GhostMile 4614 Napisano Maj 2, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opasna je skroz, a i racuna brate, ko prava konobarica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj Milan (K1200S) samo nesto zvace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Maj 2, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dan cetvrti 25.april Danas nesto posebno,San Marino. Krecemo posle dorucka,magla,kisica koja je prestala tokom puta. Stajemo na pus-pauzu ne jednom mostu preko presusenog recnog korita. Vozimo se preko prevoja do podnozja San Marina. Mozda ce neko zameriti sto ne pisem o kulturnoistorijskim znamenitostima u gradovima koje smo obisli.To mi nije cilj a i nisam dovoljno upoznat i ne bih zeleo da iznosim netacne i proizvoljne podatke. Koga to zanima ima toga puno na netu i moze pronaci. Idemo dalje,sta reci o toj drzavi,lepo videti i ponovo se vratiti. U povratku kuci lepa voznja,krivine ali nekako sporo. Vozim na zacelju kolone,gledam krajolik,kada nailazimo na neku stazu. Na banderama gume,u krivinama bale slame,ispred krivine obelezena daljina kocenja,nesto me vuce. Prebacujem dva stepena nize,na 7000 rpm cujem doro poznat zvuk,ne mogu da odolim,obilazim sve ispred i pocinje malo ostrija voznja.Vidim da Nesa pocinje da me prati. Stazu smo izvezli do vrha,osecaj super,na vrhu stajemo,bilo je bas dobro. Posle toga smo peglali malo ostrije sa Miletom i Prontom. Kako kaze Pronto imali smo srece da nas ne napecaju policajci jer znaju da se tu vozi malo brze. Toga dana je predjeno oko 280 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zatresli su mi se koferi na GS-u kada me je deda Pera obisao u tom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Malo mog San Marina. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 3, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A uuu...divno....100 +++++++++++ od mene!!! Vredelo je čekati da postavite slike!!! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dan peti 26.april Na red je dosla i cuvena Firenca,da vidimo i to cudo. Krecemo posle dorucka,po obicaju neki opet kasne,prepoznace se. Normalno zalutamo,Bojanov garmin nas vodi u privatan posed,isplatilo se,prelepa plantaza. I najzad dolazimo do cilja. Tada mi se desava mala neprijatnost,to moram malo da objasnim. Posto moja drugarica,sestra voli da vozi veliki motor a ne moze da ga okrene u mestu i parkira to radim ja. Za uzvrat ona mi kuva kafu,supu i po nekada jos nesto,spagete sa prelepim prelivom. Moju hondu ostavljam,parkiram njen motor,posto je ona pilot,samo vozi ,odlazim da i moj uparkiram. Sta se desilo nemam pojma,motor pada,ja sa njim i obaram ceo red skutera. Padaju kao domine. Epilog,pukao levi retrovizor,ja prasnjav i iznerviran,ali idemo dalje u obilazak. Na jednom od mostova,covek od zice pravi copere,Tanja i ja nesto pricamo,kad on kaze ja sam iz Beograda.Hajde,svi su iz BG,malo blize kazi.Pita me odakle sam,iz Sopota,pocinje da se smeje,ja sam iz Ralje.Pita me jel Zika jos predsednik opstine,odgovaram potvrdno a on kaze ja sam toliko ovde,22godine(Zika drzi rekord u Srbiji,a i sire). Kupujem jedan bajk i teraj dalje. Odlazimo u neku cuvenu piceriju,jeste im dobra pica. Jos setnje,da malo svarimo picu! Ima se tamo svasta videti! Deo ekipa odlazi kuci a Hondina sekta ide u prodavnicu.Retrovizora nema,ali tu je Mateja koja ima iskustva sa tim havarijama. Da nismo isli u prodavnicu ne bismo videli vidikovac sa kojeg se grad vidi kao na dlanu. Povratak kuci,vecera,druzenje uz vino,pivo i Dzonijeve viceve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Dan peti 26.april "...Normalno zalutamo,Bojanov garmin nas vodi u privatan posed,isplatilo se,prelepa plantaza...." Sa ovim, isplatilo, ljepo, si ga stvarno preterao. Bili smo usred ničega u šumi. Na plantaži nas je pozdravljao i smješio nam se jedan crnac, koji na tom mjestu još nikad nije vidjeo motor (sasvim ga razumem ). Na kraju smo svi okretali motore na 1,5m širokom putu, koji je vodio nizbrdo "...Deo ekipa odlazi kuci a Hondina sekta ide u prodavnicu.Retrovizora nema,ali tu je Mateja koja ima iskustva sa tim havarijama..." Da, ali zato ja uvjek imam sobom i rezervni nosač za ogledalo Imače u Firenci za moj ukus absolutno prevelika gužva. M. