Vitta 2148 Napisano Ponedeljak u 11:39 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan 33 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25127 Napisano Sreda u 19:19 Integrisan, 8158 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2482 Napisano Četvrtak u 05:45 Drug član, 681 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6592 Napisano Četvrtak u 06:47 Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy i ja u sitne sate. 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 4000 Napisano Četvrtak u 07:59 Drug član, 1022 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan A koji je koji? Obojica bez kose pa vas ne razlikujem. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4909 Napisano Četvrtak u 08:16 BJB Maxi Scooter Club, 1456 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Pa desno je @Blaza, kako ih ne raspoznaješ?! Poslednja slika gde vodž i ja imamo 255kg: 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16575 Napisano Četvrtak u 08:59 Integrisan, 3395 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Liči, al za malo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 4000 Napisano Četvrtak u 09:00 Drug član, 1022 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ih raspoznam kad je udario blic u ćele, odsjaj je prevelik. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6592 Napisano Četvrtak u 17:16 Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @goxyvan i ja, da časti za Afriku 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6592 Napisano Četvrtak u 18:49 Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda @RankoBg87 u punoj opremi. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10884 Napisano Četvrtak u 20:54 (promenjeno) Ne silazi, 2857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, andrej. je napisao: Gle sto imamo iste jakne Zapravo , i zena uzela isti model Promenio Četvrtak u 20:56 član Darko Mihajlovic 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4909 Napisano Četvrtak u 21:23 BJB Maxi Scooter Club, 1456 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic često ih vidjam, pun pogodak, baš mi se dobro pokazala. Madam mislim da se ipak vraćam na tamnije posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4212 Napisano juče u 06:42 (promenjeno) Drug član, 1345 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Neeeee, ja baš volim svetle boje na moto opremi... Nikako mi ne ide sve crno, tamno, ne volem ni crne motore a poslednjih par komada k'o za inat - crni Promenio juče u 06:54 član PremieRacing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10283 Napisano juče u 07:30 Ne silazi, 4051 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Darko Mihajlovic said: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10884 Napisano juče u 07:59 Ne silazi, 2857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Isti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10884 Napisano juče u 08:04 Ne silazi, 2857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, PremieRacing je napisao: Neeeee, ja baš volim svetle boje na moto opremi... Nikako mi ne ide sve crno, tamno, ne volem ni crne motore a poslednjih par komada k'o za inat - crni Uniformisani kao Sloba i zena mu.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10617 Napisano pre 9 sati Drug član, 2057 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17908 Napisano pre 5 sati Drug član, 2016 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to ispred restorana "Tikva"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10884 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, bajker71 je napisao: Jel' to ispred restorana "Tikva"? Ja sam siguran da jeste !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10617 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 2057 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Tu puštaju samo ko nosi kacigu veličine L i veću, pregledaju na ulazu... Promenio pre 4 sati član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...