Vitta 2144 Napisano Ponedeljak u 11:39 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan 30 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25072 Napisano Sreda u 19:19 Integrisan, 8150 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2466 Napisano pre 19 sati Drug član, 680 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6576 Napisano pre 17 sati Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy i ja u sitne sate. 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3999 Napisano pre 16 sati Drug član, 1021 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan A koji je koji? Obojica bez kose pa vas ne razlikujem. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4887 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 1453 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Pa desno je @Blaza, kako ih ne raspoznaješ?! Poslednja slika gde vodž i ja imamo 255kg: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16554 Napisano pre 15 sati Integrisan, 3390 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Liči, al za malo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3999 Napisano pre 15 sati Drug član, 1021 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ih raspoznam kad je udario blic u ćele, odsjaj je prevelik. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6576 Napisano pre 7 sati Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @goxyvan i ja, da časti za Afriku 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6576 Napisano pre 5 sati Drug član, 1260 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda @RankoBg87 u punoj opremi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10872 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Ne silazi, 2855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, andrej. je napisao: Gle sto imamo iste jakne Zapravo , i zena uzela isti model Promenio pre 3 sati član Darko Mihajlovic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4887 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1453 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic često ih vidjam, pun pogodak, baš mi se dobro pokazala. Madam mislim da se ipak vraćam na tamnije posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...