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Dan peti 26.april "...Normalno zalutamo,Bojanov garmin nas vodi u privatan posed,isplatilo se,prelepa plantaza...." Sa ovim, isplatilo, ljepo, si ga stvarno preterao. Bili smo usred ničega u šumi. Na plantaži nas je pozdravljao i smješio nam se jedan crnac, koji na tom mjestu još nikad nije vidjeo motor (sasvim ga razumem ). Na kraju smo svi okretali motore na 1,5m širokom putu, koji je vodio nizbrdo Bojanov Garmin nije zalutao, več nema opcije "prikazuj samo fensi puteve za Hondaše- 2 trake minimum" , več normalno pretpostavlja da se vozi MOTOR... da smo išli po nekim super-duper kineskim navigacijama, ko zna gde bi završili.... a crnac se smešio, jer je video Honde....pa se pripremio na predstavu.... "...Deo ekipa odlazi kuci a Hondina sekta ide u prodavnicu.Retrovizora nema,ali tu je Mateja koja ima iskustva sa tim havarijama..." Da, ali zato ja uvjek imam sobom i rezervni nosač za ogledalo Imače u Firenci za moj ukus absolutno prevelika gužva. M. Pa hondina sekta obično ima sindrom "padanja"...zato su i iskusni u tim havarijama....moram sledeči put da ponesem kakve tablete protiv padanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 4, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ste uzivali...BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ste lepo prošli. Sva čast ... bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 450 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo,bravo drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Bojan, i ja te volim M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bojan, i ja te volim M. Kako mozes da ga volis kada vozi bmw! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uh, bas lepo !! Nego, zamolio bih Vas ako vam nije tesko, da se oznacite na fotkama. Ja recimo iz ove ekipe poznajem samo NesuXX, a Mileta sam prepoznao po jakni. I, jel su suvozacice slikale malo te krivine, ovo/ono? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Bojan, i ja te volim M. Kako mozes da ga volis kada vozi bmw! pa ima žena ukus, prepoznaje kvalitet..... i ja te volim Mateja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh uh... ljubav prsti na sve strane. Jos jedna tura i ima svasta da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan uh uh... ljubav prsti na sve strane. Jos jedna tura i ima svasta da bude... P.s. Idem polako sa posla, a kod kuče još pripreme za sutrašnji sastanak. JA BI NAZAD U TOSKANU :'( m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bojan, i ja te volim M. Kako mozes da ga volis kada vozi bmw! pa ima žena ukus, prepoznaje kvalitet..... i ja te volim Mateja.. E onda mene ne mora da voli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan M. SVI TE VOLIMO J.b.. ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim stigao sam pre dva sata sa produzenog putovanja po Sloveniji i Bosni. Hvala svima na ekstra druzenju. Uskoro cu i ja postaviti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje. Dan sesti 27.april Sinoc je razgovarano da jedan deo ekipe ne ide na voznju. Pao je dogovor da se malo bavimo rekreacijom-pesacenjem. Mateja,Nesa,Bagzi i Jelena,Bojan i Tanja i ja smo resili da pesice obidjemo Soci,Partinu i Bibienu. Posle dorucka i ispracaja ostale ekipe koja ide u Sienu krecemo,naravno Bojan odustaje i on i Tanja odlaze motorom,sto se i ocekivalo. Otkrivamo neke stvari koje nismo videli kada smo tu prolazili motorima. "Nasa" kuca. Na putu do Bibiene stare kuce koje niko ne rusi,valjda ne smeju. Shoping u TC u Bibieni,neki sukupovali namirnice a neki telefone koji su dosta jevtiniji nego kod nas. Da ne pesacimo jos 10 km u povratku, odlucujemo da se vratimo busom. Karte nismo znali gde da kupimo,pitali smo vozaca gde da kupimo,on nam je ljubazno objasnio kako to da uradimo sledeci put. Ovaj put smo se svercovali(uz njegovu dozvolu). Spremanje vecere ,ocekujemo ostatak drustva da se vrati iz Siene. Nasa trpezarija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan M. SVI TE VOLIMO J.b.. ti JBT I ja sve vas posle devet ujutu M. