gavrolini 2754 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sahrana ce biti sutra u 13:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja.. Porodici i prijateljima iskreno saucesce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 26, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, saučešće porodici i prijateljima. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2536 Napisano April 26, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće! http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-kod-sapca-87303.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano April 26, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, tako mlad život ode u nepovrat (25g) Najiskrenije saućešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano April 26, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam tek cuo za ovo,ali nisam znao o kome se radi.Sad usao na bjb i vidim o kome je rec.Nisam momka poznavao licno,ali sam ubedjen da me je zvao dok sam prodavao moj motor i nudio mi u zamenu nekog audija 100-ku.Nisam siguran da li je rec o tom momku,ali znam da mi je rekao ime i prezime da ga nadjem na fb i pogledam slike audija na njegovom profilu.Ostalo mi u glavi prezime Obadic,tako da sam se sad zaprepastio iako ga nisam nikad upoznao,strasno je.Ako sam pomesao izvinjavam se. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. R.I.P Edit.Golf po reg.tablicama bi rekao da je iz Bogatica,ali nije mi poznato ko je vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 26, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ubica je Miladin P. (59) iz Badovinaca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 26, 2011 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i klubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan šta reći mlad dečko i ode na puteve gospodnje. neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 27, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ...Iskreno saučešće porodici i prijateljima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam tek cuo za ovo,ali nisam znao o kome se radi.Sad usao na bjb i vidim o kome je rec.Nisam momka poznavao licno,ali sam ubedjen da me je zvao dok sam prodavao moj motor i nudio mi u zamenu nekog audija 100-ku.Nisam siguran da li je rec o tom momku,ali znam da mi je rekao ime i prezime da ga nadjem na fb i pogledam slike audija na njegovom profilu.Ostalo mi u glavi prezime Obadic,tako da sam se sad zaprepastio iako ga nisam nikad upoznao,strasno je.Ako sam pomesao izvinjavam se. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. R.I.P Edit.Golf po reg.tablicama bi rekao da je iz Bogatica,ali nije mi poznato ko je vlasnik jeste imao je do pre mesec ipo-dva audija 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano April 28, 2011 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce bratu bajkeru. Mora sporije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 28, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan RIP.kad ce vec jednom da se opamete i da shvate da nisu jedini na putu da,ima i i drugih ucesnika u saobracaju!zbog jedne budale ode mladi zivot,koji nemoze da se vrati,i njegovo "izvinite nisam ga video" ne znaci nista Markovoj porodici.pocivaj u miru druze.(iako te nisam poznavao). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano April 29, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 29, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saučešće, porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar i veseo momak je bio.Nikad se nije zamerao ni sa kim.. Stvarno steta..Marko brate pocivaj u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1518 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... Krece lepo vreme, pocinje crna hronika da se puni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto je poginuo, mojih je godina :'( Golf mi ne deluje preterano ostecen, pa kontam da nije bile velika brzina bajkera... Jel imao sta od opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...