DraganNS 8224 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo da teramo mak na konac - a Trandžament? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8328 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, QmBGD je napisao: Stvarno te ima Srećom po motor, živiš u ravnici хаххахаххаааааа, срећом тестирах га по неким нашим локалним успонићима што иха наведоше @nafetSi @DraganNSпа је за сада под мојом тонажим и са успехом истерао Банстол, Венац са обе стране за који дан да га испробам на Змајевачком успону где су делови са 12 и 13% успона ал не видим нити један разлог да би се ту нешто мотор мучио јер се није ни мучио скоро на успону из неке јаруге код сланкамена где је сигурних 20% успон ... кад сам ја са својим ногама истерао на бициклу Трансалпину и Трансфагарашан (рачунај 1 КС) што ме не би исто тамо извукао и овај мој скутерчић ... виш то и није тако лоша идеја, ајмо скутераши да се организујемо у неко догледно време на карпатску туру у румунију 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DraganNS je napisao: Ako ćemo da teramo mak na konac - a Trandžament? to bez litre i 100 konja ne može. Ja kad treba na tu stranu ka Beočinu, ja lepo do Begeča, pa skelom preko Dunava 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8328 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, nafetS je napisao: to bez litre i 100 konja ne može. Ja kad treba na tu stranu ka Beočinu, ja lepo do Begeča, pa skelom preko Dunava 1 КС у акцији на лежећем трициклу на транџамент хилу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa Suzom, a selfi ide uskoro 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stari bajker i ja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...a ko se jos presvlaci za cucavac 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 15.8.2022. at 23:10, blackmore je napisao: Jedna sa Suzom Suzanu da mi vratis, evo ti crna Honda, uz odelo ti se slaze! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8477 Napisano Avgust 17, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2188 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovamo ,najbolja samo Honda trt,mrt,a ono ,tiha patnja za Suzukijem. Promenio Avgust 17, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije za bilo kojim Suzukijem! Eto me kroz Jagodinu oko 7h izjutra, ako vidis crnu Hondu koja bez zvuka kotrlja ti svirni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8477 Napisano Avgust 17, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2188 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S.kad se vraćaš.Posle 15h sam kući. Promenio Avgust 17, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tamo 26/27og... Sutra idem do Negotina pa cu uvece do Sokobanje... U Petak do Nisa da pokupim deo za drugara. Provozaj se do Banje da kafu pijemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8477 Napisano Avgust 17, 2022 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči primamljivo.Samo lepo vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4894 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Suzanu da mi vratis, evo ti crna Honda, uz odelo ti se slaze! Ej ej, ne moze preko reda, mora istim putem nazad, kod mene prvo 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 17, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je osećaj voziti najvoljeniji Suzuki u regionu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4128 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa i ja, Pariz na Seni. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Avgust 19, 2022 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju isti "kulu"ko mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3289 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2022 at 5:23 PM, N.F.S. said: ...a ko se jos presvlaci za cucavac A vidi ga što se smeje! Kao dete! A! Radostan! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 20, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada covek prestane da se raduje znaci da se istrosio i nestaje... Cerekanjem do postojanja, gasom od semafora do semafora Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18022 Napisano Avgust 21, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Karirani stoljnjaci i mobilni telefoni... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22693 Napisano Avgust 21, 2022 Integrisan, 9713 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti Boki bese usavrsavas onaj izraelski ful kontakt?I ja sam frizuru (pre vise od 20god) prilagodio borbi (i klinac mi je u treningu kod Radojice Spasovica, primenjeni aikido). Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 21, 2022 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Više nemam kosu ali zato imam bradu Sent from my SM-A135F using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18022 Napisano Avgust 21, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2022. at 15:12, N.F.S. je napisao: Ti Boki bese usavrsavas onaj izraelski ful kontakt? I ja sam frizuru (pre vise od 20god) prilagodio borbi (i klinac mi je u treningu kod Radojice Spasovica, primenjeni aikido). Sent from my EML-L09 using Tapatalk Aham, bakcem se malo time, pomazem treneru u Spartancima, tacnije zadnje cetiri godine, nazalost ne onoliko koliko bih zeleo, nema se vremena, a i nikako da polozim za instruktora, sve me nesto mrzi jer treba bas mnogo napora i vremena da se spremi za polaganje a i ne daje mi se 3000e za parce papira zvano sertifikat, pa da mogu samostalno da obucavam. Dobar je aikido, trenirao sam davno realni, kod pokojnog Ljube Vracarevica, bili smo dobri prijatelji, a onda sam otkrio da je krav maga mnogo zanimljivija, a i efikasnija, veruj mi, pogotovo vojna i policijska verzija, mada ni civilna ne zaostaje mnogo za njima, samo je malo manje brutalna. a jes imamo ti i ja istu frizuru, cak i licimo fizicki, ko braca da smo Evo jedna slikica sa treninga, sa nekim mojim "klincima". Divni momci. Promenio Avgust 22, 2022 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...