Blaza 9833 Napisano Februar 15 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dal da menjam profilnu ? 3 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Februar 15 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Al stavi i bradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9833 Napisano Februar 15 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brade sam mlađi (bar na slici) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Februar 15 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Blaza je napisao: Dal da menjam profilnu ? К’о девојче…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Februar 15 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 9/5/2009 at 7:39 PM, Skittles said: Ja na benkuli, Predrag desno, objasnjava mi nesto oko pravca Dugo se nisam javljao u ovoj temi... Na poslednjem BJB vožnja/kamp/planinarenju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano Februar 15 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na onoj ko da imas 15 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Februar 15 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako vidiš od kada je post, tada nisam imao ni 20 punih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6357 Napisano Februar 15 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Немања je napisao: К’о девојче…. Evo jedna zajebana 1 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9833 Napisano Februar 16 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je već nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17023 Napisano Februar 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, gebee&co je napisao: Al stavi i bradu. Ma sta bradu, stavi sise i pravo u Devojku dana (mala sala Blazo) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 457 Napisano Februar 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Neka zadnja od pre neki dan... Promenio Februar 17 član pedjazz 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16877 Napisano Februar 26 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tumbe i ja. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8173 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @overtone sad mnogo bolje,a gore si ko Yan Gilan.....isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3383 Napisano Februar 27 Drug član, 287 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, overtone je napisao: Nekad Telekaster. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17023 Napisano Mart 13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dve buce debeljuce... 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Mart 24 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gator je napisao: Jel si bio na ćevape? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Mart 24 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, milanstp said: Jel si bio na ćevape? Vidim da znaš lokaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, gator je napisao: Vidim da znaš lokaciju Pa tu sam ja iz Pazove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Mart 26 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 3. 2024. at 18:10, milanstp je napisao: Jel si bio na ćevape? па и види се, ево једва закопчава јакну Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ПИпезос je napisao: па и види се, ево једва закопчава јакну Uzeo i za poneti u torbu na rezervoaru 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17023 Napisano Mart 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moje cudoviste i ja... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8571 Napisano Mart 26 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao neandertalac Promenio Mart 26 član mrle 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano April 10 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan idem do banke da podignem platu,zaboravio sam gde mi je kartica 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano April 12 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...