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Maj 4, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ...sedimo Daca i ja ,otvorili vino iz Toscane i secamo se svega... ovako,Pera je uglavnom rekao sve,iz svog ugla :-) da dodamo i mi nesto,novajlije...prvo : drustvo je super,ne mogu nikoga da izdvojim...sem Mileta :-) koji je mogao u vise navrata da izgubi dragu mu Karminku,dajuci gas na Yamazdahi ! putesestvije pocinje vece pred put kada sam poceo da se pakujem ( last minute man),daca se uveliko spakovala:-),zato sam na granicu dosao bez zelenog kartona...sitnica :-) Upoznavanje u 9 kod arene,prvi izlet na pumpi,piknik posle celih 100 km,da nije Pere,ostali bi gladni :-) Kada smo dosli do Zagreba,ekipa se razdvojila,drustvo je otislo za Ljubljanu,ranije dogovoreno a mi smo otisli za Opatiju, na vino i kubanke...sta Vam pada na pamet,mislio sam na cigare...:-), to je bilo uvece,a ovde smo se ujutro probudili,ovo je pogled sa terase na Opatiju ... stizemo u gajbu,sok , ali pozitivan,gajba vrh,vredi svaki eurocent. Ekipa super a Mateja (aka Martina MDR) nas je docekala sa jajima (za uskrs ) i kuvanom sunkom, a kad je covek vidi rekao bi da je neki socijalni radnik,psiholog,nesto... Spavanje na 1000 i kusur metara nadmorske je super,ujutro smotra,podizanje zastave i pokret... Nema foruma koji bi istrpeo sve slike i price gde smo sve bili i kako smo se vozili i uzivali,u svakom slucaju smo obisli sve sto vredi u regiji Toscane,Sienna,San Gimingiano,San Marino,Firenza,Pisa,Lucca,Lucignano...gradovi su prelepi i prastari a putevi savrseni,inace,ja sam definitivno skapirao njihovu fascinaciju motorima,pa tamo nema pravca duzeg od 40 metara...samo krivine... Inace jako cesta scena: Nesa xx pece rostilj a lopovi oko njega kao prave mu drustvo,a u stvari ccopaju,a k...c ces za veceru :-) ...takodje smo otkrili da neki ucesnici gaje pse,neki macke a neki zmajeve tamo gde neki drugi imaju pantljicare :-) Vasa Masa je bio zaduzen za zdravlje i fizikalnu terapiju ucesnika koji su se pokocivali po motorima, veliko hvala Vasi jer bi se bez njega kolona smanjivala iz dana u dan :-) ovo se Vasa odmara posle masaze a ja ga nagovaram. ma naplati sledeci put,pa i tvoja zena voli Louis Vuitton torbe...:-) Inace,pogledajte koliko se u Firenzi malo ljudi voze autobusom,imaju najmanji autobus na svetu...:-) I tako,iz dana u dan,ustajanje ,dorucak i gas,po 200,300 i vise km po turi svaki dan......na kraju dana opet Nesa i lopovi oko rostilja... a zadnji dan su Igor i Draganica castili drustvi sa tortom ...i lagano pakovanje i put pod noge,ovaj put-kuci :-( neki pun gas u komadu: Nidza Perun ,prate ga Nesa xx i Vasa Masa, za njima Nemci (milan i milan sa leppsim,boljim i ostalo u superlativu polovinama )i pre svih, kralj nad kraljevima,car nad carevima,jedan i neponovljivi : Mile,the ghost rider,sa relacijom za Guinnisa: Toscana-Zagreb-Den Haag NL...mi rekreativci koji smo isli samo do Slovenije: Mateja Martina,Tanja Bojanova i Bojan Tanjin,Deda Pera stara kajla,sto je malo falilo da ga izgubimo u Toscani jer voli da je otpozadi...,nasa malenkost, dok su nas Boki rt i Zvezdana opalili morem za split pa kuci a Bagzi kao u basni sa kornjacom i zecom,lagano,lagano pa stigao kad i mi koji smo ( kao ) brzi... sve u svemu, svi zivi,zdravi,bez padova,havarija...uzivancija,jedva cekamo NEXT ONE ! pozdrav svima ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...