Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan ...tacnije nisam ja nego Caki, ja sam tero kola, al da krenem redom... Pre svega veliko hvala Lakiju TC koji se posteno izmaltretirao juce da mi pomogne oko kupovine motora (evo upravo me opominje sto se ne hvalim, cekaj bre covece, imao sam neka posla ;D ). Sad si mi omeo tok mislim, hteo sam jos da te nahvalim,al sad nista... Kad god dodjes u Bg, dobrodosao si gost. Zahvalio bih se i Cakiju, nasem virtuozu na motoru (i biciklu ;D), kog sam juce oko 17h kidnapovao iz garaze i odvukao od gomile posla da bi mi pomogao da odaberem motor. I ovde ostajem bez reci zahvalnosti, i njega sam izmucio, stigli smo kuci tek nesto pre ponoci. Dakle kupite Lakijevu Yamahu, i idite kod Cakija u servis. ;D Sto se samog motora tice, u pitanju je dugo trazena Honda Transalp, tako da svi mozete da odahnete, necu vas vise smarati (sem oko nabavke delova, neke opreme, i tako nekih sitnica). ;D Motor je 87. godiste (moj brat je dobio vrsnjaka ), presao nesto malo vise od 42000km, u sasvim finom stanju (nova zadnja guma, lanac, lancanici...), jedino sto moram da uradim je da promenim prednju gumu. Dobio sam i koferce koje se ne vidi jer sam ga odneo kuci da ga ne bi odneo neko drugi. ;D Moj utisak o motoru... Pa prvo me bio strah da krenem, a kad sam krenuo nisam znao da stanem. ;D Znate onu scenu iz filmova kad se vozac drzi za volan a noge lete onako u vazduhu, e pa tako sam ja izgledao kad sam probavao Transalpa po NS. ;D Promena je naravno neverovatna, sa 125ccm i 10ks na 600ccm, 40ks imam osecaj da guzvam asfalt... Naravno tripujem se, al meni lepo ;D A tek sto se cuje... ;D Ohohoho, ovo mi se tek svidja ;D Juce me ispozdravljao neki lik na Stromu ko da sam predsednik drzave, cak mi i njegova devojka mahala kad smo se rastali na semaforu ;D I eto tako, mnogo sam zadovoljan sto konacno i ja imam pravi motor Jos sam pod utiskom, nocas nisam mogao da spavam... Inace, omalela mi cirada. ;D Ne obracajte paznju na moj kaziprst koji zaklanja pola slike ;D Jel ima negde ovih cirada iz Louisa, vecih (sem u Louisu )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sad znas za "The Feeling" Posle sve te muke oko trazenja koliko si platio za njega ako nije tajna? ( moze i na PM) Cestitam i da se navozate kako dolikuje motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1950e. Bio je jos jedan Transalp u ponudi (beli) za 1800e, isto 87. ali presao 70.000, lanac i lancanici nisu novi, obe gume su zrele za promenu, registrovan do septembra. Nova guma, lanac, lancanici, 30.000km manje i registracija koja traje do maja sledece godine mislim da opravdava razliku u ceni. Caki je rekao da je motor bolji, a i meni se vise svideo. Mozda sam mogao i jeftinije da prodjem, ali nisam mogao da se maltretiram... Videces motor sad za vikend, skroz je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugar, dobnrodošao među enduraše! Očekujem te danas ispred moje zgrade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dotle je doslo.Svaka cast.Juce sam se vozio i provalim neki "krateri" po ulicama. ;D Kad ono,Duh cupa asvalt. U zdravlju da ga vozis i mnogo kilometara predjes.Nas stari obicaj kaze da to treba pokvasiti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Dushe, u zdravlju da se navozas i u zdravlju da ga pokvaris! ..Odlican moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i na dugi vijek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 25, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na prelepom motoru! eh ... sad jos ja da dobijem pare i pazarim si ljubimca pa mozemo na kraj sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ga vozis i da te dugo i bezbedno sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8627 Napisano Jun 25, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Duse! Da te vjerno sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Go Go ENDUROOOOO Radujem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ja kad kazem motor mislim enduro! bravo momchino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor, sta da se prica Honda je to. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, jedva cekam okupljanje pa da se svi zajedno provozamo SpaVe je probao Transalpa, jedva sam ga skinuo sa motora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan E sad si postao Ghost Rider tebRa..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan ja kad kazem motor mislim enduro! bravo mochino! Cestitke za motor, sta da se prica Honda je to. ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze. Da te dobro sluzi da predjes sa njim mnogo kilometara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeeee enduro.... a i nekako ima vise mjesta nego na 125-ici, sad bi mogli zajedno negdje da probamo motore: Umag sledece godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sledece, odmah ove ;D Verovatno cu doci za CG krajem jula pocetkom avgusta ako situacija na poslovnom planu bude povoljna pa cemo se vozati. Kojo, sa onim Xeninim lancem sam pravi Ghost rider... samo malo lepsi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u endurase ;D ;D ;D ;D stvarno lepo motorce, jeste malo starijiod mene ;D al sta sad, aj da mu nabacis josh toliko km pa moze i na bubanj potok ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! Sa srecom i u zdravlju da se vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeee ! Chestitam ! Da te dobro sluzi, mnoooooogo predjenih km ! Sad mozemo i mi da pravimo sektu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, naravno,mislim da smo ispunili kvorum i da imamo puno pravo na osnivanje sekte. ;D Jel menjas gume? Meni treba prednja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...