lose uradio, jednostavno je proklizao i to je to. Bas sam pokusavao da provalim sta sam lose uradio.Ali izgleda, apsolutno nista, cak je i krvina bila jako blaga. Samo je put bio vlazan i to je to. Inace sam dobro razbio butinu i malo kuk a bila je u pitanju mala brzina (40-50) dok mi je ruka porsla super zbog stitnika na jakni. Mogu da zamislim kako je kada klizas pri vecim brzinama Elem, samo zameni gumu i teraj dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad, kada vec pominjete gume, gde bih mogao da pogledam neku polovnu? Malo su nam zeznute dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugovi na savjetu,ovu sezonu vise ni nebudem nesto puno se vozio ali drugu obavezno ide sava gore.Makar ja mislim da vise nikad po kisi na motor malo me je uplasilo ovo skidanje nevinosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi. Tu kod mene neka bablja jesen s temperaturama do 25 stupnjeva pa je sezona potrajala malo duže.Ali sad polako ide spartanac u garažu do proljeća. Imam jedan nazovimo to problem.Početkom sezone sam skinuo centralni štender jer je bio jako nisko i sad dok bi ga stavio natrag da bude na njemu u garaži nemogu nikako. Zanima me dali ga je moguće staviti na taj štender bez opruge.Znači da ga namontiram gore ali bez opruge tolko da stoji preko zime u garaži? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Novembar 15, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš bez opruga bez problema. Opruge služe da ga drže u gornjem položaju (znači ne bi mogao voziti motor ako ne staviš opruge, ali kod stajanja na štenderu, ne služe ničemu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Novembar 26, 2013 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Možeš bez opruga bez problema. Opruge služe da ga drže u gornjem položaju (znači ne bi mogao voziti motor ako ne staviš opruge, ali kod stajanja na štenderu, ne služe ničemu). odlično,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, trebalo bi da promenim migavce i far. Malo sam pretrazivao sajtove brace kineza pa rekoh cisto da cujem jos necije misljenje. Kako bi nesto od ovoga cucalo na Superlight-u? BTW, koja vrsta sijalice ide za njega? H4, H6...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica bilo koja od 35w oznaka u oridjinal varijanti je S2 2x35w a najbolje da je xenon, migavci mogu bilo kako ionako samo par sekundi rade 2x21W. Far оkrugli obavezno, sad sa kačketom ili bez stvar ukusa. Migavci ovi treći su identični kao i0 njegovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica ce biti bixenon. Ovaj far mi je bas super, a za migavce nisam bas mogao da se odlucim. Ja bih mozda ove prve uzeo zato sto imaju LED sijalicu pa ce biti uocljiviji prilikom rada, ali nemaju taj bullet izgled i samo zbog toga se dvoumim tj troumim (kao da je to neka bitna stvar koji migavci...) Potrudicu se da postavim po neku sliku jer su u toku radovi na mopedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jedna dopuna: kakva su misljenja i iskustva sa ovim "farovima" za maglu? Da li ih u opste stavljati i da li znace nesto u slucaju smanjene vidljivosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Doslo polako ljepse vrijeme pa reko da pozdravim drugove po motoru uskoro budim spartanca iz zimskog sna i polako se krece u krstarenja.btw narucio sam novu zadnju gumu,savu mc7 pa ako neko ima takvu nek javi dojmove. e da,i jedno pitanje,dali bi trebalo da i prednju mjenjam ili je za sigurnost dovoljno zadnju promjenit s obzirom da su obadvije za kisu ko da si na klizaljkama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan JA sam menjao samo zadnju (u nedostatku sredstava) pa je zavrsila posao prošle sezone iako polovna, iskreno da je para ne bih razmišljao već bih izmenio obe gume i stavio nove, zadnja ti je bitna za zaleganje u krivini ali je prednja bitna pri kočenju, a obe kineske su teško sr* na mokrom asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan Bome odlucio sam obje zamjenit,imas ti Zodini pravo.stavil budem te savine obadvije pa sam bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 22, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Doslo polako ljepse vrijeme pa reko da pozdravim drugove po motoru uskoro budim spartanca iz zimskog sna i polako se krece u krstarenja.btw narucio sam novu zadnju gumu,savu mc7 pa ako neko ima takvu nek javi dojmove. e da,i jedno pitanje,dali bi trebalo da i prednju mjenjam ili je za sigurnost dovoljno zadnju promjenit s obzirom da su obadvije za kisu ko da si na klizaljkama? Druze ima moj matori na Chelengeru obe Savine mc7, vozio sam ga jedno 1000 km i mogu ti reci u odnosu na kineske gume ima motor da ti se preporodi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan znaci dobre su,ajde bas mi je drago druze. zamijenio bi i lanac i lancanik al neznam kakve traziti,dal ti kinezi imaju neke svoje ili su klasicni ko i za sve motore. i jos jedna stvar,one bocne plastike su mi na spoju pocele se odvajat,jako su nekvalitetne.dali je ko imal slicni problem s tim plastikama bocnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 25, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan znaci dobre su,ajde bas mi je drago druze. zamijenio bi i lanac i lancanik al neznam kakve traziti,dal ti kinezi imaju neke svoje ili su klasicni ko i za sve motore. i jos jedna stvar,one bocne plastike su mi na spoju pocele se odvajat,jako su nekvalitetne.dali je ko imal slicni problem s tim plastikama bocnim? Imas u temi:Alternativni delovi za kineske motore. Mozda ti pomogne oko nabavke lanca. A te plastike su mi prve otpale sa motora pa sam napravio nove od lima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomp 0 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 75 postova Motocikl: Keeway superlight Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze.ma nisam jos ni siguran dal trebam mjenjat ili jos ovu sezonu mogu odvozit.uglavnom gume svakak mjenjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan A te plastike su mi prve otpale sa motora pa sam napravio nove od lima. Ni ja ih nemam, a po normalnoj ceni ne mogu nigde da se nabave. Nasao sam komplet za 8.000 dinara sto mi je previse. Aj molim te postavi sliku ili nacrt ako imas kako si ih pravio... Jedna dopuna: - ako postoji jos neko da je zbog veceg trzista tragao za kineskim pandanom a da nije nasao - ime je Qiantangjiang qj150-2g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...