Jump to content

Moto Zajednica

Kako izgledamo

Recommended Posts

• Drug član, 720 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
On 10. 3. 2023. at 23:07, misa-pei je napisao:

Nikad je neću prežaliti... Motor koji mi je legao kao nijedan drugi. Z1000 J

image.jpeg.84211005de76f0da73375b282aecd0c0.jpeg

Možda Z900RS? ;) To je motor zbog kod sam se zapravo zaljubio u moderne klasike mnogo pre Triumph Bonnevillea i Royal Enfield Interceptora. Sećam se još uvek tog osećaja kada sam ga prvi put video uživo u salonu, a otišao sam da pogledam Vulcan S. Bio sam u neverici, jer sam mislio da je nemoguće da mi se svidi neki drugi tip motora osim kruzera :)

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 720 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
On 11. 3. 2023. at 9:36, Branko je napisao:

Potrazis, pa kupis jedan za restauraciju i lagano do fabrickog stanja. :moto3:

Evo jednog teksta upravo na tu temu koji mi se pojavio u news feed-u zahvaljujući Googlu (i CIA i FBI :))

https://www.bikebound.com/2022/05/31/project-z/

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 3342 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Ih, da je para, već bi se tako nešto desilo. Prvo Z1000, onda CBX, pa CBX Martin. Za svaku priliku po nešto :D:D:D I jedan "običan" motor za svaki dan, dok se ne doteraju ona tri. A i jedan maleČki do 350 ccm za po lokalu, greota da palim one mrge ispod 100 km u cugu. :D :D

A da je sedmica, onda svi Dukci, sve Aguste i sve Laverde. Guzzi bih probrao, ne bih baš sve. BMW samo R90S. Naravno, bilo bi tu još ponešto engleza, malo japanaca, jedan HD- čisto da se ne kaže da neću :D :D:D . Pola njih ne bih umeo da vozim kako treba, ali bi bar stajali u sobi (nikako u garaži) i topio bih se od miline. 

Promenio član misa-pei
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova
pre 31 minuta, misa-pei je napisao:

Ih, da je para, već bi se tako nešto desilo. Prvo Z1000, onda CBX, pa CBX Martin. Za svaku priliku po nešto :D:D:D I jedan "običan" motor za svaki dan, dok se ne doteraju ona tri. A i jedan maleČki do 350 ccm za po lokalu, greota da palim one mrge ispod 100 km u cugu. :D :D

A da je sedmica, onda svi Dukci, sve Aguste i sve Laverde. Guzzi bih probrao, ne bih baš sve. BMW samo R90S. Naravno, bilo bi tu još ponešto engleza, malo japanaca, jedan HD- čisto da se ne kaže da neću :D :D:D . Pola njih ne bih umeo da vozim kako treba, ali bi bar stajali u sobi (nikako u garaži) i topio bih se od miline. 

Sto se tice boksera nebi nista propustio sve je isto, sa nijansama. Ja sam vozio-probao 1978. R100RS i prije par godina R1200RS - 2005.god. samo sto ovaj novi bolje koci, a ostalo sokocalo ko sokocalo za moj ukus. :moto3:

Vozio/probao R50, R65, R100. Hmmmm... 'nako. Ne radi me nešto. R90S je ipak nešto malo drugačiji, isti a drugačiji :D :D :D . Da ne bude da neću BMW.

• Drug član, 1425 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08

:ljubav: Mnogo volimo da poziramo... :vlajko:

0-02-05-e8fdbf627ed7ef07609a11381a91977427eec0530c7f7aa052f210be933146f5_54ec3def46e956a0.thumb.jpg.866d49d4c954656dc3844f7a4a6765c4.jpg

Tu su mi i štitnici kolena dok ne smršam za moto pantalone, skinula sam ih za fotkanje. :D 

Ovo je inače strana sa koje me auto pokupio i počupao plastiku. Krpljena je i mogu reći da se ništa ne primećuje. :takoje:

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 3

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova
On 3. 4. 2023. at 23:18, misa-pei je napisao:

Vozio/probao R50, R65, R100. Hmmmm... 'nako. Ne radi me nešto. R90S je ipak nešto malo drugačiji, isti a drugačiji :D :D :D . Da ne bude da neću BMW.

Slazem se da je R90S institucija za ostale R modele. Da se ne lazemo volio bi ga i ja posjedovati, ali iskljucivo u fabrickom stanju i njegovoj oranz-zlatnoj boji. ;)

BMW-R90-S-static-023.jpg

Promenio član Branko
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 1

To se podrazumeva. Samo oriđinđi.

Imao ga moj drugar Marinkota, krajem '80, početkom '90. Tužno završio motor, okrenuo ga kao da menja gume na biciklu :D :D:D Pitaj boga gde je završio taj motor. A bio je lep, lep...

Promenio član misa-pei

• Drug član, 1267 postova
  • Motocikl: BMW R1100R
Pre 6 sati, Alexandra995 je napisao:

0-02-05-e8fdbf627ed7ef07609a11381a91977427eec0530c7f7aa052f210be933146f5_54ec3def46e956a0.thumb.jpg.866d49d4c954656dc3844f7a4a6765c4.jpg

Tu su mi i štitnici kolena dok ne smršam za moto pantalone, skinula sam ih za fotkanje. :D 

Ovo je inače strana sa koje me auto pokupio i počupao plastiku. Krpljena je i mogu reći da se ništa ne primećuje. :takoje:

Leskovcanke mogu da smrsaju samo ako dvaut dnevno idu peske na Rudare.:jee3: ili do Vlasotinaca  .

