Jump to content

Moto Zajednica

MDR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    92
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MDR

  • Rođendan 17.05.1963.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Slovenija

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MDR's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

31

Reputacija u zajednici

  1. Bilo je extra - kako bi rekao moj prijatelj Pera
  2. Auu od kad nisam vidio Tomu i Mokla uzivo. Otprilike kako "MK Knez" ne pravi moto skupove u Bijeljini,a to je bas poodavno.
  3. Evo, posled dužeg vremena ponovo vozila moju Katanu (GSX - F 750) iz Ljubljane u Umag (Stari Rokeri). Bilo je super, bez bilo kakvih problema (samo sam izgubila rutinu pakiranja i vezanja prtljage na taj motor ). Vožnja je čista zabava. Katana je sasvim dovoljno jaka i okretna, iako je 1999 godište. A gume - ja imam Metzler Z7 (mislim , pošto nisam dobila Z8 Interact). Za putovanje su super (ako neko treba gume za "trke" vjerovatno može nači i bolje ). LP - M.
  4. Oj, javite se pomalo () kad stignete kuči. M.
  5. Mile - bilo mi je drago da smo se upoznali. Vidimo se ponovo uskoro, nadam se . LP - M.
  6. Ljeti je normalno najmanje kiše koju bajkeri ne volimo ali nekako tesko utičemo na nju . Bitno je, da nije hladno, što u julu i augustu nije. U Sloveniji ima puno toga da se vidi i da se provoza. Kada napraviš plan odmora za sledeče ljeto (2014) javi. Tada je moguče, da budu informacije (koje/ako trebaš) konkretnije. Kako god - dobro došao! M.
  7. Dobar putopis - ali što ste tako žurili. Dobar je put, okolina divna, možeš nočiti dosta jeftino, ... Transalpina in Transfagarašan su fenomenani, samo da su prošlo ljeto Transalpinu još gradili i bilo je puno kamiona na putu (pogotovo tamo, kdje jih nikako ne želiš sresti ) M.
  8. Naročito posle dva čorvaluka. Ma daj matorI!!!!!
  9. Možda trebaš malo bolje da iztražiš okolinu Pozdrav tebi i tvojima - M.
  10. R.I.P. Čola. Iskreno saučešče porodici. Mateja
  11. ... u takozvanom "domino" stilu
  12. Ja vozim XX zdnje 4-5 godine. Za putovanje (relacije) je super. Pošto sam žensko (nizkog rasta in nedovoljno jaka)imam ponekad manjih problema u gradu ili kada je potrebno motor okretati na mjestu (ali imam dobre prijatelje ). FJR nisam nikad vozila ali vjerujem, da je super motor (pozdrav tebi i tvojim iz LJ. GhostMile ). Šta se tiče km: moj motor je 94 godište, ove godine če imati 100.000 km. Godišnje (osim ove godine) radim između 15000 i 20000 km. Servisiran je svakih 6000 km i nema nikakvih problema, nikad me nije ostavio na putu i sve je super. Ako bi prodavala motor mogu navesti tačni broj km ili pitati, koliko km želi kupac - sve se može priprediti. Meni osobno je mnogo sumljivije, kada ima motor premalo km. Kada se ovi motori normalno servisiraju (u mehaničkih radionicah ili sami kod kuča - onaj, ko zna) onda su skoro neuništljivi (sa časni izuzecima, kada se pojadinac stvarno potrudi da uništi motor na nakom motozboru ili na koji drugačiji način ). Oko jačine, sportske:familijarne vožje - sve je u gasu i "prestavama", a ručica i ostalo je u rukama i nogama vozača (zar ne Mile? hahaha). Ljep pozdrav in puno užitka na bilo kojem motoru - M.
  13. Steta! Propusticete jedan veoma dobar susret!!! Tada sam nekdje u Rumunskoj (ili več u Bugarskoj ). Lepo se provedite i vidimo se nekom dugom prilikom . M.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja