lencuga 14715 Napisano Jul 14, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nesto su mi se metli glave zadnjih dana, od kazne za kacigu i prekoracenja brzine za citavih 10% cca 3000 din, kolima doduse, do smaranja kako mi je motor preglasan i da ni bih trebao nocu da ga vozim po gradu. uz komentar da je danju i van grada ok ali nocu je bas nezgodno i da ne vozim ako bas ne moram, zamisli kad bi neko svaku noc prolazio tvojom ulicom takvim motorom? pa prolazi kako da ne prolazi. ko? pa ja, valjda moram da se vratim kuci kroz ulicu, necu da ga guram. a mozemo mi i na tehnicki pregled da odemo pa da utvrdimo tacno koliko je glasan, kaze SL meni, mozemo bas me zanima da li je fabrika preterala sa auspuhom a ja para za drugi auspuh nemam kako god da prodje merenje. smorilo se SL i vratio mi dokumenta. e posto sam se i ja smorio od njih vise necu da registrujem TT-a, ide od sledece godine u drugu boju i nema vise stajanja, neka me jure ko svabe valtera. uhvatice me ali za ono sto crnci cesto koriste u filmovima posle ponoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao zalepljenu po propisu nalepnicu ...Skidajuci je juce, pocepa mi originalnu veliku nalepnicu na motoru ,jer sam morao lepiti registracionu na nju...Posle toga ovu novu sam nalepio na vilu ,tako sam bio besan da me ne zanima sta ce mi reci...Plus cekanje u redu od sat i deset minuta ...Totalno nekad covek izgubi volju i za motorom i svim ostalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jul 14, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A zasti ne lepite? Estetika, bojite se da ce vam neko skinuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13590 Napisano Jul 15, 2012 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam gde, sem malog Puigovog vizira na kojem nalepnica izgleda DFgv3rq2t`#$1251 ruzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao zalepljenu po propisu nalepnicu ...Skidajuci je juce, pocepa mi originalnu veliku nalepnicu na motoru ,jer sam morao lepiti registracionu na nju...Posle toga ovu novu sam nalepio na vilu ,tako sam bio besan da me ne zanima sta ce mi reci...Plus cekanje u redu od sat i deset minuta ...Totalno nekad covek izgubi volju i za motorom i svim ostalim... Zasto nisi novu nalepio preko predhodne? Ja sam tako uradio i sledece godine cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan juce me zaustavljali i trazili nalepnicu pa i prvu pomoc.Ionako je pocela hajka na nas,pa im ja bar necu dati dodatni argument za pljuvanje po nama.Bar nalepnica,tablica i prva pomoc neka budu ispravni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvu pomoc i nemam gde da stavim,jedino u zubima da je nosim ali tada ne bih mogao kacigu da stavim na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Jul 15, 2012 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ko te pita gde ćeš da je nosiš, bitno da je imaš, makar je nosio u rancu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ranac, siroma I još nešto, ja ne znam da pružim prvu pomoć.Da neletim na neko sranje na putu ili da se meni nešto desi ne znam šta treba da radim.Došao bih u iskušenje da pomognem nekom sa tom prvom pomoći a pošto ne znam da je koristim mogu samo da ozledim čoveka a to ni ja a ni povredjeni, siguran sam ne želi. Generalno te nalepnice su sranje, prva pomoć služi da bi rasli računi firmama bliskim donosiocima zakona. Sam zakon je tu da bi se punila rupa bez dna, poznatija kao budzet. Postvrda ovoga napisanog je da je prva pomoć preskupa,samo par firmi imaju mogućnost da ga pakuju-proizvode,više ljudi je poginulo u saobracajnim nesrećama posle donošenja zakona nego pre njega. Uglavnom sve se svodi na otimanje para već osiromašenom narodu.Par života manje više, ionako se svaki dan rodi neki novi poreski obveznik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jul 15, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nemam prvu pomoc ni ja. Kupicu je mozda na godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ja imam prvu pomoć ali po JUsu pa je nevažeća...Izbrisaću oznake JUS... Ne verujem da će otvarati i brojati da li je SRPS ili JUS..Sumnjam i da znaju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @Skijash......krpicom sam trljnuo malo plastiku ispod cajgera, da moze nalepnica lepo da se uFati i lepo drzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi je namera da tu na licetu mesta malo lepim slicice u album Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vizir, nemam ravnu površinu blizu fara. Rešenje koje mi estetski najmanje narušava stajling motora: Parče pleksiglasa veličine nalepnice, debljine 5mm, ušrafljeno za nosač fara šrafovima M5 sa upuštenom glavom, kroz postojeće rupe koje su nekada služile za učvršćenje plavih POLICE svetala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A zasti ne lepite? Estetika, bojite se da ce vam neko skinuti? Neću ništa da lijepim na motor. Imam minimalnu naljepnicu za oznaku države i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14715 Napisano Jul 18, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kakva drzava takva i nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnicu zalepio isod vizira,hebiga ako se mora,ne zaustavljaju me,sve ok,mada malo ružno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo uzeo i zalepio na vizir, niti me briga da li je pravo ili nije samo da je tu. Zelim da izbegnem svaku mogucu i nemogucu komunikaciju sa policijom. Da sto manje oni mene gledaju i sto manje ja njih. Ako traze da zalepim govno i to cu samo da sa njima nemam nikakav kontakt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLL 3 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko pametan predlog sta raditi u ovakvoj situaciji kao na slici? Brzinomer je mrtav, dal da pokusam skidanje nalepnice ili da ga nosim svuda za sobom ili da ga ostavim tako raspalog do sledece nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Strasno prosto odes i uzmes drugu nalepnicu nije 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar nalepnice i para, stvar je principa i gluposti koju traze od nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo vizir usro sa starom nalepnicom, probao da skinem i unakazio ga, zato jer se nalepnica sjedinila sa plastikom. Sad imam jednu srebrnu fleku i jednu nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Jul 21, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako si skidao. Ja sam spaklom polako strugao a lepak skinuo benzinom i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4345 Napisano Jul 22, 2012 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo vizir usro sa starom nalepnicom, probao da skinem i unakazio ga, zato jer se nalepnica sjedinila sa plastikom. Sad imam jednu srebrnu fleku i jednu nalepnicu. A mogao si jednostavno da zalepis novu preko te fleke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 22, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo vizir usro sa starom nalepnicom, probao da skinem i unakazio ga, zato jer se nalepnica sjedinila sa plastikom. Sad imam jednu srebrnu fleku i jednu nalepnicu. A mogao si jednostavno da zalepis novu preko te fleke... Ja sam upravo to i uradio. Nalepio novu preko stare.... zasto bih uopste skidao staru? Ali dobro, kad sam je vec zalepio i stao sa strane da se divim, setio sam se da treba da promenim vizir (da stavim vislji), tako da sad moram da cekam godinu dana... ili da promenim vizir, a da iz ovog starog isecem samo taj pravougaonik gde je nalepnica i da metnem u budjelar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...