• Haha 1

• Drug član, 601 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
Pre 10 sati, Alexandra995 je napisao:

Лепо, лепо позирање 

• Hvala 1

Pre 15 sati, Dane Deda je napisao:

Leskovcanke mogu da smrsaju samo ako dvaut dnevno idu peske na Rudare.:jee3: ili do Vlasotinaca  .

Hahahaha podsetio si me na jednu avanturu iz 2017. godine zvanu put bajsom do Vlasotinca (17km u jednom pravcu), ja koja nemam kondiciju da izađem van grada. Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila, suprug je naravno to ispegledao bez problema, ja sam se bogami izmučila... :lol3:Ceo put sam razmišljala da li bi mi bilo lakše da sam uzela bajs sa alu ramom... :D

Pre 10 sati, ПИпезос je napisao:

Лепо, лепо позирање 

Biće još bolje kad obučem kožno odelo, uzela sam crveno-crno, ima da se stopim sa motorom. :D

• Podržavam 2

• Drug član, 601 postova
  • Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016)
pre 15 minuta, Alexandra995 je napisao:

Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila

Ајмо заједно бициклом до ове табле, ову узбрдицу би сигурно запамтила за цео живот ... моја неухрањена маленкост је овај десно у плавом 

image.png.b306cee52c2d206314da3e0f21554c77.png

Promenio član ПИпезос
  • Sviđa mi se 7
  • Haha 1

pre 24 minuta, ПИпезос je napisao:

Ајмо заједно бициклом до ове табле, ову узбрдицу би сигурно запамтила за цео живот ... моја неухрањена маленкост је овај десно у плавом 

image.png.b306cee52c2d206314da3e0f21554c77.png

Eeeee to bi pamtila ceo život, ako bi uopšte uspela da stignem. :D Vama svaka čast! :takoje:

• Sviđa mi se 1

Pre 6 sati, Alexandra995 je napisao:

Hahahaha podsetio si me na jednu avanturu iz 2017. godine zvanu put bajsom do Vlasotinca (17km u jednom pravcu), ja koja nemam kondiciju da izađem van grada. Svaku uzbrdicu usput sam zapamtila, suprug je naravno to ispegledao bez problema, ja sam se bogami izmučila... :lol3:Ceo put sam razmišljala da li bi mi bilo lakše da sam uzela bajs sa alu ramom... :D

Biće još bolje kad obučem kožno odelo, uzela sam crveno-crno, ima da se stopim sa motorom. :D

Kako da te prepoznam kad prolazim kroz Leskovac, da svratim u Maderu, ili da se popnem na Hisar.:cirka2:

• Haha 1

pre 21 minuta, Dane Deda je napisao:

Kako da te prepoznam kad prolazim kroz Leskovac, da svratim u Maderu, ili da se popnem na Hisar.:cirka2:

Ja se samo vikendom vozim, preko nedelje baš retko... :/ Lako se primetim, veliki crveni motor, vozi se na švaler gas, vozi ga neko dete metar i šumska bobica... :dobar:

E sad je za Hisar mnogo fino, asfaltirali su put do vrha! :D Još nisam bila, mada kažu da se stvorio novi problem, a to je da sad svi kolima gore izlaze, ranije je bio loš put pa su većinom samo motoristi izlazili (i poneko taxi vozilo).

• Tužan 1

Ja kad sam bio u Leskovcu (sluzio vojni rok 1969g) vodio sam devojku na Hisar, tad bila samo kozija staza jer je ona stanovala kod Sinkovca pa bilo blizu. E sto se tice Vlasotinaca dosta puta sam isao peske, jer sam bezao iz kasarne na bazen (mnogi iz Vlasotinaca ni neznaju da je u to vreme bio bazen)po neka devojka stajala u vodi do sisa, a momci samo do gaca. Cini mi sa da sam jedini tad znao da plivam. Bila lepa vremena, a i sada kad sam blizu, ili prolazim za Makedoniju volim da svratim. Da nisam bio tako mlad,mozda bi mi zena bila leskovcanka.:jee1:

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Drug član, 601 postova

Данашњи Благослов моториста у Обреновцу, слева удесно @shlem @Blaza и наравно моја маленкост

image.jpeg.39b7ae9eeda1fa18ac7e9ff1224b7c8d.jpeg

• Sviđa mi se 18

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2871 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport
pre 22 minuta, MatorKonj je napisao:

Nekad sam bio mlad i lep sad sam samo "lep" :)

manastir tresije.jpg

Bolje stavi neku sliku sa dugom kosom...(cik ako smes) :jee:

• Haha 2

• Zainteresovan, 365 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500
pre 6 minuta, BokyBoy je napisao:

Bolje stavi neku sliku sa dugom kosom...(cik ako smes) :jee:

Ah da nekad sam bio i cupav al pocela da bezi pametna kosa sa lude glave :tras2:

P8050222.JPG

• Sviđa mi se 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Nije loše za jednog matorca od 67 godina.

(Ne mislim na motor, on je omladinac od svega 26 godina).

FB_IMG_1681671867134.jpg.6ced0d7615100f86f207c17b1d1aabad.jpg

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 8
  • Podržavam 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja