the_doctor 8091 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 842 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me na... - Koliko imaš kila? - 120, kad uvučem stomak. - A kad ga opustiš? - Ne znam, ne vidim vagu. 3 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Припреме за зимски сан. И ја тренутно муку мучим са килажом, а кад се сетим да иду славе, Нг, Божић... дрма ме депресија... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Novembar 15, 2022 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ispod 110kg nikako!.. Rokam autofagiju evo vec drugi mesec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13026 Napisano Novembar 15, 2022 Ne silazi, 7439 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto. Kad sam imao 103 bio sam maneken Pio sam čaroban napitak, a treninzi 4x nedeljno. Obavezno je bilo bar 100 komada skok skleka u kombinaciji za nekom težinom. Jedino što takve treninge u kalorijskom deficitu izdržati je zlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8528 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam se bio kurčio da sam pao ispod 90 kg, danas 94 kg. Zalepiću duct traku preko usta kunem se..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17290 Napisano Novembar 15, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ovamo jedno 10kg xD 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo ja i moja mlada raritet...u smislu sa omršamo tokom zime,a ugojimo se tokom leta!Neverovali ili da! Ne ugojimo se nešto mnogo,par kg...to je za nas ihaj... Ništa ne radim zimi,ne trošim se i ne osećam potrebu za jelom...i ja sam zahvalan na tome! Popeh se na Ostrvicu bez da sam se umorio,a kamoli počeo znojiti...doduše dosta pešačim na poslu,znači. E, a i jede se brate,pogledam mog šuraka,kao dva JA,ovrše pečeno pile gledajući utakmicu,kao grickalice...Za mene dva,tri obroka! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10371 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 1530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dođoh sa periodičnog lekarskog pregleda, vaga je očitala 175cm - 74kg. Lakši nego prošle godine... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17311 Napisano Novembar 15, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Večita muka debelih da smršaju, i mršavih da se ugoje sorry za off teme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17290 Napisano Novembar 15, 2022 Integrisan, 5118 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, BokyBoy said: Večita muka debelih da smršaju, i mršavih da se ugoje sorry za off teme Da znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1627 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Upravo dođoh sa periodičnog lekarskog pregleda, vaga je očitala 175cm - 74kg. Lakši nego prošle godine... To je idealna težina, ja sam 176 cm a imao sam ranije 74 kg, sad imam 85 + i previše mi je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Novembar 15, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ајде бре, па ви сте сви аматери за мене, 194 цм висине и 162 кг живе ваге (без наочара) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3822 Napisano Novembar 15, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, ПИпезос je napisao: Ајде бре, па ви сте сви аматери за мене, 194 цм висине и 162 кг живе ваге (без наочара) Pa posle kupi motor od svakoga. Polovan kupujem samo od ljudi <100kg Tvoj skuter kao da stalno vozi dvoje odraslih. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10371 Napisano Novembar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto. Kaže slabo mu vuče skuter, sumnja na svećicu! Promenio Novembar 15, 2022 član bajker71 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Novembar 16, 2022 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Годинама уназад имам 78 кг. На мојих 173 висине, о.к. Међутим, задњих месец и по, пар кила сам у плусу. Отишло у стомак, квари ми изглед , а тешко се скида, у п.м... Све је то од мотора/скутера, да се исправим. Слабо се крећем/шетам... Чекам снег, не би ли мало прошетао (бар до станице, хехе !). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 16, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ПИпезос je napisao: Ајде бре, па ви сте сви аматери за мене, 194 цм висине и 162 кг живе ваге (без наочара) Sunce ti j...m! Ja mislio ja ogroman Inace, 194cm/120kg Ja sam ova bradata neman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Novembar 16, 2022 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ni 180 nemam ali manjak visine nadoknadim kilazom Na slici sam imao izmedju 115-120kg. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko imas sad kila? Ja na 178cm, sam imao godinama izmedju 78-81kg. Trenutno 88kg. Verujem da je od piva, kog pijem redovno. Otislo sve u stomak Takodje sam slabo fizicki aktivan... Zato se i gojim. Prodao sam bajs, ne pesacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Novembar 16, 2022 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 112kg Trcim, tucem dzak... Sa klincem sam dosta u prirodi. Nemam sveziju sliku od ove, bas se mucim sa kilazom.... Ne pijem alkohol, ne pusim... Jedem dosta, slatkise i nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10371 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tajna umerene telesne težine je u slatkišima. Ne jedem ih već par godina (i ako ih obožavam) a kilaža je u opadanju i pored relativne fizičke neaktivnosti. Tek od skoro sam se vratio brzom hodanju na distancama od 10-15km. Svu hranu jedem bez ustručavanja (osim slatkiša) a pivo ne pijem zato što ga ne volim, žestina može, loza, dunja, šljiva, ne pravim pitanje. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Tajna umerene telesne težine je u slatkišima. Ne jedem ih već par godina (i ako ih obožavam) a kilaža je u opadanju i pored relativne fizičke neaktivnosti. Tek od skoro sam se vratio brzom hodanju na distancama od 10-15km. Svu hranu jedem bez ustručavanja (osim slatkiša) a pivo ne pijem zato što ga ne volim, žestina može, loza, dunja, šljiva, ne pravim pitanje. Зато прасетину/јагњетину дереш. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14838 Napisano Novembar 16, 2022 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh nesto napisati onda skontam da je tema o debelima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17311 Napisano Novembar 16, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Meni je idealna oko 95 kg, (183cm), ja se tada najbolje osećam, sa 90 sam previše žilav i isečen, jbg zadnjih par meseci ne treniram jer nemam vremena, hranu nisam korigovao tj jedem isto kao da treniram, a sto rece kolega, slatkiši me ubijaju... ovde sam na nekih 95-6 kg, da ne stavljam one golisave, gde se vide trbušnjaci A moze i nova tema: "naše slike bez majice" (sto vise žena poželjno u temi) ... Promenio Novembar 16, 2022 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Novembar 16, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas imam problem sa hranom. Kad racunam kalorije i jedem samo do neke granice od mozda 2000kcal onda kile padaju i to rapidno. Ako se opustim onda doslovno zderem i to puno previse. Doslovno nemam granice nego zderem dok staje u mene. Nikakvih drugih poroka nemam, nit pijem nit pusim, ali hrani ne mogu odoljeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Novembar 16, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cale jednom rekao ti jedes dok prstom ne dohvatis, misleci pritom da sam natrpao hrane do grla. Nije mnogo pogresio, pre par godina sam usao u period gde je prejedanje bila mera za sitost. Nemam sklonost ka gojenju pa je mi je rekord 99 kg na mojih 183 cm. Sada nakon godinu dana kako pazim na ishranu ( ne prejedam se) sam na 85 kg. Ne planiram manje a ni viseEvo i jedna manekenska od pre par nedeljaSent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...